Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél elválni, de nem tudom hogy mondjam meg a férjemnek aki alkoholfüggő és kicsit agresszív?
Egyik nap pakolj ossze minden fontos napi használatos dolgot. Gyerekkel egyutt vidd át a szuleidhez. Majd menj vissza a hozzátok, várd meg a férjed és ulj le vele beszélni. Kozold vele, hogy ideiglenesel a szuleidnél leszel, visszakoltozol, amint hajlandó mutatni változást a viselkedésében.
Ha ezek után se változik meg akkor meg hagyd ott véglegesen.
Dehogy vagy gyáva. Sőt. Maradni a könnyebb út, bárki bármit mondjon. Én anyám maradt, pedig mi, a gyerekei, könyörögtünk, hogy hagyja már ott. Büszke lesz rád a kislányod, hogy te megtetted ezt a lépést, és nem kell egy iszákos apa mellett felnőnie.
De ha agresszív, akkor semmiképp se legyél vele kettesben, mikor elmondod (pont a múlt héten vert agyon a párja egy fiatal nőt :( ) legyen ott valaki, vagy költözzetek el a kicsivel, míg nincs otthon, és telefonon mondd el. Jobb az óvatosság.
Ha mar mindenkeppen menni akarsz, akkor en levelet hagynek az igazsaggal: Meg ha csapnivalo is, megerdemli az igazsagot.
"Szemelyesen akartam elmondani, de feltem, hogy bantani fogsz minket, ezert inkabb levelben irom le, hogy..."
okos vagy te ,a kérdésedben meg is adtad a helyes választ.
Előbb költözz ,aztán mond el neki az okokat,bár arra sincs már szükség ,hiszen próba időt is kapott.
Ahhoz ,hogy igazán önvizsgálatot tudjon tartani ,éreznie kel a családja hiányát és újra át értékelni azokat a dolgokat ,hogy mi is igazán fontos a számára. ha előbb le ülsz vele beszélgetni ,ismét hazugságokra sarkallod őt aminek nem lesz meg a várt eredménye!
viszont ha megcsapja a család elveszítésének a szele,akkor gondolkodásra kényszerül és minimum 180°-os fordulatra kényszerül amit bizonyítás képen gyakorolni is fog.
Ezzel és így ,menthető a házasság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!