Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért csaljátok meg a barátnőtöket? (ha friss a kapcsolat)
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ezt nem bírtam kiállni szó nélkül.
A kérdező nem általánosít, csak arra volt kíváncsi, hogy az a pasi, aki megcsalja a barátnőjét, miért teszi? Nem azt mondta hogy: minden pasi r.ohadék, mert megcsalja a barátnőjét.......
Ha lenne egy kis agyad, akkor felfognád, hogy nem minden pasira értette, hanem azokra, akik megcsalták a barátnőjüket akkor, amikor még friss a kapcsolat.
Ez nem jelenti azt hogy a férfiak csak akkor csalnak meg egy nőt, amikor friss a kapcsolat, csak a kérdező erre kíváncsi.
Plusz még nem is arra céloz, hogy csak a pasik csalják meg a nőket, ugyanis ezt mindenki tudja, hogy a nők is megcsalják, meg a férfiak is. (és ezt én sem mindenkire mondom, hanem azt értem ez alatt, hogy a világon már férfi is megcsalt nőt, és nő is férfit,,,,,csak hogy minden tiszta legyen)
Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni, remélem felfogtad.
Bocs h nem a kérdésre válaszoltam.
Jahh...hogy utana kifejtette?
Majdnem elfelejtettem. Azert van a masodik negyzet, tudod, amibe szinten lehet irni, hogy kifejtse a kerdeset. Nem fejtette ki, vessen magara, hatha szarba szokken. (szárba - nehogy felre ertsetek...)
Akkor olvasd el, mit irtal!
Ebbol az jon ki: a fiuk a kapcsolat elejen megcsaljak a parjukat. Az olvasott szovegertessel nalam nincs gond, a te fogalmazasoddal annal tobb. Nem kell a "minden" szo, hogy altalanosits, a mondatod onmagaban az, sajna, ez az igazsag.
Ha nem tetszik, amit irtam, nem veszed magadra; ertsd olyanokra, akiket megcsaltak. A valasz ott van az elso kommentemben.
Azert tudjak megcsalni, mert ostobak (persze a pasik is azok, aki hasonlo helyzetbe kerulnek), es hagyjak, hogy megtortenjen. Egy okos ember (legyen ferfi vagy no) nem hagyja az ilyet. Most nem kell a mindent elvakito rozsaszin kod-szindroma sztorival elorukkolni, mert az nem felelos ezert.
Es mint emlitettem, ha korabban kifejted, nem kell elszenvedned a modorom;). Es magadra sem kell venned, ha nem erzed igaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!