Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiért elhagynád a párod? Mennyi időt adnál neki előtte, hogy helyrehozza, amit elrontott?
Sziasztok!
Nem feltétlen megcsalásra gondolok, hanem viselkedés, pia, hazugságok...Mi veri ki a biztosítékot nálatok, mennyi az az idő,ami után már nem fog megváltozni.
A saját kapcsolatomról szeretnék dönteni, de szubjektív véleményeket, saját történeteket szeretnék tőletek, mert nem biztos, hogy én látom jól a dolgokat!
Kedves utolsó! Csak biztosra akartam menni, hogy ezt más is így látja, nem csak a hormonok miatt túlzom még én el...de nem.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Helyem van hova menni. Az legalább biztos pont.
Megélhetés? Jobban kijönnénk, ha ő nem lenne, mert mint írtam, nincs melója, csak egy követelőző éhesszájjal kevesebb lenne.
Csak anyósom mondta tegnap előtt, hogy én eltúlzom, meg csak a hormonok dolgoznak, majd megnyugszom, stb. De én is így látom, hogy menni kell...
Kinél mi... Nálam egyedül a hazugság, titkolózás - ez megoldhatatlan. Helyrehozhatatlan hiba a szememben.
Minden másra lehet megoldást találni, ha mindkét fél akarja.
Nálatok csak te akarnál változtatni, ő meg pont lesz*rja.
így nem lehet semmit megoldani, semmin javítani.
Menni kell és pont.
Sok sikert!
Köszönöm!
Már elkezdtem csomagolni, hogy nyárra minden kész legyen, a ruhákat,amiket kinőttek eladogatom, így most előre nézek, és várom a szabadulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!