Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?
Itt már egész szép kis vita alakult ki! :) Engem meg jól lepontoztak és valószínűleg most is ez lesz, de nem érdekel! Az egyik fúj a másikra, hogy milyen szöveget eresztett el, miközben ő ugyanazt teszi. Mókás a dolog... :)
Én akkor is tartom magam ahhoz, amit írtam, mert nekem mondták el a férfiak, h ki miért csalja meg a párját... Valószínűleg nem kamuztak, mert nem volt értelme!
Akárki akármit mond, a nők többsége terhesség után megváltozik. Azt hiszik, ők a világ közepe! Mert szült egy gyereket... Ezt ismeretlenül, az utcán is lehet tapasztalni. (Persze tisztelet a kivételnek!!!)
Nem a pasik mellé akarok állni, nekem ez a véleményem...
13:17-esnél a pont!
A gyerek és a terhesség NEM KIFOGÁS!
Az egész hozzászólásodban egyetlen kérdésre fogok válaszolni: "Miért vagy keserű?"
Én minden vagyok, csak keserű nem... :)És ehhez nem fűzök indoklást, mert felesleges lenne...
A válaszodban pedig vannak állítások, melyek az én véleményemet is tükrözik, de vannak ellentétek is.
Mindig egy gyerekről van szó.Valami nem stimmel a gyerekhez való hozzáállással sok mai szülőben. Ezért van az, hogy sok nő egytől úgy kivan, hogy már nem is bír másikat vállalni, pedig nem kell ma már pelenkát mosni meg kenyeret sütni. Sok fiatal anyából hiányzik a lazaság, valami egetrengetően magas mércének éreznek kényszert megfelelni, felemésztődik az energiájuk, és apuka kiszorul a látótérből.
Örülnék, ha egy anyuka, aki érintve érzi magát, megosztaná a tapasztalatát. Én személyesen ezt nem éltem át, csak látom a környezetemben. Nekem a 4. most 2 éves, én most érzem azt, hogy lehet hogy elég. Az elsőt az első nehézségek után lazán (csak úgy "mellékesen") neveltük apukával.
Irigy is meg keserű is vagyok! Légy boldog! :)
Ha ezt akartad hallani, nem akarlak gátolni lelki fejlődésedben, tessék, itt az áhított válasz! :)
Remélem, most már jobban vagy!
Ha pedig lesz egy kis időd mások piszkálása mellett, nézz picit magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!