Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ferfiak, ha csaljatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:39
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
74%

Szia, latom a valashoz irtad ki a kerdesedet. Mar valtok is? Megcsaltak? Mit mond a ferjed? Semmit? Talan, hogy nem is csal meg? Az osszes ezt mondja.

De mindig kell nekik a szexben a valtozatossag, az uj. Nem lelkileg csalnak meg ok, hanem testileg. Csak a test kell nekik, semmi mas.

Ha nem huseges tipus, akkor mindig kell neki a szex valaki uj nocivel. Lehetsz te okos, ugyes, szep, szexi, egy ido utan megunjak a not. Uj kell nekik.

Nincs magyarazat. Ha hutlen tipus, sokara fog benoni a feje lagya, mindig megcsal.

2009. nov. 29. 21:12
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

az én férjemnek állítólag két hete van nője. Megbeszéltük h megmentjük a házasságunkat, de ez csak beszéd volt a részéről, mert már másnap is vele beszélt. Két napja bejelentette, hogy válni akar, ma meg azt, hogy tegnap a csaj is bejelentette otthon a válást és a gyerekével együtt kedden a férjemhez költözik!

Ő azért csalt meg, mert eddigf az összes nőjét, feleségét, élettársát elhagyta, és a gyerekeit is. Most ez a nő van, mert újdonság, rózsaszín köd, de nem adok nekik sok időt és lesz helyette is másik. Ha ő 41évesen csak a farka után megy, akkor az így is marad. Kutyából nem lesz szalonna!

2009. nov. 29. 21:44
 3/41 anonim ***** válasza:
94%

Engem a pasim bár egy fél házasság volt már megcsalt és amikor megkérdeztem azt válaszolta:Mert skorpió vagyok és z ok mindig kettőt szeretnek.

Na ez volt az a válasz amiről egy hónap múlva a barátnőm 2 oldalas cikket írt!!

2009. nov. 29. 22:50
 4/41 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen hutlen ferfiaknak (es noknek is!!!) teljesen felesleges hazassagot kotni, komoly kapcsolatban egyutt elni barkivel is. Ha ok tudjak legbelul, hogy hutlenek lesznek ujbol, nem is ertem, hogy miert tesznek tonkre sok-sok eletet. Miert nem maradnak egyedul, es szexre mindig kapnak valakit.

Ez a hutlen tipusu ember olyan, mint az alkohol, csak kis ideig tudjak szuneteltetni a hutlenseguket, ugy mint az alkoholistak az alkoholt. Aztan visszaesnek, es ujbol csinaljak.

Kerdezo, a te ferjed mit mond, o miert csalt meg tegedet?

2009. nov. 29. 23:06
 5/41 A kérdező kommentje:
Csak gyanum van hogy megcsal.mar evek ota ismerik egymast,a lany fiatal meg nagyon.volt egy ido amikor hivogatta a ferjemet,akkor meg csak elettarsak voltunk.Masfel eve vagyunk hazasok,van egy feleves kislanyunk.Amikor terhes voltam megcsalt,alitolag csak csok volt egy szorakozohelyen.A lannyal is beszeltem o nem is tudta h en terhes vagyok,csak h ferjnel vagyok.A ferjem azt mondja h most nem talalkoznak,de sokszor furcsan viselkedik. (36) a ferjem 30
2009. nov. 30. 11:16
 6/41 anonim válasza:
74%
Nem hiszem el,mennyi gennyes,köcsög van a világon.Bár engem még tudtom szerint nem csaltak meg,de már elég a sok ilyen történet is ahhoz,hogy egyetlen pasiban se bízzak meg.Hogy miért teszik?Mert csak a k...ott farkuk számít nekik a világon!
2009. nov. 30. 13:41
 7/41 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem a legtöbb férfi ezt ő maga sem tudja megindokolni......sokan csalják a feleségüket,de mikor kiderül mentegetőznek sírnak már amelyik. Valószínűleg kalandot keresnek.Nő vagyok,de mégis ki az a férfi,nő aki úgy élte le az életét a párjával,hogy nem csalta meg? Most nem 3 éves meg 10 éves kapcsolatokat mondom,hanem mondjuk 50 év házasságra gondolok:)
2009. nov. 30. 13:56
 8/41 anonim ***** válasza:
88%
Tudod utolsó, vannak normális emberek is, nemcsak olyanok, akiknek a szex a legfontosabb.
2009. nov. 30. 15:08
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkori Napló riportban arra kaptam fel a fejem, hogy az útszéli Qrva NAPI 140.000.-Ft-ot keres.Na az tuti, hogy nem csak elvált, szingli és egyedülálló férfiak járnak hozzájuk, hanem bizony többségében nős családapák.Otthon pedig minden a legnagyobb rendben van az asszonynak csak havonta jó, ha 1x van orgazmusa-no ha hetente többször együtt is vannak.De ugyebár sok egoista barom férfi szerint(no meg sok sorsába beletörődött nő szerint is)a férfiaknak kell a változatosság.Kell a lófaszt!!!Azt hiszitek a nőknek nem kell???Én a minap pont ezen poénkodtam a férjemmel, hogy milyen igazságtalanság ez, hiszen rengeteg kielégítetlen boldogtalan nő, feleség él a nagyvilágban és ők nem tudnak kimenni sehova az út szélére mustrálgatni faszikat, hogy melyikkel kettyintenének egyet.Pedig a férfiak közt is hatalmas méretbeli és minőségi különbségek vannak és igenis a nőket is vonzza a változatosság, csak ugye nyuszibbak(nem mindegyik)Leszögezem én még nem csaltam meg soha a férjem az elmúlt 16 év alatt és nem is szeretném, remélem ellent tudok állni a kísértésnek ha kísért.Egyszer már ellenálltam neki és ez sokkal nagyobb büszkeséggel tölt el, pedig nagyon vonzott a dolog.Az élet csupa kémia és akarat.Győz az erősbb.
2009. nov. 30. 15:21
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én "kedves férjem " 1 hónapja költözött el mert választás elé lett állítva egy 17 éves lány miatt. Őt választotta. Azóta számára megszűntünk létezni. Nagyon szereti a gyerekeit állítása szerint de nem kíváncsi rájuk. Márciusra várom a harmadik gyerekemet. A szép szavak sírás közben elhangoztak részéről költözés közben, hogy fontosak vagyunk neki meg a többi ilyen baromság. De azóta agymosásban részesült szerintem.
2009. dec. 1. 06:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!