Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mitől agresszív?
Párom lelkileg teljesen elnyom.Ordít,terrorizál,Mindig szid,elmond minden k..nak,stb.Sorolhatnám.Nem bántott még,de lökdösött.Van 1 gyermekem nem tőle .
Kidobott minket többször is,de mikor elmennék meggondolja magát.
Szerintem csak sajnál,de jön azzal szeret.Jelenleg nincs hova mennem ezért tűrök.Szerintetek milyen ember az ilyen?Miért nem látja a saját hibáját?Mi a véleményetek?Köszönöm,hogy kiírhattam magamból.Se munkám,sem ahova mehetnék.
Kedves 19:40es.Igen hívtam őket már.de nincs anyaotthonokban hely.
Másik hozzászóló 1 gyermekem van,elírtam elnézést ha félreérthető volt
Figyelj, nincsen esetleg egy barátod, akinél egy időre meghúzhatnád magad? Amikor egy férfi így bánik egy nővel, az nem normális - szerintem ez már olyan 'unalomagersszió', vagy lehet, a munkahelyén rossz pozícióban dolgozik, otthon meg kiéli 'hadvezér' énjét.
Javaslom, hogy próbálj összespórolni némi pénzt. Aztán tipli! Kitartást és nagyon vigyázz magadra és a gyerekre!
tesztoszteron
azért, mert egy ilyen állatot fogtál ki, aki azt élvezi, ha lealázhat egy nőt, és vele szemben uralkodhat. mentális betegség, csak ugye nem kéne ilyennel kapcsolatba bonyolódni. innentől nem tudom, mit tudnál csinálni.
Az agressziónak semmi köte a tesztoszteronhoz. Nekem is magas a tesztoszterin szintem (világ életemben vékony votlam ,de erős, izmos), és csak annyira vagyok agresszív, mint más.
15-ös kifejtem: házasságban az egyik fél nem viheti el a gyereket csak úgy mindenféle okkal vagy ok nélkül. Mivel mindkét félnek joga van a gyerekhez. Ezt a törvény bünteti. Ha a kérdező elmenekülne a gyerekével, büntetést kapna, ha a férje feljelenti őt.
Erkölcsileg pedig (ez nincs leírva) hülye az, aki az utcán él a gyerekével. Jó most nyár van ,de mi lesz később? Megbetegedhet a gyerek, ráadásul depressziós is lehet. Hisz egy felnőtt embernek is nagyon nagy stressz az utcán élni (ezért mind alkoholista), hát még egy gyereknek.
Mi az hogy kidobott titeket? A saját gyerekét kirakta a lakásból?
Hazudd azt, hogy megvert a férjed (rengeteg nő ezt teszi), szerezz egy kamu látleletet (ez sem gond manapság) és máris kérhetsz ellene távoltartást, vagy mehetsz anyaotthonba, mert ilyen esetben rögtön felvesznek. Állja a sarkadra, légy kreatív.
Ennek a házasságnak már egyértelműen vége, úgyhogy add be a válópert minél hamarabb és kérj vagyonmegosztást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!