Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam szó nélkül elhagyott, egyik napról a másikra. A telefonját kikapcsolta. Egy nőhöz költözött. Volt már valakivel ilyen?
Exem bevitt a munkahelyemre, mondta hogy jön is értem...majd küldött egy smst hogy kirámolta a lakást és lelépett.
Több ilyet ismerek. Már mint nekem egy ilyen volt, de ismerős körben fordult még elő ilyen
:)
én is hagytam el szerinte szó nélkül az exem...
A valóság az volt, hogy kb. már századjára próbáltam megértetni vele, hogy azt sem bírom elviselni, ha ha csörög a telefonon és ő hív!
Nem vette a lapot, jött, nyomult, fűt-fát ígért, aztán fenyegetett, zaklatott!
Ezért döntöttem a szó nélkül lelépés mellett!
Másik városba költöztem! utána még 1 évig minden áldott nap jöttek az sms-ek, de nem válaszoltam rá...
Szóval nálatok mi volt az előzmény?
Én léptem már le szó nélkül. Nő vagyok, és a szüleimhez költöztem.
Többször jeleztem az akkori páromnak, hogy gondjaink vannak, le kéne ülni beszélgetni. Magasról tojt rá.
Mindennel csak problémája volt. Mikor mondtam, hogy elhagyom, majdnem összevert...
Mikor nem volt otthon, szó nélkül leléptem...
Nem érzem magam gerinctelennek, én úgy érzem mindent megtettem amit kell hogy helyrehozzuk a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!