Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kapcsolat nős férfival, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat nős férfival, van értelme?

Figyelt kérdés
Én is tudom hogy alapból nincs,nagyon friss dolog pont ezért akarnám még most abbahagyni. Állítása szerint már majdnem elváltak csak nincs papír róla. Nagyon rossz a kapcsolat, csak a gyerek miatt lett házasság. Nagyon romantikus kedves férfi. Nem tudom mennyire hihetek neki,és azt is tudom hogy nem egyszerű egy válás,osztozkodni anyagilag és a gyereken. Tanácsokat várok azoktól akik voltak hasonló helyzetben, de persze bárki mástól is :)
2014. jan. 21. 21:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
55%

30. válaszoló vagyok.Szerintem meg igenis lehet olyan, hogy valaki időközben rájön, hogy akivel összeházasodott, az nem az igazi, és a házassága közben ismerkedik meg valakivel, akivel aztán tényleg boldog lesz.Sok ilyen van!Ez az "ami elromlott, meg kell javítani" dolog nem mindig működik ám...én ismerek olyan házaspárt, konkrétan a saját nagyszüleimet, akik 50 éve házasok.Náluk is ugyanez volt, megcsalás, stb., próbálkozás a dolgok rendbetételével...Mára már odáig jutottak, hogy szinte utálják egymást, csak hát a ház, unokák, stb...mind a ketten boldogtalanok.Mama mindig azt mondja, hogy élete egyik legnagyobb hibája volt, hogy beleegyezett, hogy kibéküljenek.Papának ugyanez a véleménye.És az egész életük ráment erre...na most ez jobb??És nem ők az egyetlen ilyen pár, akit ismerek..Az tuti, hogy én nem fogok erőlködni, hogy helyrehozzak valamit, ami már úgyis elromlott.

Amúgy meg kérdező, vannak olyan helyzetek az életben, amiben tényleg nem lehet tanácsot adni.Pl. a tiedben.Az emberek 99%a úgyis azt mondja, hogy hagyd, de lehet, hogy nem nekik lesz igazuk.Az is lehet, h neked ez lenne az igazi szerelem.Olyan is lehet, hogy a pasi tényleg otthagyja a feleségét, mint az én esetemben, csak akkor a gyereket is el kell, hogy fogadd.És ez nem könnyű.Legalábbis nekem nem volt az, de neked lehet, hogy az lenne.Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy az embernek sokszor magától kell döntéseket hoznia, és lehet, hogy megszívja, de az is lehet, hogy nem:-) Szóval ez egy kicsit lutri :-)

2014. febr. 1. 18:27
 52/53 anonim ***** válasza:
62%
Azért az talán támpont lehet a döntések meghozatalában, hogy az embernek boldognak kell lennie a saját életében.Arra kell törekedni, hogy mindig boldog légy!tudom, hogy közhely, de nagy igazság, hogy csak egy életed van!És hidd el, senki nem érdemli meg, hogy hónapokat, éveket pocsékolj el az életedből miatta.Meg hogy éjszaka egyedül sírj utána.Miközben annyi helyes egyedülálló fiú van:-)
2014. febr. 1. 18:31
 53/53 anonim ***** válasza:
Olyan érzelmek és szenvedély várhat rád amelyekben sosem volt része házasságban élőknek.Mert a tiltott gyümölcs nagyon édes...Ne figyelj az üres szavakra tudom hogy így van.Viszont!!!A szíved fizikálisan fog megszakadni nem egyszer nem kétszer...Rengeteg aggodalom bánat szomorúság vár rád...Sajnos ez az igazság!
2014. ápr. 8. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!