Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem kérheti a gyerektartás összegének csökkentését arra hivatkozva, hogy önmagát sem tudja eltartani?
Ilyen esetben gyerekenként a 15 % lenne a jogos. Te mennyit keresel? Nem csak az apának kell eltartani a gyereket, hanem az anyának is.
Ha az apa nem tud megélni a maradékból, akkor könnyen munkanélküli, sőt hajléktalan lehet. Akkor nem tud majd egy fillér gyerektartást sem fizetni.
Kellene egy kis belátásnak és józan észnek is lenni.
Igen, tudom, hogy nem túl sok a minimálbér, de a gyerekeket közösen akartuk, terveztük őket (akkor anyagilag is minden adott volt) és a tőle kapott pénz messze nem fedezi a gyerekek szükségleteinek a negyedét sem. Nem én kértem tőle, hogy kezdjen el játszani és azt sem, hogy rúgassa ki magát a régi munkahelyéről.
Ennél kevesebbet nem igazán tudnék kérni. Szerintetek mégis mennyi lenne a reális összeg gyerekenként?
Én dolgozok, egyébként nem is boldogulnánk, de a gyerektartásra is szükségünk van.
Kérj 35% körül.
De ha nem kérsz kevesebbet és beüt a krach és a volt férj éhen hal akkor még ennyit se kapsz.
Kérdező ha igaz amit írsz, akkor minek szültél egy játék függőnek minimum 3 gyereket (mivel 50% megítéltek).
Na jó ez csak költői kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!