Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiért elhagynád a párod? Mennyi időt adnál neki előtte, hogy helyrehozza, amit elrontott?
Sziasztok!
Nem feltétlen megcsalásra gondolok, hanem viselkedés, pia, hazugságok...Mi veri ki a biztosítékot nálatok, mennyi az az idő,ami után már nem fog megváltozni.
A saját kapcsolatomról szeretnék dönteni, de szubjektív véleményeket, saját történeteket szeretnék tőletek, mert nem biztos, hogy én látom jól a dolgokat!
1 éve tart ez az elhidegülés. Próbálja helyrehozni, hiszen anno ő kért időt tőlem... Csak közben teltek a hetek és hónapok, és én elhidegültem tőle.
Próbáltuk helyrehozni, eddig semmi sikerrel.
Az egész helyzetre ő még rátesz egy lapáttal, mert betegesen féltékeny...
Hónapok óta csak várok, hátha újra megszeretem, de nem megy. Kedvelem mint embert, de ennyi.
Kezdek begolyózni.
Ivàszat, flörtölés (!!), engem is érintö dolgokban történö hazugsàg, Agresszio, kiabàlàs, bunko viselkedés.
Mi történt, ha megkérdezhetem?
Ha elkezdene inni adnék neki pár hetet helyrejönni, és leállni a piáról, segítenék is neki lelkiekben. Ha nem tenné le, elhagynám. Ugyanez a helyzet a szerencsejátékkal (nem lottó), ha elverné a pénzt játékkal. Kapna kis időt leállni, de ha nem tudna, mehetne. Azonnali válóok nálam a ku..ázás, és ha a gyerekeimnek szándékosan ártana. akkor nem lenne bocsánat.
Nálatok mi a gond?
Nos..mint fent írtam, betegesen féltékeny, sokszor egész napra eltűnik, nem dolgozik, iszik, bunkó, agresszív, és nem csak velem, de a gyerekekkel is. Itthon nem segít, fát egész télen én vágtam, pedig 6 hónapja szültem császárral. Ha valamit kérek, inkább lelép, oldjam meg.
Plusz, ami feltette az i-re a pontot, hogy múltkor egész nap ügyeket intéztem, ahová a kicsit nem tudtam vinni, itthon maradt vele. Mire hazajöttem, részeg volt, és azt sem tudta, hol a gyerek,mert ő az udvaron hagyta a babakocsiba. Szerencsére a sógornőm átvitte magához, mikor hallotta, hogy sír, apuci meg sehol. Jól látom, hogy ez ennyi volt? Mert nem mondja el,miért csinálja, csak az a válasz rá, hogy semmi közöm hozzá.
Az exet amiért elhagytam az alábbiak voltak:
-igénytelenség (képes volt nem fürdeni 3 napig nyáron,pedig zzadt állandóan)
-elhízás,és ellene nem tevés (normál testalakatára egy év alatt 30 kilót szedett fel,ülőmunkája lett,és nem érdekelte,nem volt hajlandó tenni ellene,én fogadjam el hájasan)
-flörtölés,nálam már ez is kiveri a biztositékot
-zsugoriság,pénzlehúzás (együtt éltünk,vagyis ő költözött az én albérletembe,elvárta,hogy én fizessem az albit,rezsit,és még rá is vásároljak,úgy hogy ő kereset többet.És ha ő ment épp boltba,képes volt elkérni annak az árát,amit nem magának vett.De ő szinte kikövetelte hogy én vegyem meg neki ami épp kell)
-féltékenység. mindenkire aki élt és mozgott,még nőkre is,idősekre is.
Már csak az exem.
Találtam helyette jobbat.
Nálam sincs megcsalás, (legalábbis nem tudok róla)sem pia, viszont rettentõen féltékeny, de nem mutatja ki, csak kötekedik,hazugságai vannak, és szeret lehuzni.stb.
Még nem tudtam dönteni, mivel mellette vannak jó oldalai is.Viszont az évek során már nagyon elfáradtam mellette.Ha megcsalna és ki tudódna, egy percig sem gondolkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!