Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, miért csaljátok sokan a barátnőtöket egy náluk sokkal "csúnyább" lánnyal?
Most derült ki,hogy megcsalt a barátom és 9 hónapon át titkolta,nem csak egyszer tette.A lányt ismerem és nagyon ledöbbentem,mikor megtudtam,hogy Ő az illető.Én mindent megadtam az exemnek,szerelmet,időt,anált..ez a lány pedig egy olcsó szuka,akin állítólag az egész város feketéi végigmentek..ezért kaptam el exemtől jópár nemi betegséget is.
Ha jól nézne ki,megérteném a dolgot.Ha nem lenne ilyen erkölcstelen és lenne tartása,akkor is megérteném.De miért kellett az exemnek egy ilyen olcsó lány,aki ráadásul tiszta átlag?
Nem akarlak megbántani, de nem vagy te kicsit naív? Én az első nemi betegségnél úgy kivágtam volna a pasimat, mint azt a bizonyos macskát....
Persze csak akkor ha én nem dugok félre, mert akkor nem lenne mit a szemére vetni. Ha te nem dugtál félre, akkor viszont nem értem miért nem tetted már hamarabb lapátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!