Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél elválni, de nem tudom hogy mondjam meg a férjemnek aki alkoholfüggő és kicsit agresszív?
Ha agressziv,akkor nincs értelme megmondani és utána pakolni,még bántana.
Én néznék albit,napközben átcuccolnék,áthivnám a szüleit mire hazajön, a kicsit a saját szüleimnél hagyném,megmondanám hogy ennyi volt,eddig tűrtem,találkozunk a biróságon.
Normál esetben úgy korrekt, hogy az ember először megbeszéli a párjával a szakítást és csak utána teszi meg a lépéseket, de lehet hogy most fordítva kéne csinálni. Ha nagyon agresszív, és tartani kell attól, hogy esetleg nem enged el, vagy ilyesmi (ezt te tudod), akkor én a helyedben úgy csinálnám, hogy előre leszervezném az összes részletet (lakás, költözés, mikor pakolok össze, mit pakolok össze...stb.), és csak utána közölném, hogy elmegyek. A harmadik variáció, amikor nagyon durva a helyzet és a partner, akkor a szervezés után össze is pakolnék és elköltöznék amikor nincs otthon, és csak utána beszélnék vele. A három közül úgy válassz, hogy Te is és a kislányod is békésen, biztonságban tudjatok költözni.
Persze a férjednek is meg kell majd mondanod, hogy miért, és ha igényli, akkor akár részletesen is átbeszélni vele hol romlott meg a házasság. Tisztelet és higgadság! Erre kell figyelni. Anyósékkal is illik ilyenkor beszélni, nekik dióhéjban elég a tényeket közölni, meg megadni az új elérhetőséget, hogy kereshessék az unokát. Ennyi.
Bátor dolgot csinálsz, hogy meghoztál egy nehéz döntést és cselekedni is fogsz. Kevés ember tenné meg. Rengetegen sínylődnek rossz házasságban, szürke unalmas életet élve. Te teszel a szebb jövődért, gratulálok és sok sikert kívánok hozzá!
Ebben a durva, hogy neked kell menekülnöd...
Szüleim nem váltak el, apám ivott, most már csak kevesebbet de rendszeresen, utálom érte. A kislányodnak is jobb így.
Nem hinnék semmiféle ígérgetésnek, cuccolnék, aztán majd kapja a levelet, hogy beadtad a válópert. Ha agresszív, nem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!