Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem kérheti a gyerektartás összegének csökkentését arra hivatkozva, hogy önmagát sem tudja eltartani?
És még mondja azt valaki, hogy az anyukák nem akarnak mindent elvenni gyerekeik apjától... Akit szerettek, mert szültek neki 3 gyereket.
Szegény pasas... Nyugodtan szívd a vérét, csak magaddal szúrsz ki hosszú távon. Nem kell ide belátás. Nő vagy, anya vagy, neked szabad.
A sivatagban, ha a karaván vizet talál, nem az emberek isznak előbb, hanem a tevéknek adnak. Mert ők viszik ki az embereket...
Te akarj többet és többet a tevédtől. Aztán majd megy a híd alá, hajléktalan lesz, és joggal mondhatod a gyerekeidnek, hogy apjuk egy semmirekellő volt. És úgy fog tűnni, hogy igazad is van: ő már nem fogja tudni magát megvédeni.
Azt egyébként észreveted, hogy AKAR gyt-t fizetni? Mert sokan vannak, akik ítéletek ellenére se akarnak. Nos, ő akar, de egyelőre NEM TUD.
Úgyhogy itt a pillanat: MOST szúrj ki vele.
Ejh, milyen nők vannak, istenem...
Amikor a gyerekeket vállaltuk még nem játszott, 6 éve kezdődtek csak a bajok. Akkor még ezt hittem, együtt meg tudjuk oldani, de végül kiderült, hogy csak elterelés volt, hogy változtatni akar, miközben egyre mélyebbre süllyedt.
Egy évfolyamon végeztünk, a fizetésünk is nagyjából hasonló volt. Az volt a tervünk, hogy nagy családunk lesz. Volt közös, tehermentes házunk (amit az adósságai törlesztése miatt el kellett adnunk) és autónk (szintén törlesztés lett belőle). A gyerekek tervezettek voltak, nem csak becsúsztak.
Nem, ő nem akar fizetni, ezért is tiltják a fizetéséből a gyerektartást. 6000Ft gyerekeknként szerintem egyáltalán nem mondható soknak.
igazad van 6000ft gyerekenként egyáltalán nem sok, sőt kevés.
Ennyit elő kell tudnia teremteni.
Mert mit tenne ha nála lennének elhelyezve a gyerekek???? Az több lenne havi 6000ft+-nál/gyerek.
Eljöhet az a pillanat amikor a férfi hülye lesz, és a hülyesége a család és a saját kárára megy utolsó.
Levéltitok ide oda, kibontott számlaértesítője akadt a kezembe, és 137ezer forint hitelkártya tartozása van, úgy, hogy tőlem kapott pénz bérletre, én vettem rá nadrágot, megkapta a kajajegyemet, nem kellett semmit a közösbe adnia, ez mellett 2nap alatt 7ezer forint tipmix vagy mi a francot adott fel...
És előtte is, ha ne tedd volt, egy vállrándítással, meg az én életemmel elintézte... Aki hülye... És azon túl, hogy sajnálom, meg szerettem meg a gyerekek apja, attól még a gyerekekre kell ruha, kaja, gyógyszer, szórakozás nekik, közben azért magamra is kell költenem, na ezt egy fizuból, hogy minden legyen.... Ha szét tudta barmolni a házasságát, akkor viselje a következményeit.
"Annak akit én a gyerekeim apjának választok arról a büdös életbe nem tudnám hagyni, hogy éhen dögöljön kedves utolso"
Persze. Majd ha a gyerekek es az ex között kell választani, nem fog érdekelni az ex gy picit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!