Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ferfiak, ha csaljatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%

Itt már egész szép kis vita alakult ki! :) Engem meg jól lepontoztak és valószínűleg most is ez lesz, de nem érdekel! Az egyik fúj a másikra, hogy milyen szöveget eresztett el, miközben ő ugyanazt teszi. Mókás a dolog... :)

Én akkor is tartom magam ahhoz, amit írtam, mert nekem mondták el a férfiak, h ki miért csalja meg a párját... Valószínűleg nem kamuztak, mert nem volt értelme!

Akárki akármit mond, a nők többsége terhesség után megváltozik. Azt hiszik, ők a világ közepe! Mert szült egy gyereket... Ezt ismeretlenül, az utcán is lehet tapasztalni. (Persze tisztelet a kivételnek!!!)

Nem a pasik mellé akarok állni, nekem ez a véleményem...

2009. dec. 30. 13:14
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha a nő megváltozik a szülés után? Ez teljesen normális, mert az élete is megváltozik. Az a nem normális, ha a férfi ezt nem veszi észre és még mindig egyedülállóként gondol magára. A gyerek felelősség. A férfi ha vállal gyereket, akkor ne csak a "megcsinálását" vállalja!
2009. dec. 30. 13:17
 33/41 anonim ***** válasza:

13:17-esnél a pont!

A gyerek és a terhesség NEM KIFOGÁS!

2009. dec. 30. 13:34
 34/41 anonim ***** válasza:
Az egyszerű megváltozással még semmi gond nincs! De mikor azt hiszi, hogy ő szarta a spanyol viaszt, az már SOK! És én erről beszéltem...
2009. dec. 31. 10:18
 35/41 anonim ***** válasza:
10:18: ne haragudj, de olyan butaság ide keverni ezt. Nem arról van szó, hogy a nő halál büszke magára, mert szült, hanem arról, hogy sok új teendője lesz és megváltozik, lehet, hogy már nem lesz annyi ideje, ereje és kedve a szexhez. Na és? Te férfi vagy vagy nő? Esetleg egyik előző hímsoviniszta válaszoló? Egyébként én nem 1-2 apukát ismerek, akiknek nem a felesége változott úgy meg, amiről te beszélsz, hanem ők maguk. Hencegnek minden felé a gyerekükkel, hogy ő a legjobb, legszebb, legnagyobb, legügyesebb stb. Szóval nem kellene általánosítani, hogy ez csak a nőkre igaz. Egyébként kire legyen büszke az ember, ha nem a gyerekére? Nem azt mondom, hogy fennhangon kell róluk ódákat zengeni mások előtt, de azért minden szülő büszke a gyerekére és ez így normális az egészséges határokon belül. Neked van gyereked? Ha nincs, akkor miért teszel olyan megállapításokat, amikhez kellene egy kis saját tapasztalat is? Ha neked is lesz, akkor rájössz, hogy milyen nagy dolog ez a szülők életében, teljesen meg fogsz változni. Ha pedig nő vagy, igen is büszke leszel magadra, hogy megszültél és nevelsz egy babát, mert rohadtul nem könnyű ezt az egészet végig csinálni. Ebben mi a rossz? Miért vagy ilyen keserű?
2009. dec. 31. 10:43
 36/41 anonim ***** válasza:

Az egész hozzászólásodban egyetlen kérdésre fogok válaszolni: "Miért vagy keserű?"

Én minden vagyok, csak keserű nem... :)És ehhez nem fűzök indoklást, mert felesleges lenne...

A válaszodban pedig vannak állítások, melyek az én véleményemet is tükrözik, de vannak ellentétek is.

2010. jan. 1. 13:20
 37/41 anonim ***** válasza:
Hát ez nagy válasz volt! Szerintem igen is keserű vagy vagy irigy a kismamákra. Válasz nem szükségeltetik.
2010. jan. 1. 13:33
 38/41 anonim ***** válasza:

Mindig egy gyerekről van szó.Valami nem stimmel a gyerekhez való hozzáállással sok mai szülőben. Ezért van az, hogy sok nő egytől úgy kivan, hogy már nem is bír másikat vállalni, pedig nem kell ma már pelenkát mosni meg kenyeret sütni. Sok fiatal anyából hiányzik a lazaság, valami egetrengetően magas mércének éreznek kényszert megfelelni, felemésztődik az energiájuk, és apuka kiszorul a látótérből.

Örülnék, ha egy anyuka, aki érintve érzi magát, megosztaná a tapasztalatát. Én személyesen ezt nem éltem át, csak látom a környezetemben. Nekem a 4. most 2 éves, én most érzem azt, hogy lehet hogy elég. Az elsőt az első nehézségek után lazán (csak úgy "mellékesen") neveltük apukával.

2010. jan. 2. 23:50
 39/41 anonim ***** válasza:

Irigy is meg keserű is vagyok! Légy boldog! :)

Ha ezt akartad hallani, nem akarlak gátolni lelki fejlődésedben, tessék, itt az áhított válasz! :)

Remélem, most már jobban vagy!

Ha pedig lesz egy kis időd mások piszkálása mellett, nézz picit magadba!

2010. jan. 3. 00:47
 40/41 anonim ***** válasza:
Engem tényleg érdekel, mi nálatok a baj. Ha magamba nézek, ezt nem fogom megtudni.
2010. jan. 3. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!