4 hónapos a babám, és akárhányszor anyósom kezébe adjuk a gyereket, az elkezd sírni torka szakadtából. Másnál is volt ilyen? Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Pedig mindennap találkoznak,ha nem nála van,akkor még nevet is neki,amikor beszél hozzá.2010. máj. 14. 11:27
11/14 anonim válasza:
az én babám már attól pityereg, ha anyós elkezd neki dumálni, meg pofákat vágni, pedig naponta találkoznak. lehet érzi az érzéseimet?!:)))
de hogy segítsek is: először csak legyenek egy szobában, aztán üljön mellé, úgy dumáljon neki, de ha megfogja és sír, azonnal vedd vissza, mert csak még jobban felhergeli magát. lehet, hogy a mama nem úgy fogja, ahogy te szoktad? máshol tartja vagy ilyesmi?
12/14 A kérdező kommentje:
Mi sajna egy lakásban lakunk,csak ők lent,mi fent.Szóval úgy szoktuk,hogy lemegyünk a konyhára,hordozóban levisszük,és mindenki egy picit beszél neki.Aztán amikor megunja a hordozót,akkor kiveszem,de még akor sem ado oda neki,még várok hogy hadd beszélgessen neki,majd amikor odaadom akkor rá pár percre,már el is kezd sírni.úgy fogja ahogy én szoktam,mert mondtam már neki hogy hogyan szereti és hogyan nem.Majd egy kicsit szokta cipelni,hátha megtudja nyugtatni,ez olyan 10-15 perc,és amikor rájön hogy nemmegy akkor visszadja vagy nekem,vagy az apjának.De volt olyan,hogy esti fürdetés előtt feljött anyósom,és otthagytam őket kettesben a szobában,addig én csináltam valamit.De ahogy kijövök,nemtelik el 5 perc és szintén sír a gyerek.Hozzátszem fekszik az ágyon,az anyósom meg beszél neki,és összevissza puszilgatja.Na a nagysírásban megint felveszi,hátha most megtudja nyugtatni,de szintén nem,és akkor visszamegyek és átveszem.Ja és akkor mondja a gyereknek,hogy nem ám mindig csak nálam sírsz.vagy valami hasonló.Hát ennyi.Bocsi ha hosszúra sikerült.
2010. máj. 14. 14:15
13/14 anonim válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos, és ő is mostanában kezdte el ezt, ha valaki kézbe veszi, aki nem az apuci vagy nem az anyuci, akkor sir, ahogy átveszem már nevet is bárkire. Én úgy tudom, hogy ilyenkor tudatosul bennük, hogy ők különálló személyiségek, és annál inkább ragaszkodnak hozzánk szülőkhöz, és általában olyan 1 éves korra ez el szokott múlni... Remélem igy lesz!!!
14/14 anonim válasza:
az enyém is kivolt sokáig az anyóstól. senki mástól csak tóle. mert mondjuk senki más nem sipítozott fejhangon vele és gutyulubugyuluzott neki, mint egy idiótának. aztán persze mindig úgy sírt, hogy hamar elkerült a kezéből. most se nagyon csípi. apóst bezzeg igen, mert ő soha nem szekálja. persze anyós sosem fogja megérteni miért nem ő a kedvenc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!