Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat nős férfival, van értelme?
34-es (mert gondolom te próbálod az igazad bizonygatni, hogy a kérdező szerető-e vagy sem):
Teljesen felesleges a vita és a kötekedés, nem ez a lényeg, nem erről van szó a kérdésben.
A lényeg, hogy a pasik nagy része azt akarja elhitetni a szeretővel/kiszemelttel (hívd ahogy akarod, helyettesítsd be ide, amelyiket akarod), hogy ő már "majdnem" elvált csak a papír hiányzik.
Majd ha valóban elválik, én akkor mennék bele egy ilyen kapcsolatba.
42: A hosszú leírásomban szerepelt egy mondat, amiben még ezt is pontosítottam, hogy nem szeretőről hanem egy még társkeresőről van szó, és valaki kiragadta ezt a mondatomat, hogy evvel vitatkozzon.
Ettől még ugyanazt írtam le én is kétszer, amit most te is, amit a saját gondolatodként tüntetsz fel, mint ami szembenáll az enyémmel.
Le lehet rólam szállni.
43. Rólam is le lehet szállni....
Te kezdtél el vitázni azon, hogy a kérdező milyen "státuszban" van jelenleg, de ez ebben a témában nem érdekes. Én kezdtem el veled a vitát, de ha nem indítod, akkor nem kezd senki bele.... Érted ugye?
44: Akkor olvasd el újra azt a mondatot - amelyet vitatkozásnak észleltél - evvel a szemlélettel: NEM Veled vitatkoztam, hanem amit el akartam mondani a helyzetről a Kérdezőnek, amit hozzá akartam fűzni új gondolatként az eddig már mindenki által elmondottakhoz, ahhoz ez volt megfelelő bevezető mondat. A Te mondatodat pedig azért idéztem, mert evvel jeleztem, hogy nem magamban beszélő ember vagyok, hanem olvastam a dolgokat, és kapcsolódok a korábban megszólalókhoz, és a Tőled idézett mondat volt az IHLETŐJE annak az új gondolatomnak, amihez hozzáfűztem a mondandómat.
Egy afféle "erről jut eszembe még valami" -jelzés.
Menekülj ebből a kapcsolatból, mert akármerre kanyarodik is a történet, csak áldozatok lesznek benne. Legyen egyel kevesebb, te maradj ki.
47/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!