Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi az, amiért elhagynád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amiért elhagynád a párod? Mennyi időt adnál neki előtte, hogy helyrehozza, amit elrontott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem feltétlen megcsalásra gondolok, hanem viselkedés, pia, hazugságok...Mi veri ki a biztosítékot nálatok, mennyi az az idő,ami után már nem fog megváltozni.

A saját kapcsolatomról szeretnék dönteni, de szubjektív véleményeket, saját történeteket szeretnék tőletek, mert nem biztos, hogy én látom jól a dolgokat!

2014. márc. 20. 11:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jól látod a dolgokat? Te még vacilálsz?? A gyereked életét veszélyeztette!! Ha a tesódra bíztad volna és ő hagyja ott, akkor is vacilálnál?? Jesszus, te sem vagy 100, ha nem hagyod el...
2014. márc. 20. 19:00
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Csak biztosra akartam menni, hogy ezt más is így látja, nem csak a hormonok miatt túlzom még én el...de nem.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Helyem van hova menni. Az legalább biztos pont.

Megélhetés? Jobban kijönnénk, ha ő nem lenne, mert mint írtam, nincs melója, csak egy követelőző éhesszájjal kevesebb lenne.

Csak anyósom mondta tegnap előtt, hogy én eltúlzom, meg csak a hormonok dolgoznak, majd megnyugszom, stb. De én is így látom, hogy menni kell...

2014. márc. 21. 09:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Kinél mi... Nálam egyedül a hazugság, titkolózás - ez megoldhatatlan. Helyrehozhatatlan hiba a szememben.

Minden másra lehet megoldást találni, ha mindkét fél akarja.

Nálatok csak te akarnál változtatni, ő meg pont lesz*rja.

így nem lehet semmit megoldani, semmin javítani.

Menni kell és pont.

Sok sikert!

2014. márc. 21. 10:39
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Már elkezdtem csomagolni, hogy nyárra minden kész legyen, a ruhákat,amiket kinőttek eladogatom, így most előre nézek, és várom a szabadulást.

2014. márc. 21. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!