Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza kapcsolat?
1,5 hónapja ismerkedtem meg egy férfival (ő 33, én 29) a neten. Megbeszéltük, hogy laza kapcsolatot akarunk.
Taliztunk, szexeltünk, jó volt mindkettőnknek. Minden nap beszéltünk (chat, sms, telefon), heti 2-3x találkozunk. Már a 3. alkalommal itt töltötte az éjszakát, és azóta 7végente itt alszik. Járunk bevásárolni, néha sétálni. Többnyire kézen fogva.
Nekem van egy kislányom, az ő érdekében nem szeretnék komoly kapcsolatot (értsd: összeköltözést), de a "csak szex"-nél talán többet. Nem ismerik egymást a kislánnyal, mert eddig mindig házon kívül volt, mikor randiztunk.
Ő szintén a kislány miatt nem akar komoly kapcsolatot. Ha itt van nálam, természetesen szexelünk, mert mindketten igényeljük, de mással is foglalkozunk: főzés, tv, beszélgetés stb. Nem vagyok szerelmes belé, de rosszul esne, ha szakítanánk.
Kértem, hogy lassan ismerkedjen össze a lányommal, mert nem lesz mindig házon kívül, mikor ő jön, de teljesen elzárkózik ettől, azt mondta ne erőltessem. Pedig nem apát keresek a lányomnak, hanem magamnak egy párt. Nem is függök tőle anyagilag.
Szerintem a laza kapcsolat nem ilyen: abban csak szex van, és ennyi... de ő váltig állítja, hogy csak lazul...
Mi a véleményetek?
Ahogy leírod ő magát veri át. Ha még nem is szerelmes, nemsokára az lesz. Ne erőltesd! Ha eljön az ideje átbukik a saját falán.
Amúgy tök jó felfogásod van! :) Hol ismerkedtetek meg? Melyik oldalon? Honnan jött a laza kapcsolat gondolata?
a badoo-n ismerkedtünk meg.
onnan jött a laza kapcsolat "ötlete", h nálam válás van folyamatban...
eléggé megviselt a szakítás, és úgy éreztem, h nem tudok igazán szeretni 1előre úgy egy pasit, ahogy megérdemelné egy kapcsolatban, viszont nekem is vannak bizonyos szükségleteim ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!