Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amiért elhagynád a párod? Mennyi időt adnál neki előtte, hogy helyrehozza, amit elrontott?
Sziasztok!
Nem feltétlen megcsalásra gondolok, hanem viselkedés, pia, hazugságok...Mi veri ki a biztosítékot nálatok, mennyi az az idő,ami után már nem fog megváltozni.
A saját kapcsolatomról szeretnék dönteni, de szubjektív véleményeket, saját történeteket szeretnék tőletek, mert nem biztos, hogy én látom jól a dolgokat!
Én már biztos elhagytam volna a leírtak alapján
-piál
-gyereket veszélyezteti
-agresszív
-nem csinál semmit otthon
Ezek közül kb egy is elég lenne nekem a váláshoz. Ha a gyereket veszélyeztetné, azonnal kitenném.
Nálunk csaknem egy hónapja kezdődtek a dolgok, az alapvető probléma az az, hogy ő szexuális téren vágyik valamire, amit én elutasítok. Emiatt Ő felvetette, hogy kipróbálná mással. A reakciómat látva persze visszakozott.
A mi kapcsolatunk itt indult gyors lejtmenetbe. Azóta jóformán egy olyan pillanat sem volt köztünk, amit meghittnek vagy intimnek lehetne nevezni. Megtört bennem valami.. Eltelt egy hónap és mégis ugyan olyan dühös és csalódott vagyok, mint akkor.
A hétvégén tervezem nyugodt keretek közt közölni, hogy el szeretnék válni. Nyolc éves kapcsolat volt a miénk :(
A helyedben én nem sokat gondolkodnék. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet helyrehozni. Ha alkoholista, nem fog csak úgy változni, és ahogy látszik nem is akar.
Veszélyeztette a gyereket, szerencse, hogy nem lett baj belőle. Nálam már ez önmagában kiverte volna a bizotosítékot. Ha van hová menned, és meg tudsz élni a picivel, akkor lépj. Nekem az furcsa, hogy egyáltalán gyereket szültél ennek az embernek. Előtte nem volt ilyen??
Rendbe jött, kapcsolatban él, és azóta született még egy gyereke. Az exférje is megtalálta a szerencséjét igazából, mert bulizik, húsz éves barátnője van... Szóval éli világát. Csak sajnos a gyerekeivel nem sokat törődik :(
Te is egyenesbe jössz majd, meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!