Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségét jellemzi, hogy a kemény de bunkó pasikhoz vonzódnak, még ha önző is az ilyen férfi. Te miként látod ezt?
Jobb esetben csak mazochizmus az oka, mert már kislánykorukban is ilyen volt az apjuk... mindenesetre különös, hogy a szintén határozott, de egyben empatikus férfi sokszor nem jön be a nőknek.
Utólag számtalanszor kiderült az ezt tagadó nők többségéről -elszólásaikból-, hogy tudat alatt, vagy tudva, de titkolva vonzó nekik, ha bunkó beszólások, bumfordi viselkedés jellemez egy férfit.
MERT UNALMAS A JÓINDULATÚ SZÁMUKRA! Ez is kiderül sokszor... Ez aztán az értékrend bennetek, hölgyeim...! Tisztelet a kivételnek...
Na ja, a korrekt férfi, aki még az ágyban is figyelmes, az aztán marha unalmas, míg a bunkó önző pasi csak arra ügyel, hogy spricceljen egy jót a nőbe, de h a nőnek is jó legyen, arra sz*rik...
AZTÁN UTÓLAG SÍRNAK A NŐK: "ezek a pasik csak dugni akarnak, azt is önző módon! :( " Na jah, kérem, ha ilyen férfira buktok, drágáim... :S Mert ugyea bunkó, önző, nagy pofájú férfi hatásvadász, ti naív nőcikék meg bekapjátok a cumit... aztán meg mást... :S
Erre fel 30 évesen mogorvák leszek, és a jó szándékú, tartalmas, izgalmas, az ágyban is ODAADÓ férfit 30 évesen SE ismeritek fel, se később... Kivétel erősíti a szabályt. Hát, abból nem sok van...
Ráadásul nem egy beírást olvasok ilyet, nőktől, e fórumon. Pl. "ha leszólít egy pasi, én rám az hat, az vonz ,ha legalább egy kicsit bunkó, és nagy pofájú :)" Satöbbi.
Szerintem ez jellemzi az ilyen nőt is. Azaz a nők többségét, ahogy látom.

Nem kell ráfogni, de sokan azt mondják, biológia. A bunkó, önző, agresszív pasinak jobbak a túlélési képességei, ezért a előnyösebb vele szaporodni. A jófej aranyosak meg arra jók, hogy biztonságba helyezzék és eltartsák a nőt. A másik meg, a média is ugyanezt sugallja, a bunkó férfi ideál van sztárolva, a veszélyes, agresszív, kiszívom-a-véredet drága.
Minden nőnek a saját kárán kell tanulnia...
Illetve, én is nő vagyok. A párom imádnivaló, aranyos, intelligens, empatikus, stb. Egy időben én is a bunkók felé vonzódtam, azután az életem egy szakaszában ő volt az egyetlen, aki segített nekem. Ez pedig elég élettapasztalat volt ahhoz, hogy kigyógyítson. Örülnék, ha sok másik nő járna úgy, ahogy én, de azt hiszem, sokuk élete túl kényelmes és egyszerű ahhoz, hogy ilyen tapasztalatokat szerezzenek.

A" bunkó, önző, agresszív pasinak jobbak a túlélési képességei, ezért a előnyösebb vele szaporodni." - igen, előnyös, aztán jön az ilyen kérdés:"
:D Úgy látom nem kíméled őket. :)
Amúgy igaz, utána már jók lennének a "nyálas lúzerek" is eltartani más kölkét!

Van igazságtartalma a dolognak. Szerintem ez nagyrészt genetikai/ösztönös dolog, a nők nagyrészt olyan pasit akarnak, aki jól néz ki, erős, egzisztenciálisan is jól áll stb. Sajnos sokan összekeverik a macsóságot a bunkósággal, utána meg jól megszívják. (Az arrogáns emberek sokszor sikeresebbek is az életben, gazdagabbak, sok mindent elérnek, esetleg ezért is lehetnek vonzóbbak.) A "jófiúkra" csak akkor van szükség, ha a nőt megcsalta/kihasználta a macsó pasi, és ilyenkor elsírhatják a bánatukat a "jófiú" vállán. (Arra aztán végképp nem gondol a tisztelt hölgytársaság többsége, hogy a kicsit bátortalanabb, problémákkal küszködő, eleve hátrányokkal induló, ezért sokszor elutasított srác ugyanúgy vágyik a boldogságra, majd csak jön valaki, aki őt is "betanítja", tesznek is rá jó magasról.) Rinyál a lányok többsége, hogy mindig kihasználják őket, aztán sokszor kiderül, hogy eleve észre sem veszik az "átlagosabb", csendesebb fiúkat a környezetükben, vagy ha észreveszik, akkor azonnal talonba teszik őket. De a pasik többségét már eleve kiszórják a külső alapján. Szóval a lányok többségében is van hiba, ők is felszínesek, de van, aki a rosszból sem tanul.
Amúgy érdekes megfigyelni, hogy hány nő dicsekszik azzal, hogy a férfiak próbálkoznak, de a nők választanak. Aztán amikor arról van szó, hogy ezeket a nőket megcsalták, átverték, kihasználták, bántalmazták, akkor már nem dicsekednek, hogy bizony ők választanak, és választhattak volna olyat is, aki lehet, hogy "unalmasabb", de hűségesebb és normálisabb lett volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!