Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kapcsolat nős férfival, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat nős férfival, van értelme?

Figyelt kérdés
Én is tudom hogy alapból nincs,nagyon friss dolog pont ezért akarnám még most abbahagyni. Állítása szerint már majdnem elváltak csak nincs papír róla. Nagyon rossz a kapcsolat, csak a gyerek miatt lett házasság. Nagyon romantikus kedves férfi. Nem tudom mennyire hihetek neki,és azt is tudom hogy nem egyszerű egy válás,osztozkodni anyagilag és a gyereken. Tanácsokat várok azoktól akik voltak hasonló helyzetben, de persze bárki mástól is :)
2014. jan. 21. 21:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 30

"bármikor előfordulhat olyan, hogy valakinek nem jól működik a házassága, és talál valaki mást."

Ettől a felfogástól hányja el magát sok ember. Te odakullogsz másodhegedűsnek egy házasságba, mert nem mennek jól a dolgok? Tudod egy kapcsolatba nem mindig mennek jól a dolgok. Vannak átmeneti nehéz időszakok, válságok, monoton életszakaszok. Ilyenkor könnyű befészkelődni harmadiknak. Kis k..vának.

Ha Te úgy gondolod, hogy kihasználod a pasi sebezhetőségét egy házassági válság alkalmával, az téged minősít. Kívánom neked, hogy ha házasságba élsz majd, az első nehéz helyzetbe találja meg a férjedet egy hozzád hasonló nőcske, persze fiatalabb kiadásba, feszesebb bőrrel. Sok szerencsét az élethez ezzel a felfogással.

2014. jan. 22. 11:46
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

"Állítása szerint már majdnem elváltak csak nincs papír róla. Nagyon rossz a kapcsolat"

Gyakorlatilag szinte kivétel nélkül mindenki ezt mondja, mert a szerető ezt akarja hallani.

Mondd meg neki, ha belemegy abba, hogy találkozz az asszonnyal és megbeszéljétek a dolgokat, akkor lehet. De ugye akkor is oda megy az asszony mellé lefeküdni....

Számomra amúgy nem működne, mert nem tartom erkölcsösnek, persze mindenki számára más a határ. Még akkor sem tartanám jónak, ha valóban úgy van, ahogy mondja és tényleg rossz a kapcsolat. Majd ha elvált....

2014. jan. 22. 12:39
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Van hasonló tapasztalatom.

A tapasztalatom összefoglalva tömören:

1. Férfi = fantazmagórikus lény.

Még komolyan is hiszi, amit mond.

2. Amikor egy férfi meg akar hódítani egy nőt, meg akar neki felelni, ezért olyan dolgokat mond, vetít, ferdít, ami szerinte a nő számára elfogadhatóvá teszi őt annak ellenére, hogy...

3. És az 1. 2. pont együttes léte miatt nem gondol arra, hogy a későbbiekben bárki számonkérheti rajta mostani állításai valóságtartalmát, és nem gondol arra, mi lesz, ha kiderül a feleségnek, hogy ő ezeket hazudta... talán csak olyan hazugságok ezek, hogy a feleségnek is "beleférnek", amíg a férj más módon megfelel neki.

Ezek persze csak röpke életem eddigi feltételezései, még nem jártam teljesen a végére a dolognak, de egyelőre így néz ki...

Ez egyértelműen egy nem mindenki előtt felvállalni mert többes kapcsolatra való próbálkozás....

Ha a feleség ugyanezt megerősíti, akkor elhiheted. Amíg nem, addig nem.

Bármilyen részletességgel meséli is a tönkrement házasságukat és hogy miket üzen Neked a feleség....

2014. jan. 22. 12:44
 34/53 anonim ***** válasza:

32: "Gyakorlatilag szinte kivétel nélkül mindenki ezt mondja, mert a szerető ezt akarja hallani."

Csakhogy! A hölgy ne

m szerető, hanem egy egyedülálló társkereső nő, aki azt nézegeti, ez a férfi megfelel-e neki.

A férfi meg elhazudja neki, hogy megfelel, hogy majdnem megfelel.

Mert a vonzalom sokmindent felülír.

És itt megvan a vonzalom.

2014. jan. 22. 12:47
 35/53 anonim ***** válasza:

"Csakhogy! A hölgy nem szerető, hanem egy egyedülálló társkereső nő"

Akkor helyettesítsd be a "szerető" helyére.

Mindegy mi, a lényeg, hogy a pasik jelentős része szeretőknek, "kapuban állóknak" azt mondják, a kapcsolatuk a feleségükkel már csak formalitás, semmi nincs köztük, utálják egymást....

2014. jan. 22. 12:53
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj utánajárni az állítás igazságtartalmának.

És fontos az is, hogy formailag is igazítsa a kapcsolatát annak tartalmához. Ha már nincs házasság tartalmilag, akkor ne legyen formailag sem.

2014. jan. 22. 12:55
 37/53 anonim ***** válasza:

"Csakhogy! A hölgy ne

m szerető, hanem egy egyedülálló társkereső nő, "

A szerető számodra mit jelent? Egyedülálló társkereső?

Leírom a különbséget.

Egyedülálló társkereső: Nincs kapcsolata, de vágyik egyre.

Szerető: aki harmadiknak lép be egy kapcsolatba.

Ha nőtlen férfit talál a társkereső akkor barátnővé avanzsálódik, ha nőset akkor szeretővé.

Nem olyan bonyolult ez.

2014. jan. 22. 12:58
 38/53 anonim ***** válasza:
37: A Kérdező még semmivé sem avanzsálódott.
2014. jan. 22. 13:01
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

38: "nagyon friss dolog pont ezért akarnám még most abbahagyni."

Szerintem abbahagyni csak azt lehet, ami elkezdődött. Ha csak egyszer gabalyodtak úgy össze /legyen az csak egy csók/, hogy a pasinak felesége van, máris szeretői státuszba került a kedves kérdező.

Nem tévedek ugye?

2014. jan. 22. 13:06
 40/53 anonim ***** válasza:
51%
39: Jó, akkor máshogy értelmezzük. Szerető nekem az egy stabil kapcsolat, ami már érzelmileg, testileg beteljesedett, elmélyült és "beállt" egy életmódra. Az ismerkedés, amikor esetleg még egy csók sem csattant el, nemhogy szerelmeskedni járnának össze, az még nem is kapcsolat, pláne nem szeretői.
2014. jan. 22. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!