Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért csaljátok meg a barátnőtöket? (ha friss a kapcsolat)
"Én arra is kíváncsi volnék, h ha nem friss akk miért. Mert sztem ha igazán szeretünk vkit akk nem csaljuk meg"
... akkor nem szeretik a megcsalt felet igazán.
én is szeretem a változatosságot, mégsem csalom a páromat.
két éve vagyunk együtt, és a szex fantasztikus.
szerintem azért tenni kell, hogy ne unjanak meg minket a pasik.
mi nem unjuk egymást, sőt...
vannak szerepjátékok, segédeszközök, pózok...
Ostoba vagy!
Tudod miert? Mert altalanositasz.
Egyszer (vagy tobbszor igy jartal), es minden pasi egy utolso fereg, mert a pasid felre kurt. Megerdemled, mert ostoba vagy, hogy erre magadtol nem jottel ra. Egy ilyet orom megcsalni, mert csak akkor jon ra a megcsalasra, ha mar keso.
Az ilyet a felre kuro ferfiak kihasznaljak. Ebben az a jo, hogy meg buntudat nelkul megusszak.
"De múltkor beszéltem egy munkatárssal. Azt mondta h ő szereti a feleségét, még is csalja mert kell a változatosság"
bizony, de az okos nő rájön, hogy lehet változatos. egyszer például hörgő kalózt játszik az ágyban másnap izzadt-mocskos bányászt esetleg állatokat. az olyan csaj aki jól utánozza a bárányt és a tehenet annak nálam nyert ügye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!