Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők többségét jellemzi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségét jellemzi, hogy a kemény de bunkó pasikhoz vonzódnak, még ha önző is az ilyen férfi. Te miként látod ezt?

Figyelt kérdés

Jobb esetben csak mazochizmus az oka, mert már kislánykorukban is ilyen volt az apjuk... mindenesetre különös, hogy a szintén határozott, de egyben empatikus férfi sokszor nem jön be a nőknek.

Utólag számtalanszor kiderült az ezt tagadó nők többségéről -elszólásaikból-, hogy tudat alatt, vagy tudva, de titkolva vonzó nekik, ha bunkó beszólások, bumfordi viselkedés jellemez egy férfit.

MERT UNALMAS A JÓINDULATÚ SZÁMUKRA! Ez is kiderül sokszor... Ez aztán az értékrend bennetek, hölgyeim...! Tisztelet a kivételnek...

Na ja, a korrekt férfi, aki még az ágyban is figyelmes, az aztán marha unalmas, míg a bunkó önző pasi csak arra ügyel, hogy spricceljen egy jót a nőbe, de h a nőnek is jó legyen, arra sz*rik...

AZTÁN UTÓLAG SÍRNAK A NŐK: "ezek a pasik csak dugni akarnak, azt is önző módon! :( " Na jah, kérem, ha ilyen férfira buktok, drágáim... :S Mert ugyea bunkó, önző, nagy pofájú férfi hatásvadász, ti naív nőcikék meg bekapjátok a cumit... aztán meg mást... :S

Erre fel 30 évesen mogorvák leszek, és a jó szándékú, tartalmas, izgalmas, az ágyban is ODAADÓ férfit 30 évesen SE ismeritek fel, se később... Kivétel erősíti a szabályt. Hát, abból nem sok van...

Ráadásul nem egy beírást olvasok ilyet, nőktől, e fórumon. Pl. "ha leszólít egy pasi, én rám az hat, az vonz ,ha legalább egy kicsit bunkó, és nagy pofájú :)" Satöbbi.

Szerintem ez jellemzi az ilyen nőt is. Azaz a nők többségét, ahogy látom.

2012. dec. 31. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
Így.
2012. dec. 31. 20:51
 2/64 anonim ***** válasza:
60%
Igen, jól látod: [link]
 3/64 A kérdező kommentje:

Elírtam, bocs:

Erre fel 30 évesen mogorvák leszTek.

4/64 A kérdező kommentje:

Nocsak, meglepően hamar reagált pár ember máris... azt hiszem, ez is önmagáért beszél...

...neeem, nem hölgyeim, nem beépített emberek, és nem is én, más nickkel... hanem ennyire tipikus a legtöbb nő, alacsony értékrendszerrel, hogy ideesnek máris többen, annyira tipikus, amiről írok... :S Szomorú!

...persze érdekelnek ellenvélemények is - már ha meg tudja indokolni az illető. Engem nem az izgat, hogy mely pártiak vannak többségben, hanem inkább pl. a logika... tessék.

2012. dec. 31. 20:54
 5/64 anonim ***** válasza:
54%
Végre valaki jól látja az igazságot... Én is ugyanezt tapapsztalom, a rendes emberek lúzernek, nyominak számítanak a "jóságos" nők szemében!
2012. dec. 31. 20:57
 6/64 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es, szépen össze van foglalva legalább néhány dolog a linkedben. LOGIKAILAG IS ALÁTÁMASZTVA. :) Hasznosnak vélem. Azért fogalmazok úgy,hogy legalább néhány dolog logikusan összefoglalt, mert egyelőre csak az első néhány bekezdést olvastam el, és igen preciz, találó, és életszagú megfogalmazást tükröz.

Íme az elejéről pl. ez:

"Ha a kinézetre vonatkozóakat félretesszük, a többi elvárás ígéretesnek tűnik a szerelemben balszerencsés férfiaknak, hiszen általában ilyesmikről van szó: a pasi legyen kedves és megértő, intelligens, legyen jó humora, tudjon a nőre figyelni, stb. Namármost ez mind szép és jó, csak az a gond, hogy tele a világ ilyen pasikkal, akik a kutyának sem kellenek. "

2012. dec. 31. 21:00
 7/64 anonim ***** válasza:
68%
Hol vannak az ilyenkor már visító feministák, és "lúzerezők"? Csak nem isznak és okádnak már? :)
2012. dec. 31. 21:01
 8/64 anonim ***** válasza:
100%
Ezerszer megtárgyaltuk, teljesen igaz. Ráadásul sokszor azt hazudják, hogy a rendes, megbízható férfiakat szeretik. Olykor meg ki merik mondani,h tényleg a bunkókra izgulnak. A magyarázat az szokott lenni, hogy egy rendes srác az könyvmoly, unalmas stb. Vagy azért, mert reménykednek abban hogy a bunkó "pasy" majd az ő kedvükért megváltozik, és akkor különlegesnek érezhetik magukat. Persze sosem változnak meg. A nőknek egy magabiztos ( bunkó) alfahím kell, aki keményen bánik velük, persze jólesik nekik panaszkodni s közben, h a pasy bunkó velük. Nők.
2012. dec. 31. 21:03
 9/64 anonim ***** válasza:
Itt van egy érdekes "megtárgyalás" a témában (hosszú): http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2012. dec. 31. 21:04
 10/64 anonim ***** válasza:
68%

"A nőknek egy magabiztos ( bunkó) alfahím kell" - 25 év felett jön a másik csapda, a PÉNZ:

[link]

(Ez utóbbit egy nő írta.....)

2012. dec. 31. 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!