Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kapcsolat nős férfival, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat nős férfival, van értelme?

Figyelt kérdés
Én is tudom hogy alapból nincs,nagyon friss dolog pont ezért akarnám még most abbahagyni. Állítása szerint már majdnem elváltak csak nincs papír róla. Nagyon rossz a kapcsolat, csak a gyerek miatt lett házasság. Nagyon romantikus kedves férfi. Nem tudom mennyire hihetek neki,és azt is tudom hogy nem egyszerű egy válás,osztozkodni anyagilag és a gyereken. Tanácsokat várok azoktól akik voltak hasonló helyzetben, de persze bárki mástól is :)
2014. jan. 21. 21:43
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Én mi lehetek? Elvált ,de még együtt laknak a feleséggel. Van különbség?
2014. jan. 22. 13:27
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

34-es (mert gondolom te próbálod az igazad bizonygatni, hogy a kérdező szerető-e vagy sem):

Teljesen felesleges a vita és a kötekedés, nem ez a lényeg, nem erről van szó a kérdésben.

A lényeg, hogy a pasik nagy része azt akarja elhitetni a szeretővel/kiszemelttel (hívd ahogy akarod, helyettesítsd be ide, amelyiket akarod), hogy ő már "majdnem" elvált csak a papír hiányzik.

Majd ha valóban elválik, én akkor mennék bele egy ilyen kapcsolatba.

2014. jan. 22. 13:52
 43/53 anonim ***** válasza:

42: A hosszú leírásomban szerepelt egy mondat, amiben még ezt is pontosítottam, hogy nem szeretőről hanem egy még társkeresőről van szó, és valaki kiragadta ezt a mondatomat, hogy evvel vitatkozzon.

Ettől még ugyanazt írtam le én is kétszer, amit most te is, amit a saját gondolatodként tüntetsz fel, mint ami szembenáll az enyémmel.

Le lehet rólam szállni.

2014. jan. 22. 14:02
 44/53 anonim ***** válasza:

43. Rólam is le lehet szállni....

Te kezdtél el vitázni azon, hogy a kérdező milyen "státuszban" van jelenleg, de ez ebben a témában nem érdekes. Én kezdtem el veled a vitát, de ha nem indítod, akkor nem kezd senki bele.... Érted ugye?

2014. jan. 22. 14:04
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, megszokta, hogy feleség mellett van egy szerető. Ha el is válik, "megüresedik" egy hely...nem lesz szerető...na de meddig?:)
2014. jan. 22. 17:12
 46/53 A kérdező kommentje:
azóta történt pár fejlemény, megmondtam neki hogy váljon el és majd akkor szóljon. közölte a nejével hogy van valakije az meg hogy nem érdekli.... szerintem is az ex fogja megkeseríteni az életünket, hiába nem kell már neki, másé se legyen :( szerintem nem lesz ebből semmi. amúgy eddig sem csalta meg a nejét, nem olyan régóta házasok meg a kapcsolat is csak pár éves és ő próbálta megjavítani de két ember kell hozzá, engem is alig mert megszólítani, nem az a fajta, na de mindegy szerintem lezárom a dolgot mielőtt igazán elkezdődne :) azért köszönöm a válaszokat
2014. jan. 22. 21:40
 47/53 anonim ***** válasza:
Nálunk 1,5 év után vált el, és VALÓBAN rossz volt a házassága és TÉNYLEG csak a gyerekek miatt nem mert előbb lépni (van ilyen is, lehet, hogy ritka, de van). Nagyon nehéz volt, de megérte várni, azóta eltelt 3 év, házasok vagyunk, van közös gyermekünk is.
2014. jan. 26. 12:37
 48/53 anonim ***** válasza:

44: Akkor olvasd el újra azt a mondatot - amelyet vitatkozásnak észleltél - evvel a szemlélettel: NEM Veled vitatkoztam, hanem amit el akartam mondani a helyzetről a Kérdezőnek, amit hozzá akartam fűzni új gondolatként az eddig már mindenki által elmondottakhoz, ahhoz ez volt megfelelő bevezető mondat. A Te mondatodat pedig azért idéztem, mert evvel jeleztem, hogy nem magamban beszélő ember vagyok, hanem olvastam a dolgokat, és kapcsolódok a korábban megszólalókhoz, és a Tőled idézett mondat volt az IHLETŐJE annak az új gondolatomnak, amihez hozzáfűztem a mondandómat.

Egy afféle "erről jut eszembe még valami" -jelzés.

2014. jan. 27. 04:06
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Csak most olvastam a 16-os hozzászólásodat, Kérdező. Tekintve, hogy el sem kezdődött a kapcsolat - bár azt nem mondtad, hogy mióta ismeritek egymást, talán már évek óta? -, irreális a kijelentése, hogy szeret, és Miattad készülne válni. Te még nem is ismered őt, de ő már Miattad válást ígérget?... Hogy van ez pontosan?
2014. jan. 27. 04:09
 50/53 anonim válasza:

Menekülj ebből a kapcsolatból, mert akármerre kanyarodik is a történet, csak áldozatok lesznek benne. Legyen egyel kevesebb, te maradj ki.

47/f

2014. jan. 30. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!