Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy igazságügy-pszichológus az apának ítéli az egyik gyereket mennyi az esélye hogy a bióság is neki fogja?
Ácsi! Pszichológus, orvos, vagy bármilyen más szakértő nem ítél senkinek senkit és semmit, csak szakvéleményt ad.
Mellesleg: a pszichológus NEM orvos.
Szóval most mit történt?
Volt olyan peres ügyem, (nem gyerek), ahol ki volt rendelve igazságügyi szakértő.
Ahogy láttam: ő dönt, -a bíró meg kihirdeti.
"Az apanak itelte az egyik gyereket de aa anya elettarsat alkalmatlannak nyilvznitotta, es azt is leirta hogy az anyuka nem tudja nevelni a nagyobbikat, valamint az apanak is van elettarsa es o sokkal alkalmasabb mint az anyae!!!"
Az, hogy az élettárs alkalmas e vagy sem, semmi köze a dologhoz. Az meg hogy a nagyobbikat nem tudja nevelni akkor a kisebbiket miért tudná??? Ilyen hülye szakértőt még nem láttam, most akkor az anya alkalmatlan vagy sem? .
Tehát remélem, hogy tudjátok vinni majd mindkét gyereket, mert akkor igencsak értelmetlen lesz az egész, mert az anya alkalmatlan vagy nem, vagy alkalmatlan mindkét gyermek nevelésére, vagy alkalmas mindkettőére. De ilyet, hogy csak az egyikre, még sosem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!