Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők többségét jellemzi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségét jellemzi, hogy a kemény de bunkó pasikhoz vonzódnak, még ha önző is az ilyen férfi. Te miként látod ezt?

Figyelt kérdés

Jobb esetben csak mazochizmus az oka, mert már kislánykorukban is ilyen volt az apjuk... mindenesetre különös, hogy a szintén határozott, de egyben empatikus férfi sokszor nem jön be a nőknek.

Utólag számtalanszor kiderült az ezt tagadó nők többségéről -elszólásaikból-, hogy tudat alatt, vagy tudva, de titkolva vonzó nekik, ha bunkó beszólások, bumfordi viselkedés jellemez egy férfit.

MERT UNALMAS A JÓINDULATÚ SZÁMUKRA! Ez is kiderül sokszor... Ez aztán az értékrend bennetek, hölgyeim...! Tisztelet a kivételnek...

Na ja, a korrekt férfi, aki még az ágyban is figyelmes, az aztán marha unalmas, míg a bunkó önző pasi csak arra ügyel, hogy spricceljen egy jót a nőbe, de h a nőnek is jó legyen, arra sz*rik...

AZTÁN UTÓLAG SÍRNAK A NŐK: "ezek a pasik csak dugni akarnak, azt is önző módon! :( " Na jah, kérem, ha ilyen férfira buktok, drágáim... :S Mert ugyea bunkó, önző, nagy pofájú férfi hatásvadász, ti naív nőcikék meg bekapjátok a cumit... aztán meg mást... :S

Erre fel 30 évesen mogorvák leszek, és a jó szándékú, tartalmas, izgalmas, az ágyban is ODAADÓ férfit 30 évesen SE ismeritek fel, se később... Kivétel erősíti a szabályt. Hát, abból nem sok van...

Ráadásul nem egy beírást olvasok ilyet, nőktől, e fórumon. Pl. "ha leszólít egy pasi, én rám az hat, az vonz ,ha legalább egy kicsit bunkó, és nagy pofájú :)" Satöbbi.

Szerintem ez jellemzi az ilyen nőt is. Azaz a nők többségét, ahogy látom.

2012. dec. 31. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
84%

"Hol vannak az ilyenkor már visító feministák, és "lúzerezők"? Csak nem isznak és okádnak már? :)"

Íme. És még csak részeg sem vagyok. Csupán azért nem fejtem ki a véleményemet, mert úgyis nektek van igazatok, bármit is írnék. ;) Feleslegesen pedig nem tépem a számat, pontosabban a billentyűzetet.

2012. dec. 31. 21:45
 22/64 anonim ***** válasza:

13-as: Te jól jártál. Engem egy ilyen nő teljesen padlóra küldött úgy, hogy éveken át nekem sírta el magát, ha valami nem jött össze. Én nem akartam tőle semmit, de bármikor kihúztam a gödörből ha lent volt.

Most egy hete egyszerűen rúgott rajtam kettőt-hármat, s egyértelmű vált a helyzet: engem kihasznált, amíg jól tettem a dolgomat. Most hogy nem voltam jó passzban s nem ugrottam amint csettintett én lettem a legnagyobb aljas az életében, s nem azok a palik, hanyatt döntötték és dobták.

S bizony hölgyeim: így készülnek az empátia mentes férfiak. Lassan egyel több van a világon. :D :D

S kérdezőnek: semmi újat nem írtál le, csak lehet, hogy ez neked most világosodott meg. Ez már régen így van. Vannak még kincsszerű nők, de ritkák, mint a fehér holló.

2012. dec. 31. 21:45
 23/64 anonim ***** válasza:
2012. dec. 31. 21:55
 24/64 A kérdező kommentje:

Beszarok, nem bírom tovább ... :D

""De Margit hisz a sorsban, úgy érzi, hogy a neki ,,rendelt" kicsi hamarosan megérkezik."

Ha nem a feminista parasztvakítást követte volna, miszerint első a karrier, és minden férfi szemét disznó, akkor 42 éves korára már 3 iskolás korú gyereke lehetne, és egy férjjel együtt egy boldog család közepén várhatná a nyugdíjas éveket. Ehelyett magányosan ücsörögve az üres lakásban vakarhatja a macska hátát amíg a bürokrácia tologatja a papírjait, és ha sikerrel jár is, az a gyerek sajnos sosem lesz igazán az "övé"."

:D

2012. dec. 31. 22:05
 25/64 anonim ***** válasza:
Vannak nők akik egyszerűen a bunkókhoz vonzódnak, de sok nő van akik nem azokhoz, bár az önbizalom elengedhetetlen a csajozáshoz, de annak a legkevésbé sem feltétele a bunkósság.
2012. dec. 31. 22:05
 26/64 anonim ***** válasza:
0%

A mostani pasim bunkó ugyan, de látja és tudja, mi kell nekem. Próbálkoztam előtte jófiúkkal, egyikükkel össze is költöztem, de nem lett jó vége. Unalmas volt.

Most a párom elismerem, beszól, sokszor megríkat. Az ágyban is önző, gyakrabban foglalkozik a saját élvezetével, mint az enyémmel. DE amikor velem foglalkozik, akkor olyan orgazmusokat élek át, amilyeneket előtte senkivel! És minden bunkóság ellenére sokkal több valódi támogatást kapok tőle, mint anno a jófiúktól.

2012. dec. 31. 22:13
 27/64 anonim ***** válasza:

"Most a párom elismerem, beszól, sokszor megríkat. Az ágyban is önző, gyakrabban foglalkozik a saját élvezetével, mint az enyémmel. DE amikor velem foglalkozik, akkor olyan orgazmusokat élek át, amilyeneket előtte senkivel! És minden bunkóság ellenére sokkal több valódi támogatást kapok tőle, mint anno a jófiúktól."

Akkor mi a baj? Mit értesz "valódi támogatás" alatt? Több pénzt, kefélést? :O

2012. dec. 31. 22:16
 28/64 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá a korábbiakhoz, hogy a lányok többsége elvben normális, rendes, kedves pasit keres, aztán a gyakorlatban ez sokszor teljesen másképp működik. (Azt már tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy hány "átlagos" lánnyal próbáltam ismerkedni, sőt volt köztük duci is, de ugyanúgy nem számított az sem, hogy csóró, vagy hogy huszonévesen még mindig ott tart, hogy még csak a fiú szemébe sem mer nézni, nem hogy barátja lett volna, de ugyanaz a vége mindig. Igen, bennem is van sok hiba, vannak problémáim, elismerem, én is hibáztam sok mindenben, de senki nem úgy születik, hogy tapasztalt, és nekem elég sok mindent le kellett gyűrnöm ahhoz, hogy egyáltalán a mostani szintemre eljussak.) Amikor van választási lehetőség, csodák csodája, a lányok többsége elmegy a bunkó, arrogáns pasival. Bár ki tudja, lehet, hogy számára ez a "normális".
2012. dec. 31. 22:17
 29/64 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi késztet sok nőt az ilyen silány választásokra, ezeket én személyszerint nem nagyon értem... Viszont a saját nevemben elmesélhetem, mit és miért tartok vonzónak avagy taszítónak egy férfiban. Először is, le kell szögeznem, hogy akár nőről, akár férfiról is legyen szó (szerintem), alapvetően az határozza meg a párválasztást, hogy "megfogja"-e valamivel az illető. Ennek nem kell az első pillanatban lezajlania, de ha pl. 2-3 hónap ismerkedés után (ha esélyt adunk a másiknak) sem mozdít meg bennünk semmit a pasi, akivel randizunk, az már veszett fejsze nyele... és lehet az egy normális, rendes férfi, értékelni fogom mint embert, de párkapcsolatilag nem jön számításba. Általában a bunkó, agyatlan, durva emberekkel el sem kezdek komolyabban kommunikálni, úgyhogy ezt nem is taglalom, de pl. egy szarkasztikus humorú, piszkálódó, időnként idegesítő, de határozott pasi még mindig jobb, mint az aki hozzám se mer szólni és csak néz a boci szemeivel. Persze nem elvárás, hogy társaságban is legyen beszédes, de ha akar tőlem valamit, legyen mersze lépni. Engem kimondottan zavar, ha valaki nem képes egyenesen kommunikálni, vagy a félelmei irányítják, és attól tartva, hogy valami majd nem tetszik, nem vállalja fel magát, esetleg minden pillanatban azt lesi, miben alkalmazkodjon hozzám, nehogy kidobjam. A lényeges különbség, köztem és a legtöbb ember közt akiket magam körül látok, hogy nekem nem az az elsődleges hogy legyen kapcsolatom. Nem akarok magába a kapcsolatba mindenáron kapaszkodni. Engem az a másik ember érdekel, kívül-belül, tudni szeretném hogy kicsoda, milyen a hozzáállása az élethez, milyen a világképe, jó ember-e, stb... Aztán kiderül hogy tényleg kell-e. Persze benne van a pakliban hogy nem vagyunk összeegyeztethetők, és akkor viszont látásra, de az még mindig jobb, mint hogy olyan valakivel legyek, akinek nem ismerem az igazi arcát.

Nekem eddig az az alapvető bajom a pasikkal, hogy rendszerint túl gyorsan akarnak haladni, már akkor kapcsolatnak definiálnák a dolgot, amíg én azt még csak ismerkedési fázisnak fogom fel.

Az odaadó fogalmát is pontosítsuk... természetesen jól esik ha odaadóan foglalkoznak és törődnek velem, de kiráz a hideg tőle, ha gügyögnek hozzám, mint egy kiskutyához, vagy egy kétéves kisgyerekhez. Azért mégiscsak felnőttek vagyunk, úgyhogy a kedvességet sem kell túlzásba vinni :D

Az egy nagy pluszpont, ha az érdeklődő pasin azt látom, hogy őszintén a barátom akar lenni, és ennek megfelelően is viselkedik.

Összefoglalva talán ennyit mondanék a témához :)

24/N

2012. dec. 31. 22:20
 30/64 anonim ***** válasza:
40%

Bunkó = az összes olyan srác aki a jó megjelenésével,testével-átlag feletti hímtag méretével könnyen talál szép csajt?

Ezt tényleg csak a nyomik gondolhatják így akik rondák vagy átlagosak és nem értik ők mért nem kaphatnak normális nőt!?

Jó valjuk be a lányok tényleg az alfákat szeretik és egyre magasabbra teszik azt a bizonyos mércét, de ez nem fog változni! Törödjetek bele egyre több 20-30 éves "óvodás" lesz az utcákon akik még csak videón láttak puncit.

2012. dec. 31. 22:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!