4 hónapos a babám, és akárhányszor anyósom kezébe adjuk a gyereket, az elkezd sírni torka szakadtából. Másnál is volt ilyen? Mit csináljunk?
Nálunk is ez volt, csak a nagypapákkal (4 hótól 11 hóig).
Mi ezek után nem engedtük, hogy megfogják a babánkat, csak azt engedtük, hogy beszéljenek hozzá tisztes távolságból. Így eljutottunk odáig, hogy elmúlt a félelem.
Ha erőltetitek, és mindig anyósod kezébe adjátok a babát, lehet, hogy egyre rosszabb lesz, egyre jobban fog félni tőle (nálunk ez volt).
Apám elfogadta, hogy nem nyúlhat a lányomhoz, úgy volt vele, hogy így legalább nem sír, és így legalább mosolygott is rá.
Apósom nehezebb eset volt, ő rendre megsértődött, de nem foglalkoztunk vele.
Így is hónapokig eltartott ez az egész sírósdi.
Én ezt mindig betudtam annyival,hogy nem olyan szimpi neki,hogy csak úgy fogdossa őt :)
Nekem 13 hónapos a kislányom anyukám elég messze lakik és eddig olyan 5 alkalommal találkoztak,de lánykámnak soha semmi baja nem volt vele. Férjem testvérével hetente kb 2 alkalommal találkoznak és a mai napig még azt se engedi,hogy hozzá nyúljon ....pedig soha semmi olyat nem tett amiért ne "szeretné" őt lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!