Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?

Figyelt kérdés
Inkabb az olyan ferfiek velemenyre,valaszara vagyok kivancsi akinek nem csak egy ejszakas kalandban,hanem huzamosabb ideig volt szeretojuk.
2009. nov. 18. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom azért,amiért a feleségek csalják a férjüket:egy kis változatosságra vágynak.
2009. nov. 18. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
es ha meg egy eve sem hazasok?
2009. nov. 18. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Szia nem kaptal itt valaszokat, csupan egyet.

A Nok Lapja oldalan nlc.hu rengeteg megcsalasos igaz tortenet van fent, regisztralj be, es akar ott is felteheted ezt a kerdest.

Rengetegen latogatjak azt az oldalt, ott sokat olvashatsz a megcsalasrol.

2009. nov. 18. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

ma felbukkant egy lány a metrón.. hosszan néztük egymást.. és amikor leszálltam, még 2szer viszanéztem, és ő is rámnézett.. valami megfogott benne, és egy csomót gondoltam ma rá.. valószínűleg soha többet nem fogom láni, ha mégis, szerintem odamegyek hozzá..

van barátnőm, és szeretem is.

csak messze van..

2009. nov. 18. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vá előző. Nagyon rossz ezt nemszabad.

Ha megcsalnám max akkor ha már szakítani akarok. Legalábbis elméletben csakakkor. De persze így nem lehet válaszolni ha valaki nincs abban a helyzetben. Okoskodni meg mindenki tud.

2009. nov. 19. 01:08
 6/7 anonim ***** válasza:

bocsi, az offért.. nem akartam okoskodni.. csak ezt le kellett írnom valahová.. és ez az oldal szerencsére anonim. egészen a kérdés elolvasásáig nem akartam leírni, de aztán rámtört a vágy h mégis.. bocsesz

gondolom nem releváns, mert még nem voltam házas, de én akkor csaltam meg csak a barátnőm, amikor már amugyis csak idő kérdése és vége lett volna a kapcsolatnak.. (mert messze voltunk, és nem tudtunk találkozni..)

22:37

2009. nov. 19. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem csaltak feleséget. Nem voltak egy éve házasok. viszont sok éve jártak, és azért házasodtak össze mert már ideje volt. Igazán sosem jöttek ki, csak féltek változtatni. Azóta külön élnek, pedig gyerek is született közben. Szóval azért csalnak nők is férfiak is, mert otthon nincs minden rendben. Beszélgessetek, hátha még menthető.
2009. nov. 19. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!