Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen egyedülálló anyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egyedülálló anyának lenni egy kétévessel?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék!
2013. jan. 23. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz. Gyerek mellett munkát találni amiből én is meg a gyerek is megélünk, nagyon nehéz.Én ezt tapaszatalom a környezetemben.Lakást fenntartani, étel, pelenka, bölcsőde, ha nincs kire hagyni.
2013. jan. 23. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiam most voltv2 éves, egyedül vagyunk.

Szivesen segitek, válaszolok. Csak kérdezz, mert nem nagyon értem mit is szeretnél tudni.

Annyit leírnék hogy picit most nehéz mert mindenkiben az apát keresi, pedig 3hós kora óta nincs apukája. Másra mire gondolsz?

2013. jan. 23. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 1,5 éves volt, amikor elváltunk. Nekem nagy segítség volt, hogy visszaköltözhettünk a szülői házba, így a rezsiből csak a ránk eső részt kellett fizetnem. És mivel az apám és az exanyósom vállalta a gyerekfelügyeletet, ezért GYES mellett visszamehettem dolgozni részmunkaidőben (heti 20 órában, akkor ennyi volt az engedélyezett). Tartásdíjat nem kaptam, de az összes bevételem elég volt így a szűkös megélhetésre. Ovikezdés után már teljs munkaidőben dolgozhattam, akkor anyagilag is nagyjából helyre rázódtunk. Mondjuk, az egy kicsit lehangoló, hogy pl. ruhát csak használtan tudtam venni (mindkettőnknek), meg, hogy örökösen spórolni és szűkölködni kell, de legalább volt hol laknunk, mit ennünk, és végre nyugalomban élhettünk.

Évekkel később még diplomát is tudtam szerezni, levelezőn. Viszont, ha nics hova visszaköltöznünk, nem tudom, hogyan boldogultam volna. Szerintem sehogy.

Az biztos, hogy iszonyú nehéz lehet teljesen egyedül, mondjuk albérletben, egy fizetésből gyereket nevelni. Jól gondolom, hogy te most tervezed a különköltözést?

2013. jan. 23. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy 4,5 évessel és egy 2 évessel vagyok egyedül, szeptmebertől meló, az eddigi műszakos (éjjel 12 óra) helyett kell (kéne) találnom egy lehetőleg 8 órás állást...Ettől félek a legjobban hogy hogyan fogom megoldnai a gyerekek hurcolását, ebben sajnos Apukára nem számíthatok.

Lakás van hitelmentes, egy lepukkant kocsi, mivel a házasságból nem én szálltam ki kicsit nehezebb volt tlapra állni, de egy év után egyenesbe értem.

Jelenleg legfontosabb a munka, hogy el tudjak menni rendes munkaidőbe dolgozni, ezen kívül jelenleg semmi más nem számít.

A férfiak nem érdekelnek (jó hosszú időre nem...)

Esténként elvagyok, lekötöm magam nem siránkozok, vannak akik nálam sokkal rosszabbul élnek. Örülök hogy egésségesek a gyerekek. Segítségem: szüleim.

2013. jan. 23. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem olyan borzasztó, ne hidd! Ketten vagytok a gyerekkel, nem kell alkalmazkodnod senkihez, nyugiban élsz, nincs házsártos, mogorva apa, aki csak szívja az energiádat.

Dolgoztam, gyerek oviban, este mese, játszás.

Fizetésemből nem nagy lábon, de megéltünk.

2013. jan. 24. 05:39
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet pasizni.
2013. jan. 24. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Pasizni, azt tényleg nem lehet.
2013. jan. 25. 05:48
 8/8 ekeke ***** válasza:
Jó buli.
2013. febr. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!