Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat nős férfival, van értelme?
Én is hasonló cipőben járok, még nagyon a kezdetén...
Tényleg érdekelne, van akinél jól sült el a dolog? Nem egy tipikus csajozós pasi, talán még sosem csalta meg a feleségét. 40 felett vagyunk mindketten. Ilyen helyzetben mind a ketten tapasztalatlanok vagyunk, és én ráadásul teljesen tanácstalan is.
A karma megbuntet ha hazassagtresben segedkezel vagy te vagy az ok.
Igen atok jar es esik azokra akik mas hazassaga felbontasaban reszt vesznek.
Es ez igy van jol mas hazassagaba nem kakilunk bele nos pasi tabu amig a valast ala nem irta vagy kulon nem kootozott.
Egy ilyen kapcsolat veszeluye hogy a 3.majd ugyanigy jar aki egyszer elhagy valakit maskotlr is megteszi.
Mond meg neki, hogy hiba volt kapcsolatot kezdeni a válás kimondása előtt, így szeretnéd ha befejeznétek. Folytatás akkor, ha tényleg nem rendeződik a feleségével a kapcsolata, és elválik tőle.
Nem is értem, hogy lehet valaki annyira elfogult saját magával szemben, annyira egoista, hogy azt higgye Ő aztán mindennél többet ér. Miért gondolod, hogy ha ezt most eljátssza a feleségével, akkor veled nem fogja? Ugyanígy fogtok szétmenni ti is. Tudod akinek a fogadalom semmit nem jelent, aki nem megoldani akarja a problémáit hanem elmenekülni, az mindig ilyen lesz.
Amúgy téged nem akarlak minősíteni, amiért egyáltalán ebbe belementél. Nő vagyok, de a nős férfi tabu. Ha elvált akkor már nyilván nyitott a pálya, de addig nem!
Nekem is van ilyen sztorim. Ma már csak nevetek rajta de akkor komolyan fájt.
Fiatal voltam, naiv. Udvarolt, virág, randi... De volt valami fura. Végül kiderült hogy házas. Jött a sablonszöveg. Olyan hüvelyességeket hordott össze, hogy még most is fogom a fejem, hogy bevettem.
Végül, mikor kijelentettem, hogy nincs szex míg nincs válás (vallásos voltam akkoriban), egyre hűvösebb lett. Csúnya vége volt, sok sírással. Most egy munkásszállon lakik, mert telibedurrantott egy17 éves állami gondozott lányt. A lelki sérült tizenévesek volt a kedvenc vadászterülete.
26.
Téged is könnyű ám megvezetni. Te se hiszed el ugye, amit a párod mond a volt felesége zsarolásáról meg a függőségi helyzetről válás után.
A bíróság szabályozza a gyerekelhelyezést, láthatást, nem a volt asszonyka. Anyagi függőség sincs már ilyenkor, hiszen a válás a vagyonmegosztást, a tartásdíj összegét is meghatározza.
Szóval párodnak van valami ami mögé bújhat. Te is, meg a kérdező is gondolkodjatok el egy kicsit.
Szükségetek van nektek ilyen méltatlan helyzetre? Aki lépni akar az lép. Aki meg kifogásokat keres lehetőségek helyett, az sose szeretett.
Szerintem is hagyd, mégpedig azért, mert van gyerek is.én is voltam ebben a helyzetben, két évig voltam a szeretője egy pasinak, óriási nagy szerelem volt, köztünk is 13 év volt.Aztán 2 év után ott is hagyta a feleségét, és összeköltöztünk.Nem is lett volna semmi baj, ha a két gyerek nem lett volna egyfolytában a nyakunkon...nekem speciel ebből lett elegem, ezért hagytam ott.Meg az örökösen hisztiző exfeleségből.
Szerintem, ahol nincs gyerek, csak házasság van, ott még nem olyan gáz, bármikor előfordulhat olyan, hogy valakinek nem jól működik a házassága, és talál valaki mást.Elválnak, és kész, nincs probléma.Viszont, ahol gyerek is van, olyan pasival nem szabad kezdeni.Mert, ha el is válik, örökre az exfeleséghez van kötve, bármikor ugráltathatja, stb.Max akkor nem, ha már nagyok a gyerekek.De a kisgyerekes pasiktól menekülj!!Mert ezek a konfliktusok a legszebb szerelmet is megmérgezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!