Kapcsolat szerelem nélkül. Van értelme?
Én veled egyidős vagyok, mi majdnem 3 éve vagyunk együtt a párommal. Volt, hogy azt éreztem vége a dolognak, de csak mert akkoriban sokat veszekedtünk. Egyszer szakítottunk 3 napig voltunk külön, végig sírtam...és Ő is...
Akkor mindent megbeszéltünk egy hét múlva újra kezdtük tiszta lappal. Azóta már eltelt egy jó idő, és csak örvendeni tudok annak, hogy így döntöttünk.
Felmelegítve igaz, hogy a káposzta jó, de ha nincs kihűlve nem kell melegíteni:)
Én biztos vagyok abban, hogy Vele akarok élni, és ha néha ki is fut a számon, hogy legyen vége (hirtelen felindulásból) sosem gondolnám komolyan....nem tudnám elképzelni nélküle.
És az sem mindegy, hogy szerelem nincs, szeretet nincs vagy vágy esetleg szenvedély...Szerintem köztünk a párommal már sokkal erősebb a szeretet mint a szerelem viszont van vágy és szenvedély...
NEktek kell eldöntenetek, hogy a megszokás tart-e össze vagy valami más? :)
Sok sikert, ha szereted ne engedd el, mert lehet, nem lesz több ilyen...
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!