Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ferfiak, ha csaljatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
91%
Szegény utolsó, hogy egy férfi hogy lehet ekkora állat!!!De ne aggódj én hiszem, hogy Isten haragja utoléri.Bízz és higgy!Az élet majd bosszút áll.Sok erőt neked.Én is egy 3 gyerekes anyuka vagyok és nálunk is volt a 2. gyerek után egy kilengése a férjemnek(ráadásul a legjobb barátnőmmel)végülis nem csalt meg, de a viselkedésével és a szavaival hatalmas csalódást okozott nekem
2009. dec. 1. 09:17
 12/41 anonim válasza:
20%

Mert a termeszet ilyennek alkotta meg az embert.Minél változatosabb génkombináció érdekében az egészséges férfi bármikor hajladó közösülni ha biztató jelzést kap a nőtől.

Nagy bajban lennének a nők ha a férfi is csak ciklikusan lenne hajlandó.

2009. dec. 5. 10:41
 13/41 anonim válasza:
66%

hölgyeim, a férfiak lettek kérdezve :-D

mondhat akárki akármit, ez is mindig két emberen múlik. egyrészt, mivel feleségről van szó, nem két napja ismered az emberedet. ha ennyi idő kevés volt arra, hogy kiismerd a természetét, valamilyen szinten megérdemled. ha pedig közben lett ilyen, annak minden bizonnyal oka is lehet. szállj egy kicsit magadba, hol változtak meg a dolgok? jól mondják, hogy sokszor azért megy máshová egy férfi, mert valamit nem kap meg otthon. szexet, szerelmet, megbecsülést, elismerést, melegséget. aki pedig az egészet a szexen keresztül közelíti meg és vezeti le, maga is frusztrált lehet hasonló okokból. egy jól működő házasságban a nő is irányítja a férfit, csak mi ezt nem mindig vesszük észre :-)

lehet, hogy hihetetlen, de jómagam 10 éve vagyok házas, a drágaságom három gyönyörű fiúgyereket szült nekünk. mindhárom szülésnél ott voltam és sose csaltam meg. és megbecsüljük egymást, és tisztában vagyunk egymás hibáival. jah és nem utolsósorban: megbeszélünk mindent.

2009. dec. 5. 13:00
 14/41 anonim ***** válasza:
65%

Sziasztok! Engem itt biztos nem fogtok szeretni, én egy olyan valaki vagyok, akivel csaltak már meg valakit.

Hogy miért tették, arra én is kíváncsi voltam. Nem azért, mert éreztek volna irántam valami komolyat! Hanem mert (állításuk szerint) Otthon, gyerek mellett már nem olyan a szexuális élet, mint ami nekik tetszik. Egy ideig bírják, de nem a végsőkig (nem mindenki!). A mostani nők egy része még mindig prűd. Nem tesz meg olyat, ami a párjának jólesne, nem változatos, nem próbál ki új módszereket... Ez volt a válasz arra, hogy miért. Velem jól érezték magukat, benne vagyok minden jóban, persze csak normális keretek között. A titka az egésznek az, hogy BESZÉLGESSÜNK! Kinek mi a jó, ki mit szeret vagy mit szeretne és nyitottnak kell lenni!

Sztem nem bántottam meg senkit. :)

2009. dec. 6. 11:09
 15/41 anonim ***** válasza:
45%

ahogy látom itt csak a felbőszült buta nők írogatnak össze hülyeségeket. már bocsánat a minősítésért, de ezt látom, egébként meg rám is lehet mondani akármit.

a válasz egyszerű: egy férfi csak akkor érdeklődik más nők iránt, ha valamit nem kap meg, vagy korlátozni akarják és ki akar törni.

hogy mit nem kap meg? általánosan fogalmazva elég figyelmet, tiszteletet.

figyelem: ezért van sok válás a gyermek születése körül, mert akkor a nő figyelme teljesen elterelődik a párjáról, és ha ez hónapokog fennáll, akkor 100%, hogy a leghűségesebb férfi is nyitottá válik más nők felé, elkezdi keresni, hogy honnan kaphat meg figyelmet, aztán innentől már csak a véletlenen múlik, hogy ez mikor, hogyan történik meg, és hogy mi lesz belőle.

aztán a gyermekszülés kapcsán a másik gond a szex hiánya hóanpokig. ezt nem lehet bírni. ha még ez is hozzájön a figyelemhiányhoz, és véletlenül a férfi találkozik egy nővel, aki szimpatikus, képes rá nagy figyelmet szentelni, esetleg ez a nő egyedülálló vagy csak kielégítetlen, és ennek aktívan jelét is mutatja, akkor nincs a Földön az a férfi, aki ebben a helyzetben, ha benyúltak a gatyájába, akkor ne feküdne le a csajjal azonnal. Ez a helyzet.

Nagyon nehéz folyamatosan összetartani egy kapcsolatot. Persze hallottam már olyanról, hogy a nő terhesen is kielégítette folyamatosan a párját terhesség alatt és utána is mondjuk simán orálisan vagy akárhogy, de mondjuk ez a nő ahhoz a többséghez tartozott, aki szintén élvezte ezt.

aztán általános dolog, hogyha egy férfi elmegy otthonról, pl. haverokkal szórakozni, de általánosan is lehet gondolni, akkor nem szabad kielégítetlenül elengedni. Sajnos az a helyzet, hogy míg a nőket elsősorban az érzelmek motiválják vagy viszik bele egy kapcsolatba, és általában csak másodlagos a szex, addig a férfiakat elsődlegesen a szexuális kielégületlenség rántja bele alkalmi vagy többször ismétlődő szexen alapuló kapcsolatokba, és csak másodlagos az érzelmi töltés.

Ha az érzelem is bekerül, akkor annak válás a vége. Ha nem, és csak a szex van, akkor az egy nővel elvégzett maszturbálásnak tekinthet, ugyanis elég sok férfi van, aki nem szereti egyedül kielégíteni magát titokban a vécén meg a zuhanyzóban, meg a munkahelyi klotyóban, meg akárhol, nehogy kiderüljön a felesége előtt, mert esetleg szégyellné, vagy csak csak nem akarja, hogy ez zavart okozzok köztük. Viszont akármilyen csábító, odaadó, csodálatos fantasztikus nő is várja otthon a közös gyerekükkel, ha már régóta figyelemelvonás áll fenn, és nincs hosszútávú szexuális kielégülés, akkor akármilyen csúlya is a sarki tarfikos lánya, ha véletlenül úgy alakul egy szituáció, hogy összekerülenk 1 órára egyedül, és a csaj leveszi a bugyiját, akkor nincs visszaút, a férfi nem fog tudni ellenállni.

aztán van még a korlátozás. a házasság már eleve az, és ez nagyon-nagyon frusztráló tud lenni. aztán a feleség jó szemmel nézi, ha elmegy a haverokkal sörözni, vagy általánosan kifejezi akár egyetlen ajakbiggyesztéssel, akár még vicces formában is, hogy azért ős szeretné, ha a férfi otthon maradna. na ettől a pillanattól kezve minden férfi keresi a lehetőséget a túlórára és egyéb muszáj-elfoglaltságokra, mert nem akarja megbántani a feleségét, de szabadságot is szeretne. Ha egy férfi azt érzi, hogy szabad, akkor nem akar más nőket, hanem a feleségét akarja, ezért kötötte vele össze az életét, és azt akarja, hogy meglegyen neki hagyva minden nap a döntés szabadsága, hoyg eldönthesse, hogy inkább a csúnya trafikus csajt keféli meg, akit szétvet a tűz, vagy inkább a kínok közt szenvedő terhes felesége szájába megy el, mégha ez adott körülmények között nem is a legizgalmasabb, de mégis vele szeretne intim viszonyt ápolni (remélem seni nem botránkozott meg a részleteken).

viszont ha megpróbálják rákényszeríteni, hogy kielégítetlenül otthon maradjon a szenvedő feleségével, aki természetesen(!) a saját bajaival van elfoglalva, és nem a férjére figyel, és nem a férje szexuális és érzelmi igényére, akkor a férfi úgy érzi, hogy ő teljesen el van hanyagolva, ráadásul már nincs meg a lehetősége, hogy önállóan döntsön, akkor simán bevállalja a trafikos csajt.

ha valakit meg akarunk tartani, akkor az csak úgy lehetséges, hogy szabadon engedjük, és hagyjuk, hogy saját akarata szerint visszajöhessen, és ezt bármikor megtehesse, és megbízunk ebben(!!!!), és akkor ez a kapcsolat ÖRÖK életű lesz. ha pedig a megbízás ellenére mégis megcsal, akkor sajnos az a helyzet, hogy vagy hosszú ideig nem kapott elég figyelmet és/vagy hosszú ideig(életkortól, habitustól függően ez lehet akár 1 hét vagy 1 hónap is) szexuálisan kielégítetlen volt vagy pedig már ELEVE NEM ALAKULT KI olyan kölcsönös FELTÉTLEN bizalmon alapuló érzelmi kötődés a férj és feleség között, amire alapozni lehetett volna egy ÖRÖK életű kapcsolatot.

ha elmondja egy férfi (ha tudja), ha nem, de az a helyzet, hogy a fentiek zajlanak le egy férfiben.

(a hozzászólás írója egy 33 éves férfi, aki még nem találta meg azt a nőt, akivel sikerült volna kialakítani a fentieket)

2009. dec. 6. 12:37
 16/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy felbőszült, buta nőként írtam azt a pár sort... Végig kellett volna olvasni, mert már az elején kiderült!!!
2009. dec. 7. 07:57
 17/41 anonim ***** válasza:
15%
Engem nem érdekelne ha a párom érzelemmentesen csalna meg. Ha érzelmekkel, akkor biztosan szakítanék.
2009. dec. 27. 22:40
 18/41 anonim ***** válasza:
96%

12:37-et jól lepontoztátok, pedig valszeg jó helyen keresi a dolog nyitját. Én 34/N-ként egyetértek, annyi hozzátevéssel, hogy hogy bíznánk meg egy olyan paliban, akit csak a vágyai kielégítettségének foka tart vissza a feleség azonnali megcsalásától??

Én nőként próbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz, ahogy 12:37 írja. Terhességeim alatt (4 volt) a szülés előtti hétig szeretkeztünk, szülés után 6 héttel én szorgalmaztam, hogy kezdjük újra. Addig kézzel ment a dolog. Ha a férjem "ökörkör"-be akar menni, mindig elengedem, biztatom hogy menjen csak, hálából ő nem viszi túlzásba. Mondjuk nekem könnyű, mert olyan áldott jó férjem van, hogy mindig mindenben maximálisan mellettem áll ha a gyerekek körül segítségre van szükségem, és azt sem veszi zokon, hogy 10 kg-t híztam velük. Nekem teljesen magtól értetődő volt, amikor jöttek a gyerekek, hogy továbbra is a férjem az első. Ő az abszolút családfő nálunk, vitás kérdésekben az ő akarata dönt. Ezt sem nehéz tolerálnom, mert a gyerekek gondját nem hagyja rám, simán határozottan fegyelmez, ha kell.

De akármilyen rózsás is a helyzet, én nem tudnék nyugodt lenni más nők felől, ha nem lenne a páromnak múlt századi a hozzáállása a megcsalás témához. Soha rá sem nézne más nőre, elvből. Nem tudna a tükörbe nézni még a megcsalás gondolatára sem.

Úgyhogy egy nőnek a legnagyobb biztonságot a férje erkölcsi hozzáállása jelentheti. Lehet egy nő bármilyen szabadon engedő és vonzó, enélkül nem érezheti magát biztonságban.

Bocs a terjedelmességért.

2009. dec. 28. 00:19
 19/41 anonim ***** válasza:
83%
12:37: szerintem nagyon durva, hogy elvárod, hogy a te álláspontodat fogadja el mindenki örök érvényűnek és itt lehülyézel mindenkit. Ennyi évesen már lehetnél toleránsabb. A hsz-ed második felével egyet értek, de az első fele az egy "kifogás gyűjtemény" a férfiak csalfaságára. Írásod nagyon egyoldalú, már szinte hímsoviniszta, mert az eszedbe sem jut, hogy amiket leírtál akár a nők is mondhatnák. Pl. hogy nem kapnak elég figyelmet, mert a párjuk túl sokat van távol a munka, haverok stb. miatt... nem csodálom, hogy még nem találtad meg a párod. Ilyen mentalitással nehéz lesz.
2009. dec. 28. 08:52
 20/41 anonim ***** válasza:
83%

Én vagyok a fenti dec6 12:37

A mai 00:19-re reagálva az a véleményem, hogy megértem az álláspontodat, de szerintem az erkölcs vagy etika sok ember számára csak a szülők és a társadalom által kötelezően magára erőltetett dolog, amit legjobb esetben is csak a látszat érdekében tart fenn. Nagyon kevés ember van, aki tényleg etikusan viselkedik akkor is, ha nem látja senki vagy nem tudja senki, hogy mit csinál. Ha a férjed ezek közé az emberek közé tartozik, akkor el ne engedd. Én is ilyet keresek, csak nőben. A hozzáállásod szerintem különleges, a nők többsége nem így látja/csinálja a dolgokat.

A mai 08:52-re reagálva sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy te is az "itt csak a felbőszült buta nők írogatnak össze hülyeségeket" kategóriába tartozol. Nem akartalak sem téged, sem másokat megbántani, most sem akarlak, egyszerűen őszintén leírtam a véleményem, annyira őszintén feltárva a háttérben lappangó dolgokat, amennyire lehet, hogy a kérdező a lehető legközelebb juthasson ahhoz, hogy megérte a férfiak érzelmeit, amit még ők sem értenek, nem tudatosítanak, megértse, miért viselkedhetnek úgy, hogy szereteik a feleségüket, és mégis előfordulhatnak félrelépések.

Lehet, hogy túl őszintére sikerült a dolog, vagy a hangnem tűnt talán túl durvának, ez előfordulhat, mindenkinek máshol van a tűréshatára.

És hogy miért tartozol a buta emberek közé? Hát azért, mert ha az érveket nem tudod támadni, akkor az érvelőt támadod. Folyamatosan engem támadsz, egyetlen egy érvet sem tudtál felhozni.

Engem támadsz, pedig nem várom el, hogy bárki is elfogadja a véleményemet. Ez csak egy nézőpont. Mindenki úgy nézi a dolgokat, ahogy akarja.

Engem támadsz, pedig nem hülyéztem le senkit.

Engem támadsz, hogy legyek toleránsabb, pedig csak őszinte voltam.

Engem támadsz, hogy csak kifogásokat írok, pedig a férfiak érzéseit írom le.

Engem támadsz, hogy egyoldalú vagyok, már szinte hímsoviniszta vagyok, pedig őszinte vagyok. A nők is lehetnek őszinték és nyíltak, ha mindenki az lenne, akkor nem lennének problémák.

És végül engem támadsz amikor leírod, hogy nem csodálod, hogy nem találtam meg a párom, mert ilyen mentalitással nehéz lesz.

Próbálj meg érvelni, és próbálj meg a mélyére nézni a dolgoknak és leírni őszintén. Mert azon kívül, hogy a megcsalás témának még a közelében sem jártál, a válaszod még offtopic is volt.

2009. dec. 28. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!