Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Élettársam szó nélkül elhagyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam szó nélkül elhagyott, egyik napról a másikra. A telefonját kikapcsolta. Egy nőhöz költözött. Volt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan volt valami előjele,talán csak neked nem tűnt fel,mert szeretted,és ez elvakított.Mindenesetre örülj neki,hogy megszabadultál egy ilyen jellemtelen alaktól!Jobb ez így,találsz majd olyat,akire számíthatsz.
2014. máj. 16. 19:19
 12/46 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy minden nap mondta, hogy mi a baja. Most elunta..
2014. máj. 16. 19:27
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Exem bevitt a munkahelyemre, mondta hogy jön is értem...majd küldött egy smst hogy kirámolta a lakást és lelépett.

Több ilyet ismerek. Már mint nekem egy ilyen volt, de ismerős körben fordult még elő ilyen

2014. máj. 16. 20:40
 14/46 anonim ***** válasza:
83%

:)

én is hagytam el szerinte szó nélkül az exem...

A valóság az volt, hogy kb. már századjára próbáltam megértetni vele, hogy azt sem bírom elviselni, ha ha csörög a telefonon és ő hív!

Nem vette a lapot, jött, nyomult, fűt-fát ígért, aztán fenyegetett, zaklatott!

Ezért döntöttem a szó nélkül lelépés mellett!

Másik városba költöztem! utána még 1 évig minden áldott nap jöttek az sms-ek, de nem válaszoltam rá...

Szóval nálatok mi volt az előzmény?

2014. máj. 17. 07:21
 15/46 A kérdező kommentje:
Nálunk annyi volt,hogy én éjszakás műszakban dolgoztam állandóan.Hónapokig azzal áltatott,hogyha változtatok tiszta lappal kezdjük.Váltottam,de túl későn,mert már a kapcsolatunk alatt összejött a nővel,mint utóbb kiderült.Naív voltam.Talán sosem szeretett,ha így letudott cserélni,kihasználni.Mert a külön élés után is voltunk együtt.Vissza is költözött kb 10 napra,mikor a nő rám írt.Persze hívtam akkor a páromat,aki azt mondta siet haza,megbeszéljük.Hát nem jött,ment a másikhoz.Azóta nem is beszéltünk,de már látni sem akarom.A legszebb,hogy kaptam tőle ajándékba szifiliszt.
2014. máj. 17. 07:47
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is ismerős a sztori.
2014. máj. 18. 15:44
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
aki az előjellel jött, annak üzenem, hogy azért mert nem volt jó a kapcsolat, annyi gerinc lehetne a távozó félben, hogy bejelenti, lelép....szerintem:)
2014. máj. 18. 15:46
 18/46 anonim ***** válasza:
98%
Jellemtelen! ÖRULJ h megszabadultal töle, isten fejedre tette a kezet!
2014. máj. 18. 17:41
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Én léptem már le szó nélkül. Nő vagyok, és a szüleimhez költöztem.

Többször jeleztem az akkori páromnak, hogy gondjaink vannak, le kéne ülni beszélgetni. Magasról tojt rá.

Mindennel csak problémája volt. Mikor mondtam, hogy elhagyom, majdnem összevert...

Mikor nem volt otthon, szó nélkül leléptem...

Nem érzem magam gerinctelennek, én úgy érzem mindent megtettem amit kell hogy helyrehozzuk a dolgokat.

2014. máj. 26. 12:29
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
19-es ez azért más....Te mondtad, hogy beszéljétek meg...meg hogy elhagyod...összevert, így érthető, hogy akkor léptél le amikor nem volt otthon...így nem gerinctelenség, hanem nem volt más lehetőséged
2014. máj. 26. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!