Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjak esélyt, hogy helyrehozza...

Adjak esélyt, hogy helyrehozza a dolgot?

Figyelt kérdés
Pasimròl van szó, az utóbbi idöben tiszteletlen volt velem, bunkózott, gúnyolódott. Ok nélkül, ha adtam volna rá okot akkor még nem is szólnék.Rosszul esett, és megmondtam, hogy nem akarok tovább vele lenni. Meg akarja próbálni helyrehozni, de én kiábrándultam belöle egy kicsit. Ilyen esetekkor nem is látja be, hogy rosszul bánt velem, sose kér bocsánatot; de megbánást sem veszek észre rajta, pedig az is elég lenne. Észre se veszi magát szerintem..
2012. szept. 10. 08:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy valóban meg fog változni?
2012. szept. 10. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, soha azokat a nőket akik látják, hogy valami sz@r van a kapcsolatukban és mindig reménykednek, hogy majd megváltozik. Soha. Keress egy olyan embert aki szívből szeret és a tenyerén hord. Neked lehet, hogy nincs is erre igényed?
2012. szept. 10. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Mi az az 'utóbbi időben' ? az elmúlt 1 hétben, mert valami külső körülmény miatt stresszes volt? Akkor az megváltozhat. De ha ez hónapok óta megy... hát én keresnék mást
2012. szept. 10. 09:01
 4/6 bdavid0815 ***** válasza:
0%

Azért olyan sok a válás, mert nem várják meg a párok, hogy összecsiszolódjanak.

Beszéld ezt meg vele szerintem. És, ha úgy látod, hogy tudsz még vele élni, akkor próbáljátok újra.

Valószínűleg neked is változnod kell, gondolom te sem vagy tökéletes. Én sem.

Ki tudja ő miket élt meg bántásnak a kapcsolatotokban. ezen is érdemes elgondolkodni. Lehet akaratlanul is bántottad.

Érdemes még ezt megbeszélni szerintem.

2012. szept. 10. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan? Van időd egy ilyen pasira? Keress olyat, akinek nem kell magyarázni, hogyan kell bánni egy nővel! Ne pocsékold az időd egy olyanra, aki még utólag sem érti, hogy mit csinált rosszul. Aki szeret, figyel rád, nem pedig Neked kell megtanítanod, hogy hogy illik hozzád szólni. Ez alap. AKinek nem az, az keressen olyat, aki elviseli. Meg sem fordulna a fejemben, hogy több időt pocsékoljak el rá. Legyenek már elvárásaid! L28
2012. szept. 10. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Azért olyan sok a válás, mert nem várják meg a párok, hogy összecsiszolódjanak."

Én meg azt látom, hogy játszmák mennek egymáshoz nem illő emberek között és akkor maradnak együtt, ha az egyik végre el tudja nyomni a másikat. Miért ne kereshetne olyan társat, akivel nem kell évtizedekig harcolnia, hanem eleve jó pontról indulnak? Mert Te megszívtad, és úgy gondolod, jól tetted? SZerintem nem. Én elváltam, munkálkodhattam volna, amennyit akarok, azon az sem sgeített volna. A mostani kapcsolatom az első hét után működött, mert olyan emberek találkoztak, akik azonos dolgokat várnak el egymástól és a jövőtől. Igenis érdemes keresgélni, időpocsékolás helyett!

2012. szept. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!