Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségét jellemzi, hogy a kemény de bunkó pasikhoz vonzódnak, még ha önző is az ilyen férfi. Te miként látod ezt?
Jobb esetben csak mazochizmus az oka, mert már kislánykorukban is ilyen volt az apjuk... mindenesetre különös, hogy a szintén határozott, de egyben empatikus férfi sokszor nem jön be a nőknek.
Utólag számtalanszor kiderült az ezt tagadó nők többségéről -elszólásaikból-, hogy tudat alatt, vagy tudva, de titkolva vonzó nekik, ha bunkó beszólások, bumfordi viselkedés jellemez egy férfit.
MERT UNALMAS A JÓINDULATÚ SZÁMUKRA! Ez is kiderül sokszor... Ez aztán az értékrend bennetek, hölgyeim...! Tisztelet a kivételnek...
Na ja, a korrekt férfi, aki még az ágyban is figyelmes, az aztán marha unalmas, míg a bunkó önző pasi csak arra ügyel, hogy spricceljen egy jót a nőbe, de h a nőnek is jó legyen, arra sz*rik...
AZTÁN UTÓLAG SÍRNAK A NŐK: "ezek a pasik csak dugni akarnak, azt is önző módon! :( " Na jah, kérem, ha ilyen férfira buktok, drágáim... :S Mert ugyea bunkó, önző, nagy pofájú férfi hatásvadász, ti naív nőcikék meg bekapjátok a cumit... aztán meg mást... :S
Erre fel 30 évesen mogorvák leszek, és a jó szándékú, tartalmas, izgalmas, az ágyban is ODAADÓ férfit 30 évesen SE ismeritek fel, se később... Kivétel erősíti a szabályt. Hát, abból nem sok van...
Ráadásul nem egy beírást olvasok ilyet, nőktől, e fórumon. Pl. "ha leszólít egy pasi, én rám az hat, az vonz ,ha legalább egy kicsit bunkó, és nagy pofájú :)" Satöbbi.
Szerintem ez jellemzi az ilyen nőt is. Azaz a nők többségét, ahogy látom.
természetesen a királyfit. :-)) tudom mi a jó nekem. :-)
én vállalom, hogy sokszor rossz döntést hozok, de mint ahogy anno az én döntésem volt az is, hogy együtt legyünk, úgy az is, hogy kidobtam. :-) ennyi. :-)
"pont most dobtam egy bunkó parasztot egy igazi királyfiért, de semmi gond, nyugodtan általánosíts.. biztos otthonról is ezt láttad.
25N"
Ki általánosít? A kérdező? Az írta,h nők TÖBBSÉGE. Nem azt ,hogy minden nő. Azt se tudod, mi az az általánosítás.
Igazából akartam itt érveket felhozni, hogy miért nincs igazad, aztán rájöttem, hogy magamból indulok ki. Nem is ismerem a nőket. Nem barátkozom velük, mindig inkább a fiúkkal éreztem jól magam.
Nem a bunkókat értem ez alatt, hanem a jófej "nerd"-eket :D
Szóval lehet, hogy igazad van, annyi sírást olvasni, hogy "mindenférfidisznó". Én nem így láttam soha.
Ugyanakkor tényleg a csajok képesek idiótákkal együtt lenni, mert az "érdekes" meg "izgalmas". Nekem kvára nem izgalmas az olyan ember, aki folyton szemét (akár velem, akár másokkal), nem törődik snekivel magán kívül.
Az is teljesen igaz, hogy aki a suliban a szürke egér kategóriát képviselte, gyakran hamarabb talál magának állandó, megbízható társat.
Annyira szánalmasak vagytok még mindig, ezért nincs senkitek. :DDD
Puszi és boldog nőmentes új évet! ;)
"Annyira szánalmasak vagytok még mindig, ezért nincs senkitek. :DDD
Puszi és boldog nőmentes új évet! ;)"
Esetleg valami érv? Egyik másik kérdéshez is írtam egy nőnek ( lehet,hogy pont neked), hogy érvelni kéne, az ilyen szánalmasokimpotensekvagytok és hasonló szmájlikkal teletűzdelt kislányos hiszti senkit nem érdekel. Ha meg érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor ne írkálj ide.
"Annyira szánalmasak vagytok még mindig, ezért nincs senkitek. :DDD"
Ha ezt érvként akartad bedobni akkor ahhoz gyenge volt! :)
A macsó fickó első látásra feltűnik, így az éretlen személyiségű nők ilyeneket választanak vagy keresnek, főleg ,ha trófeagyűjtők. És ez nem életkorfüggő! Érett,magabiztos nőnek nincs szüksége egy ilyen bunkó macsóra ahhoz, hogy bizonygassa saját magának meg másoknak azt, hogy jó nő. Normális nő egyedül is erős személyiség, és ezért nem kell neki az erőfitogtatás, hanem meglátja a valódi értéket.
Kedves Kérdező, ne add fel!
Szeretettel:egy NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!