Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált apák! A többséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált apák! A többséget miért nem zavarja, h más férfi neveli majd a gyerekét? Ennyire mindegy lenne?

Figyelt kérdés

2014. márc. 27. 14:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

de..

nem véletlenül nem akarnak annyira válni, mert " elvesztik" a gyereküket...

és ehhez még új férfi sem kell a nő életébe...

2014. márc. 27. 14:17
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy, de ha elválnak, akkor a gyereket nem lehet felezni. Vagy itt van, vagy ott. Az élet megy tovább, ez sok esetben új párkapcsolattal is jár, mindkét oldalon, tehát új "pót-anyuka" is lehet a képben.
2014. márc. 27. 14:24
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Tapasztalatom szerint zavarja, ha más neveli. Az nem zavarja, hogy a másik ott van a volt feleség és a gyerekek mellett, velük van, vigyáz rájuk. Reggel felkel reggeliztet, óvodába iskolába viszi a gyerekét. tanul velük, játszik velük.

De amikor hétvégén a család kirándulna, akkor kiakad mert ő pont akkor akarna látogatni.

remélem nem mind ilyen de sajnos az én tapasztalatom ez...

2014. márc. 27. 14:26
 4/18 A kérdező kommentje:

Oké, lehet pótanyuka is de az ritkább.

Csak azért kérdezem, mert a környezetemben 3 olyan apáról is tudok aki elvált és leszarja a gyerekeit. Az sem érdekli, hogy más hogyan és milyen értékrendel fogja felnevelni. Nekem ez felfoghatatlan. Én is apa vagyok.

2014. márc. 27. 14:27
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Na-na, azért álljon meg a menet. Ide tartozik az is, hogy az anyuka mennyire neveli az apa ellen a gyereket, vagy a gyerek mennyire van az apa ellen uszítva. Én látok ilyet is ám szép számmal. Normális esetben igen, zavarja az apukát, hogy más neveli a saját gyerekét. Viszont ha már ixedjére, tövig le szivatták az apát, akkor hidd el, hogy nem érdekli...
2014. márc. 27. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az ex-férjem nem ilyen.

Nem az zavarja, hogy más neveli a lányát, hanem hogy nem ő. Ezen már változtatni nem lehet. A férjemmel jól kijönnek, ahogy én is az új párjával, mindannyian imádjuk a gyereket, mindkettőnk új párja sajátjaként szereti a kislányunkat.

Ők külföldre költöztek, így nyílván ritkábban látják és a mindennapokban sokkal inkább a férjem gyakorolja az apa-szerepet, de édesapa nincs kizárva a dolgokból!

2014. márc. 27. 14:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Senkitől nem várható el, hogy egyedül élje le az életét, azért mert befuccsolt egy házasság. Ha az apának/anyának jó a kapcsolata a gyerekkel úgyse tudja elfoglalni a helyét az új "szülő".
2014. márc. 27. 14:37
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
plusz,a ki leszaja a gyerekét, annak az is mindegy, hogy van-e "pótapa" vagy nincs-e a gyerek életében, azoknak tényleg nem számít
2014. márc. 27. 14:38
 9/18 A kérdező kommentje:

14.35

Igazad van. Az apa ellen (vagy anya ellen) nevelni a gyereket az nagyobb gáz mindennél! Annál még az is ezerszer jobb amit látok, hogy évente egyszer néz rá a gyerekre az apa.

Szóval tényleg nem lehet tudni mi van egy-egy eset mögött.

2014. márc. 27. 14:39
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi, de van beleszólása, hogy a gyermeke anyjának ki legyen az új párja? Nincs.
2014. márc. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!