Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Élettársam szó nélkül elhagyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam szó nélkül elhagyott, egyik napról a másikra. A telefonját kikapcsolta. Egy nőhöz költözött. Volt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
78%

15: Figyi, ez súlyos testi sértés ( 8 napon túl gyógyuló betegség átadása szándékosan vagy gondatlanságból), büntetési tétele több év szabadságvesztés.

És ha keresed, hogy infót kapj tőle evvel kapcsolatban, és segítséget, és úgy zárkózik el, az még segítségnyújtás elmulasztása is, az még több szabadságvesztés, nézd meg a Btk.-t!

A szifilisz az ÁNTSZ-eljárást von maga után, nem? Hogyhogy nem kérnek kapcsolati hálót hivatalból?

2014. máj. 27. 00:21
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Hat mashoz ment majd vissza hozzad

Akkor mit csodalkozol beteg lettel ez varhato volt igy terjed a nemi baj.

Legkozelebb ovszer es normalis pasi.

2014. jún. 3. 08:43
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Most lehetőséged van, hogy egy normális pasit keress magadnak.

Sajnos velem is előfordult ehhez hasonló. Egyik nap szeretett, másik nap mennie kellett mert talált egy másikat. Végül örültem is annak, hogy ment.

2014. jún. 14. 09:11
 24/46 anonim ***** válasza:
33%
Én férfi vagyok, hagytam már el nőt egyik napról a másikra, de ennek komoly előzményei is vannak. Biztos vagyok benne, hogy a kérdező is vétkes a dologban, csak nem meri elmondani.
2014. jún. 14. 09:48
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret valakit, nem a munkabeosztásával zsarolgatja. Valóban lehet, hogy ott lesz boldog, de mondjuk ezt korrekt módon is a szemedbe mondhatta volna. Dobd ki a cuccait a ház elé és ne legyél elérhető. Úgy kell neki.
2014. jún. 14. 12:45
 26/46 anonim ***** válasza:
81%
Bocs 24-es...ha szó nélkül léptél le, akkor Te minden vagy, csak Férfi nem:)
2014. jún. 14. 13:40
 27/46 anonim ***** válasza:
47%
Persze 26-os, most gyártottak szalagsoron.
2014. jún. 14. 15:39
 28/46 anonim ***** válasza:
az egyik napról a másikra úgy volt, hogy nem is szóltál, vagy csak közölted kedden, hogy mész szerdán? nem mindegy...
2014. jún. 14. 19:16
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
keress magadnak 1 normális embert. ez a görény nem érdemel meg. ezt elfogja játszani a mostani nőjével is.
2014. jún. 14. 19:38
 30/46 anonim ***** válasza:
80%

Az én barátnőm közvetlen a szomszédomban lakik az orrom előtt.

A pasijának mindenen megvolt, mindent a s...ge alá rakott, szerette, gondoskodott róla, törődött vele, mindenki úgy látta remekül megvannak a barátnőm is azt hitte.

A gyerek egy szóval se mondta, hogy gondjai lennének habár én is úgy vettem észre, hogy egy magába forduló típus a srác.

Este a barátnőm éjszakára ment dolgozni és még beszéltek éjjel, hogy ha hazamegy a munkából akkor, mit főzzön neki és hétvégén, mi lesz a program.

Reggel mikor hazaért a srác már elcuccolt az éj leple alatt csak egy kis levélkét hagyott hátra, hogy neki már nem megy nem tudja, miért csak kiszeretett a barátnőmből.

Kapott egy olyan idegrohamot a barátnőm, hogy napokig vigyáztunk rá nehogy ostobaságot csináljon.

Ennyi.

Egyesekben ennyi a gerinc.

Ja a szifiliszről meg szólnék a pasinak és közölném vele, hogy ilyen nővel jár gratula az igényességéhez megérdemelték egymást.

Csak téged sajnállak remélem hamar túl leszel rajta.

El tudom képzelni, milyen kellemetlen lehetett bemenni az orvoshoz meg a gyógyszertárba...biztos úgy nézhettek rád.

Nem lehetett könnyű.

Most csak magaddal törődj ne foglalkozz vele kerüld ki.

Találsz jobbat a pasik sem mind egyformák vannak normálisak is.

2014. jún. 14. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!