Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elítéli a tásadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítéli a tásadalom az egyedülmaradt, egyedülálló anyukákat? Nekem olyan "fekete bárány lettem" érzésem van néha.

Figyelt kérdés
válás

2014. febr. 14. 08:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Rémeket látsz,miért ítélné el?
2014. febr. 14. 08:16
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A tarsadalom nem, maximum nehany eletunt ember, akik Pilatusnak hiszik magukat, es uton-utfelen itelkeznek. Elitelik az elvaltakat, a kovereket, a sovanyakat, a homoszexualisokat, stb stb. Sajnalom az ilyen embereket, akik mindig masokkal foglalkoznak.
2014. febr. 14. 08:17
 3/31 anonim válasza:
100%
Dehogy ítélik el.
2014. febr. 14. 08:26
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ítéled el saját magad.
2014. febr. 14. 08:27
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Én sose éreztem ilyet.
2014. febr. 14. 08:28
 6/31 anonim ***** válasza:
86%

Manapság már nem annyira jellemző, olyan sokféle család van már.

De régebben, 15-25 éve még sokan elítélték az elvált nőket. Ezt saját bőrömön is tapasztaltam, mint elvált szülők gyereke.

Szerintem ez sokszor irigységből ered, és főként olyanok ítélik el az elváltakat, akiknek rossz a házasságuk, de nem tesznek semmit a megoldás érdekében.

2014. febr. 14. 08:36
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mai társadalom nem ítéli el őket.

Személyes véleményem meg az, hogy becsülendők az ilyen nők, mert ismerek olyan anyukákat, akik inkább nyílt házasságban élnek, de nem válnának el, mert mit szólna hozzá a környezetük/családjuk.

2014. febr. 14. 08:46
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem rosszul érzed magad, csalódtál, ezért érzed így. Én nem így látom, pedig rengeteg elvált nőt ismerek, sokan már új kapcsolatban, de még férjezett névvel, sokan pedig egyedül, korán besikerült gyerekkel, akit a testvérének néznek. Van, akinek csak nem jött össze a nagyharang, van, akit vertek. A nehézségei megvannak a dolognak, de én ítélkezést nem látok. Láttok viszont csalódottságot, kiábrándultságot és nemegyszer szégyent ezekben a nőkben - alaptalanul.
2014. febr. 14. 08:52
 9/31 anonim ***** válasza:
94%

Én is elváltam, egyedül (illetve mostmár új kapcsolatban) nevelem a kamaszlányom. Senki részéről nem éreztem ítélkezést, csak azt hallottam vissza, hogy kicserélődtem, életvidám lettem, "jót" tett a válás.

Irigységet viszont többektől éreztem, az ismerettségi körömben nem egy nő van, akinek szar a házassága, valaki kifelé kacsintgat, valakit ver otthon a férje, valaki csak befásult kapcsolatban él. Ezek a nők elég csúnyán néznek, nem hagyhatják ki a beszólogatásokat. A dolgot tetézi, hogy a volt férjemmel is nagyon jó baráti viszonyban váltunk el, a mai napig órákat tudunk beszélgetni, nem vitázunk se gyereken, se pénzen, segítjük egymást, ha tehetjük.

2014. febr. 14. 09:19
 10/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyáltalán nem, sőt bennem van egyfajta csodálkozás irántuk amiatt, hogy egyedül is képesek helyt állni. Borzasztó nehéz lehet egyedül gyereke(ke)t nevelni.
2014. febr. 14. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!