Működhet így egy kapcsolat, vagy semmi értelme nincs folytatni?
Párommal lassan 5 éve vagyunk együtt, mikor megismert, nagyon vékony voltam ( 50 kg környéke ). Azóta felszaladt pá kiló, próbálom leadni, most tartok 63-nál ( nem érem el a 160 cm-t se, így meg is látszódik rajtam ). A kapcsolatunk egyébként jó, mindent meg tudunk beszélni, egymás legjobb barátai vagyunk, de nincs szex... Lassan két hónapja... Neki nem tetszik, hogy híztam ( pedig próbálom leadni ), nekem nincs önbizalmam a sértések miatt, amiket kaptam tőle. Szinte elvárná, hogy én kezdeményezzek, de akár mikor próbáltam, elutasított, hogy nincs kedve, fáradt. Nagyon bánt, hogy bár ha a szexet nem nézzük, szuperek vagyunk együtt, de nekem igenis szükségem van arra, hogy összebújjunk, szeretkezzünk. Nem tudom már azt sem, érdemes-e így folytatni ezt a kapcsolatot, vagy jobb lenne lépni...
21L ( ő 31F )
2 hónapja nincs szex, akkor 2 hónap alatt híztál?
Vagy azóta nincs szex, hogy próbálsz lefogyni?
Hülyeség,160 centihez sem annyira vészes a 63 kiló,oké,hogy van pár kg felesleg,de nem annyi,hogy megundorodjon tőled,ezt be ne beszéld magadnak.
Ez csupán egy jó kifogás.
"Hülyeség,160 centihez sem annyira vészes a 63 kiló..."
Én 173 cm vagyok, 60 kg, és beszólnak az utcán, hogy dagadt vagyok.
Na de a kérdésedre a válasz? Ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Szerinted valaha elfogod felejteni a sérelmeidet? Szerintem soha!
Én 165 centihez 58 kiló vagyok, és nyomatékosan rám lett szólva, hogy ne fogyjak tovább.
A posztoló testalkatától is függhet. Van rajta pár kiló, de nem hiszem, hogy vészes lenne.
Posztoló, szerintem a párod már simán csak nem vonzódik hozzád... Beszélgetnetek kéne róla, talán még helyrehozható, szerintem ez nem a súlyod miatt van...
Kezd el mozogni, önmagában a fogyókúra (főleg hogy a legtöbb átverés) nem sokat ér.
Engem is zavarna ha a párom elhanyagolná magát és elhízna.
Én is figyelek magamra, hogy ne legyek egy tehén, azt hiszem ennyit a párom is megtehet.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!