Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat nős férfival, van értelme?
én is ragadtam ilyen kapcsolatban csak épp nem házasság volt, de gyerek is van.
Te is kapcsolatban vagy?
2014. jan. 21. 22:27
"Szép" amiket írsz, de azt tartja a mondás: hallgattasék meg a másik fél is!
Persze ezt nem szó szerint értem most, de Te csak az egyoldalú, elfogult, talán ellenőrizhetetlen állításokat hallasz a másik nőről.
Nem gondolnám, hogy az úgy van, ahogy mondják...
2014. jan. 21. 22:27
13/53 A kérdező kommentje:
én már nem vagyok kapcsolatban de van gyerekem és sokáig én is tűrtem a dolgokat az apjától... csak én léptem mert éreztem hogy nincs értelme szenvedni
itt most számomra az a kérdés leginkább ahogy átgondoltam hogy adjak-e neki időt hogy lépjen (max 1 hónapra gondoltam) vagy hagyjam most annyiban az egészet?
félek hogy 1 hónap is elég lenne hogy megszeressem és utána rossz legyen.
vagy inkább mondjam meg neki most hogy addig ne is találkozzunk amíg nem hagyja el a feleségét?
13 Senki vagy ahhoz, hogy bárkinek is ukázt adjál. Ha nem tetszik a helyzet léphetsz.Ezer másik pasi van:)
2014. jan. 21. 22:53
13+ahogy ezer másik nő is:)
2014. jan. 21. 22:56
16/53 A kérdező kommentje:
mindössze azért adnék neki ultimátumot mert ő "hiteget" azzal hogy elhagyja értem a feleségét. felőlem megmondhatná hogy csak jól akarja érezni magát stb. ezt neki is megmondtam... nincs ezzel semmi baj, felnőtt emberek vagyunk. csak azért ha minden nap hallgatom mennyire szeret, valahogy reménykedem hiába gondolja a józan eszem hogy nem fog lépni :)
16 Szerintem az illető a büdös életben nem mondta neked, hogy szeret. Tedd rendbe a memóriádat:D
2014. jan. 21. 23:13
engem is áltattak már azzal hogy rossz a kapcsolat, csak a gyerekek miatt vannak együtt, padlón alszik, stb. azóta megszületett a 3.gyerkőc is... más: engem a férjem elhagyott egy lányért, két kisgyereket hagyott itt, azóta is boldogok (annak tűnnek), pedig állítólag az ilyen kapcsolatokon átok ül, hát én azt látom h ők élnek mint Marci Hevesen, nekem jutott a kis csonkacsalád. De igen, hétvégén, kéthetente jön, igaz, rohan vissza a csajhoz, amint teheti.
2014. jan. 21. 23:42
Amíg egy házban élnek,addig ne hidd, hogy nincs köztük kapcsolat....
2014. jan. 21. 23:47
Ne adj neki időt. Közöld vele, hogy legközelebb a válása után találkoztok. Ezután meglátod, mit fog lépni, hogy érdemes e rá időt pazarolni.
2014. jan. 22. 00:50
Kapcsolódó kérdések: