Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás, mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Fiam apja 1 éve eltűnt,lelépett! Nem tudok róla azon kívül semmit,amit ismerősöktől hallok.Tudomásom szerint Németországban tartózkodik.Elindítottam a gyerektartást,de nem jutottam semmire,mert állítólag amíg nem tudok megadni egy pontos címet,ahol elérik levélben,addig ők nem tehetnek semmit!Ez nem az ő dolguk,hanem az enyém,és próbáljam meg kideríteni! Nem hiszem hogy ezt csak így megúszhatja,mit tegyek?
2014. ápr. 27. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Kérd a német hatóságoktól. Ha valóban a fiad apja (papíron is), akkor nem lesz akadálya.
2014. ápr. 27. 14:06
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy működik,de szerintem ő nem lehet bejelentkezve oda.Soha semmit nem vesz a nevére.....Állítólag összeszedett valami nőt,és az ő nevén fut cég meg minden.
2014. ápr. 27. 14:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Az utolsó, általad ismert hivatalos magyarorszagi lakcímet kell megadni, oda fogjak kuldeni az idézést.
2014. ápr. 27. 14:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen így kezdődött,hogy megadtam a magyarországi bejelentett lakcímét,és egy Német címet,amit mástól kaptam,hogy tudomása szerint ott tartózkodott.18.-án volt a tárgyalás,és ezt mondta a bírónő,hogy nem jók a címek,derítsek ki egy olyan címet ami jó.
2014. ápr. 27. 14:19
 5/18 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs. Neked nem kell kideriteni semmit. Az utolso altalad ismert lakcimet kell megadni. A hivatalos iratokat mindig kezbesitettnek veszik, ig marhara mindegy, hogy o atvette e. Az egyetlen eset, ami kivetel, ha a levelet cimzett is eretlen melzessel kuldik vissza, ilyenkor viszont a kedves birono tudhatna, hogy hirdetmenyi uton "idezik" a kedves apukat. Neked en, kell semmit tenned.

Mondjuk sokra nem fogsz jutni, ugyanis hiaba kesz itelet, ha nem tudod behajtatani a tartasdijat....

2014. ápr. 27. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Ne álltassátok kérdezőt! Szinte 0-val egyenlő annak az esélye, sajnos hogy hozzájut az őt megillető pénzhez! Mondom mégegyszer sajnos.
2014. ápr. 27. 14:28
 7/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta még,hogy 2 választásom van,vagy szüneteltetjük 6 hónapra,vagy fizessek be 17 ezer valahányszáz forintot,és eljárnak helyette..
2014. ápr. 27. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy az államnak meg kell előlegeznie, ha apuka nem fizet. Ilyenkor az állam fizet és ők majd behajtják rajta. Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne kideríteni a hollétét. Egy ügyvédet megkérdenék azért erről.
2014. ápr. 27. 15:46
 9/18 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez lesz! Nem hiszem én sem,hogy ez csak így megúszhatja!
2014. ápr. 27. 15:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Baromsag. Fizetni eleve a vesztes félnek kell, majd a per végen, a perkoltseget, aki te biztosan nem leszel. Kérdezz meg egy ügyvédet, a bíro hülyének néz.
2014. ápr. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!