Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők többségét jellemzi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségét jellemzi, hogy a kemény de bunkó pasikhoz vonzódnak, még ha önző is az ilyen férfi. Te miként látod ezt?

Figyelt kérdés

Jobb esetben csak mazochizmus az oka, mert már kislánykorukban is ilyen volt az apjuk... mindenesetre különös, hogy a szintén határozott, de egyben empatikus férfi sokszor nem jön be a nőknek.

Utólag számtalanszor kiderült az ezt tagadó nők többségéről -elszólásaikból-, hogy tudat alatt, vagy tudva, de titkolva vonzó nekik, ha bunkó beszólások, bumfordi viselkedés jellemez egy férfit.

MERT UNALMAS A JÓINDULATÚ SZÁMUKRA! Ez is kiderül sokszor... Ez aztán az értékrend bennetek, hölgyeim...! Tisztelet a kivételnek...

Na ja, a korrekt férfi, aki még az ágyban is figyelmes, az aztán marha unalmas, míg a bunkó önző pasi csak arra ügyel, hogy spricceljen egy jót a nőbe, de h a nőnek is jó legyen, arra sz*rik...

AZTÁN UTÓLAG SÍRNAK A NŐK: "ezek a pasik csak dugni akarnak, azt is önző módon! :( " Na jah, kérem, ha ilyen férfira buktok, drágáim... :S Mert ugyea bunkó, önző, nagy pofájú férfi hatásvadász, ti naív nőcikék meg bekapjátok a cumit... aztán meg mást... :S

Erre fel 30 évesen mogorvák leszek, és a jó szándékú, tartalmas, izgalmas, az ágyban is ODAADÓ férfit 30 évesen SE ismeritek fel, se később... Kivétel erősíti a szabályt. Hát, abból nem sok van...

Ráadásul nem egy beírást olvasok ilyet, nőktől, e fórumon. Pl. "ha leszólít egy pasi, én rám az hat, az vonz ,ha legalább egy kicsit bunkó, és nagy pofájú :)" Satöbbi.

Szerintem ez jellemzi az ilyen nőt is. Azaz a nők többségét, ahogy látom.

2012. dec. 31. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
88%
Hát fiúk, tessék észrevenni a szürke egérkéket és merni kezdeményezni. Ezek a lányok nem fognak leszólítani benneteket egy szórakozóhelyen és nem fognak lecumizni az első randin, nem öltöznek plázabarbie-nak és pasi helyett párkapcsolatot akarnak, ami számotokra kötöttségekkel jár. Cserébe nem kell mr. macsóval versenyeznetek, mert a rendes lányokat ezek messze elkerülik. Ne a diszkókirálylányoktól várjátok hogy a jóindulatot értékeljék, olyan ajtón kopogtassatok ahol jó eséllyel beengednek. Akkor ti sem lesztek ilyen megkeseredettek fiatal létetekre.
2012. dec. 31. 22:27
 32/64 anonim ***** válasza:

#26: Ha majd kiderül pár hónap múlva, hogy mást is "támogat", akkor írd fel a vérével az ajtódra, hogy helike13, fotózd le, és tedd fel ide a gyakorira :DDDDD

Ha elmenekül, és nem tudod lehentelni, akkor jó lesz a ketchup is :)))))

#30: "Törödjetek bele egyre több 20-30 éves "óvodás" lesz az utcákon akik még csak videón láttak puncit." - beletörődünk, de van akit erről fel kell világosítani, sajnos, mert ezt nem látja.

2012. dec. 31. 22:28
 33/64 anonim ***** válasza:
36%
#31: Ez a baj, hogy a szürke egérkék is Mr. Macsót várják, ez borult meg az utóbbi 30 évben. Előtte működött a rendszer, hogy az alfahímek a dizsikirálynőkkel, a rendes srácok a rendes lányokkal. Ez a rendszer megszűnt működni!
2012. dec. 31. 22:31
 34/64 anonim ***** válasza:

"Ezt tényleg csak a nyomik gondolhatják így akik rondák vagy átlagosak és nem értik ők mért nem kaphatnak normális nőt!?"

Nem csak a "nyomik meg az átlagosok" gondolják így! Vagy akinek szerinted nincs szerencséje az már az? :O

Amúgy ezek a "normális nők" szerinted? :D Hát nagyítóval is nehéz felmutatni olyat, ja és ne felejtsük el, hogy azok általában foglaltak!

"Törödjetek bele egyre több 20-30 éves "óvodás" lesz az utcákon akik még csak videón láttak puncit."

Oszt' mivan akkor? Rajtatok kívül ez már egyre többekben tudatosul, úgyhogy nem olyan nagy dicsőség amivel előhozakodtál. Amúgy meg nem a pina körül forog a világ!

2012. dec. 31. 22:32
 35/64 anonim ***** válasza:

"diszkókirálylányoktól "

Ki várja szerinted? Normális ember biztos nem! Vagy szerinted mindenki a "plázákra" hajt?

2012. dec. 31. 22:34
 36/64 anonim ***** válasza:
Á, persze, a megkeseredettség csak tőlünk függ. Bennem is van rengeteg hiba, sok mindent rosszul csináltam, és elég nagy hendikepet kell(ett) behoznom, de: nekem soha nem kellettek a plázacicák. Próbálkoztam "átlagos" lányoknál, volt köztük duci is, a pénzük soha nem érdekelt, ahogyan az sem, ha pl. huszonévesen még mindig ott tart valaki, hogy esetleg a szemébe se mer nézni a fiúnak, vagy lelkileg nem engedi közel magához, nem hogy esetleg párkapcsolata lett volna. Legtöbbször nem is reagáltak, így aztán meg se tudhattam, hogy mi az elutasítás oka, pedig volt, amikor azt hittem, hogy van esélyem. Vállalnám a kötöttséget, vállalnám azt, hogy esetleg nem lenne könnyű az életem, mert mondjuk a lánynak lelki problémái vannak, de ez sem érdekelne. De ha csak levegőnek néznek, és még arra sem adnak esélyt, hogy megismerkedjünk, akkor szerintem joggal gondolom, hogy nem csak bennem van a hiba. Persze most elő lehet jönni azzal, hogy az ilyen lányokat vonzom, de mindig? Ha már a "szürke kisegerek" sem hajlandóak még beszélgetni sem, akkor kitől várjak bármi jót is? És még mindig csak ott tartunk, hogy beszélgetés, és hol van még az, hogy randizásról legyen szó... Ha meg sem ismernek, akkor honnan tudják eldönteni, milyen ember vagyok, és mit tudok?
2012. dec. 31. 22:42
 37/64 anonim ***** válasza:
33., ajj én ezt nem hiszem, de lehet tényleg ennyire más körökben (dimenzióban?) mozgunk. Az egyetemek, fősulik, irodai melóhelyek tele vannak fiatal "szürke" csajokkal, jó részük hosszú-hosszú szingli évekre van ítélve mert a fiúk egyszerűen észre sem veszik őket (vagy csak nem mernek kezdeményezni?). Közben látom hogy a legtöbb pasi a hosszú combú "cosmo" lányoknál próbálkozik, tényleg olyanok is akikről ordít hogy egy gramm esélyük nincs. Persze megértem mert azok külsőre nagyon vonzó lányok, de itt a pasiknak egy kicsit lejjebb kellene engedni a mércét hogy gólt lőjenek. Sztem 4 csajból három kb. láthatatlan a pasik számára, úgy értem észre sem veszik hogy létezik.
2012. dec. 31. 22:45
 38/64 Komplikato ***** válasza:

Szerintem egy téves kérdés ez.

Igen létezik olyan defektusokkal rendelkező nő, aki az ilyen pasikhoz vonzódik, ahogy hasonló beütésű pasik is vannak, akik az őket sírba vivő valódi "sárkányokat" vonzzák be.

Na az ilyen defektusok ellen van mondjuk egy jó terapeuta, végszükségben pszichiáter és a nem annyira lebecsülendő és igen hasznos önnevelés.

De erősen kétlem, hogy a probléma a nők többségénél lenne.

2012. dec. 31. 22:48
 39/64 anonim ***** válasza:

Az én koromban* ezek a "kis szürkék"** már mind házasok/gyerekesek. A régi gimis osztályból pont a "szürkék" házasok. A hosszú combú "kozmók" pedig kapcsolatban vannak, félévente másik macsóval :)

Amúgy vicces, hogy van néhány "szürke", aki sokkal jobban néz ki, mint a "cosmo", csak nem úgy öltözik, de az alap "hardver" jobb. De ezeket elkapkodják hamar......

*28F

**nem erre gondolok: [link]

2012. dec. 31. 23:01
 40/64 anonim ***** válasza:
#37: Az a baj, hogy sokszor ezek a lányok sem nyitottak a közeledésre, vagy épp ők se veszik észre azt, ha valaki többet akar tőlük. Ha a pasik csak "körüljárják" a témát, akkor nem veszik észre, hogy mi a helyzet, ha konkrétan rákérdeznek, akkor a gátlásosabbja úgy megrémül, hogy ki tudna szaladni a világból. Ha meg a pasik nem mernek kezdeményezni, abban sajnos sokszor a lányok is sárosak. Vagy nem is akarják megismerni a srácot, vagy úgy elküldik melegebb éghajlatra, hogy szerencsétlen csak néz egy nagyot, és az ilyesmi marhára önbizalomromboló. A nagyon gátlásos ("aszexuális") lányokkal meg az a baj, hogy náluk sose tudhatjuk, mikor teszünk jót és mikor rosszat. Sokszor még ők maguk se tudják, hogy mit is akarnak, így aztán ember legyen a talpán, aki eligazodik rajtuk. Az a leginkább gáz, amikor a testbeszédükben is mindenféle keveredik, és a srác végképp nem tudja, mit csináljon. Vagy hiába akar valaki megismerkedni egy gátlásos lánnyal, ha az eleve bezárkózik a maga kis világába, és senkit sem enged közel magához.
2012. dec. 31. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!