Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretnék elválni de hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék elválni de hogyan tovább, hogy tudom felnevelni a gyerkemet?

Figyelt kérdés
Férjemmel több hónapja megromlott a kapcsolatunk mert amíg terhes voltam félrekacsingatott. Megpróbáltuk megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba, de nekem valahogy nem megy a megbocsájtás. Végül úgy döntöttem, hogy elválnak útjaink. Félek, hogy mi lesz ezután ugyanis még gyeden vagyok és ha el kell elköltözöm a közös albérletből hogyan tudnék fizetni egyedül egyet és hogyan tudom majd megadni a gyerekemnek azt amire szüksége van vagy lesz. Nem attól félek, hogy egyedül maradok hanem az anyagi dolgoktól. Sajnos nincsen rokonom aki segíteni tudna. Olyan anyukák írásait várom akik egyedül is talpra álltak egy gyerekkel.

2012. jún. 16. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a kicsi ? Ha már nem annyira picike, add be bölcsibe és menj vissza dolgozni. Így kapod mellé a gyest (ha max. 6 órába jelentenek be), csak a gyedről mondasz le és jön helyette a fizud. Így meg tudtok lenni. Emellé jön az emelt családi, gyerektartás. Ha nem is nagylábon, de meg lehet élni egyedül is kicsi gyerekkel.
2012. jún. 16. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Neeeem,ugye?Mert ha pár hónappal hamarabb válnak el,akkor most nem lenne anyagi gondja,ugye??Okos...=/
2012. jún. 16. 22:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a régi helyemre nem vesznek vissza. új helyet kell találnom. Ezzel nincsen is gond. de sajna csak albérletbe tudnék menni a 15 hónapos gyerekkel és ettől félek. vajon elég e pénz. Az utolsó kommentelőnek üzenem, hogy megvolt mégis megtörtént. Egyébként meg terhesség alatt a libidóm jobban megnőtt mégis a férjem tiltakozott, mert félt, hogy...
2012. jún. 16. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
22:47-es vagyok....miért üzened ezt nekem??:megvolt mégis megtörtént...??
2012. jún. 16. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező szerintem a lepippantásra érti, hogy megvolt.
2012. jún. 16. 22:55
 6/9 A kérdező kommentje:
a véget a 22.40-esnek üzentem bocsika csak félrenéztem, hogy ki volt az utolsó
2012. jún. 16. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz láttatlanban megmondani,hogy ki fogsz-e jönnie a pénzedből.Számolj!Nézz körül,hogy milyen áron vannak az albérletek,milyen környéken,mekkora lakások,milyen rezsivel.Ahhoz már tudsz viszonyítani.Nézegesd az álláshírdetéseket is,add be az önéletrajzodat,ahova csak lehet.A bölcsödék költségeit is számold bele.Az első hozzászóló jól írta le a lehetőségeidet,hogy hogy juthatsz pénzhez.A gyerektartást se felejtsd el.A férjed fizetésének 20%-a.Ha vissza tudsz menni dolgozni,akkor nyert ügyed van.
2012. jún. 16. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Jaaa...oké,én is bocsi...félreolvastam...=)

Nem vagyok a toppon így 11órakkor...bocsi...=)

A lepippantottad helyett lepattintottat olvastam...=)

2012. jún. 16. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Csináld úgy mint a volt feleségem csalj meg egy gazdag vállalkozoval a hátam mögött.
2012. jún. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!