Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk, vegyük el tőle a gyereket?
A férjem kisfia hat éves, és a jó édes anyukája rettenetesen félrenevelte. Illetve sehogy se nevelte, mindig mindent ráhagyott, csak hogy csendben maradjon. Mára ott tartunk, hogy a kissrác szó szerint egy kis terrorista, az oviban mindenki utálja, félnek tőle, egyetlen barátja sincs.
Itthon is szörnyen viselkedik, ha nem kap meg valamit, veri magát a földhöz, addig ordít, amíg bele nem kékül, megüti az apját. Engem nem, rám valamennyire hallgat.
És az anyja ezt használja ki, nem egyszer volt olyan, hogy megjelent nálunk este az ordító gyerekkel, itt hagyta nekünk, mert ő nem bírt vele mit kezdeni. És nyüglődjek vele én.
A férjem minden reggel fél 6kor kel, hogy oviba vigye, emiatt kialvatlan, nyűgös, és ez kihat a kapcsolatunkra is. A gyerek anyja az elmúlt 3 évben egyetlen egyszer sem volt képes a saját gyerekét oviba vinni.
Szeretem a kisfiút, és a férjemmel nem bírjuk nézni, hogy milyen szörnyeteget csinál belőle az idióta anyja. Pedig nagyon okos, értelmes gyerek, kár lenne érte.
Úgy gondoljuk, sokkal jobb helye lenne nálunk, itt tanulna rendet, fegyelmet, ami bőven ráférne, és nem mellesleg a mi házunk nem ragad a mocsoktól, mint az anyja lakása.
Kérjük a gyerekelhelyezés újratárgyalását? Vagy hagyjuk, hogy az anyja tönkretegye? A férjem azért nem mer lépni, mert hát "szegény gyerek annyira imádja az anyját, és ez óriási törés lenne neki".
Persze, biztos van ebben igazság, de ha ott marad, egy teljességgel elviselhetetlen, önző, egoista ember lesz belőle.
Ti mit tennétek?
"akkor ezek alapján szerinted valakinek joga van tönkretenni a gyerekét, csak mert ő nyomta ki magából? "
Ezt hol olvastad? En ilyet nem irtam. A magad fényezésére es az ex lemocskolására irtam a válaszomat.
"Nem bírom elhinni, hogy a bíróság ezeket a szempontokat nem veszi figyelembe. "
Mit? A keresetet írtad - gyesbol is lehet gyereket nevelni, a jovedelem ebből a szempontból nem indok. A kosz - bizonyítanod kell.
"Nem egyszer jött ide úgy a gyerek, hogy a fehér plüssállata fekete volt a kosztól, a ruhája egy merő retek, stb. "
Nos, az en gyerekemnek van egy jatekmacskaja,amit éjjel nappal magánál tartott picikent, képtelenség volt elvenni tőle, igy ki se lehetett mosni. Egy játszóterezes es utan meg mindig ugy néz ki, mintha egy hete nem fürdött volna, a ruháit pedig a kukából tudtam volna, pedig mar nem kicsi.....Ezek szerint en is mocskos vagyok es nem gondoskodom a gyerekrol?
"A skizofrénia súlyos elmebetegség, és sajnos öröklődhet is, anyuci még nincs 35 éves, az esetek nagy részében 35 éves korig jön elő. "
A skizofrénia jol kezelhető betegség es amiatt biztosan nem veszik el a gyereket tőle, hogy lehet, hogy talán majd egyszer beteg lesz. Ja, ennyi erővel a gyerek is örökölheti....
"Az meg, hogy a férjem már egyszer elvált, hát persze hogy elvált, amikor asszonykát minden jöttment felpróbálta."
Persze, mindig a masik a hibás.
"Az a nő magasról tesz a gyerekre, mondom, idehozza amikor üvölt, mert ő nem tud mit kezdeni vele. Az ilyen nem anya, egy normális anyuka gyereke nem lesz ennyire kezelhetetlen és agresszív, személyiség ide vagy oda."
Nos, volt szerencsém normalis anyuka kezelhetetlen gyerekéhez, úgyhogy ezt igencsak cáfolom. Sot, olyat is láttam, igen közelről, amikor anyuka ket gyereke tűz es víz volt: a kis angyal, meg az ördög maga, pedig egyformán voltak nevelve.
Menj pereskedik, ha akarsz, de legyen mar benned annyi tisztelet, hogy ne a másikat asd el, hanem inkabb a magad meg a parod jo tulajdonságait emeld ki - es a penz meg a tisztasagmania nem az.
Már ne is haragudj, de abból, hogy "minden újdonsült asszonyka ilyeneket állít", miért következik az, hogy az én állításom nem igaz? Oké, hogy sokan kamuznak, de miért feltételezed rögtön, hogy én is?
És mégis mit vársz, hogyan kellene lereagálnom, hogy a gyerek anyja egy semmirevaló nő? Ha én normális nő lennék (mert szted nem vagyok az), akkor megértően kéne bólogatnom rá, hogy tönkreteszi a gyereket? Az lenne a normális viselkedés a részemről?
Nézd, nyilván abból indult ki, hogy pl itt az oldalon szinte minden ex feleség koszos, a gyereket nem nevelo ri.@nc, ellenben az uj no/feleség maga a tökély.... Ráadásul a valóságban is ez jelenik meg: az exet szinte mindig szidja az uj.
Ha nálatok valoban ez a helyzet, akkor nem lesz nehez bebizonyítani. Ugye?
Nem hát. Az anyagi oldala a dolognak ténykérdés, egy jövedelmigazolás elég róla.
A kosz meg a mocsok, hát, egy környezettanulmány szerintem bőven bizonyító erejű.
Arra, hogy nem egyszer jelent meg a nő az ordító gyerekkel nálunk, hogy kezdjünk vele valamit, vannak tanúink, szomszédok, barátok akik épp nálunk voltak vendégségben, stb.
Az óvónők nyilván tudják tanúsítani, hogy minden áldott reggel mi vittük oviba a gyereket.
A pszichiátriai kezelésről nyilván vanak papírok, orvosi szakvélemény, ezt a bíróság be tudja kérni gondolom. Ugyanígy a skizofrén nagypapa diagnózisáról is van papír, halotti bizonyítványon pedig minden bizonnyal szerepel, hogy öngyilkos lett.
Illetve a gyereket is meg tudja vizsgálni pszichológus, ő majd megmondja, hogy kezelhetetlen-e, agresszív-e vagy sem, és ha igen, akkor ennek a rossz nevelés-e az oka.
Továbbá a gyerek sem hülye, csak még kicsi, ha megkérdezik tőle, hogy anyukája rendszeresen takarít-e, van-e minden nap főtt kaja, meg hogy hány idegen bácsit hord haza havonta, minden bizonnyal fog tudni válaszolni.
"már kezelték pszichiátrián idegösszeomlással, plusz az apja paranoid skizofrén volt és öngyilkos is lett, hát sztem nincs az a bíróság, amelyik ne nekünk ítélné a gyereket."
Csak kezeletlen pszichiátriai problémánál vennék el,de mivel kezelt ezért nem fogják,ahogy az sem számít hogy az apuka skizofrén volt,mert kit érdekel???Az a lényeg,hogy anyuka az-e,és ha az is lenne,de gyógyszerrel kezelve van,akkor szintén nincs ok az elvételre.Ismerek is skizo-t szedi a gyógyszert,és teljesen olyan mint mindenki más,annyi hogy bizonyos munkakörökben nem dolgozhat.
A pénz meg 160.000 ft egyáltalán nem rossz,gondolom emelt csp is hozzámegy.Apuka viszi oviba,szintén nem értem miért probléma,végül is az apja.
Belőled meg ne haragudj,de süt a rosszindulat.Csak azért mert a gyerek hisztis és elkényeztetett,senki nem fogja elvenni az anyjától.
Persze, nyilvánvalóan "hawai,dizsi,napfény" lenne az élet egy elkényeztetett, akaratos, makacs, agresszív és kezelhetetlen gyerek mellett.
Véletlenül sem a gyereknek akarunk jót, nem az a célunk, hogy normális ember legyen belőle, hanem az, hogy jól érezzük magunkat az állandó hiszti meg őrjöngés hallgatása közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!