Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ferfiak, ha csaljatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, ha csaljatok a felsegeteket, miert teszitek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

12:37

Ilyen ostoba, oc*smány buta hozzászólást még itt nem láttam. Undorító az egész iromány, hímsoviniszta és egoista.

Ilyen hozzáállással egy nőnek sem fogod a kegyeit elérni. De a szerelmét sem.

Arról volt szó az egészben, hogy a fas*zi egy ribanc, aki a farkában tartja az eszét, és vigyázz te szerencsétlen nő, mert ha nem elégíted ki, minden óhaját-sóhaját jogomban áll, hogy kiürítsem más nőben a farkam.

Nos, arról nem szól a cikked, hogy az a nő akivel esetleg együtt leszel, emellett az önző mentalitás mellett nem fogja -e magát elhanyagoltnak, kielégítetlennek érezni.

Elárulom neked, hogy sokkal több boldogtalan, kielégületlen, frusztrált, elnyomott, kiábrándult nő van, akinek EZERSZER TÖBB OKA LENNE A MEGCSALÁSRA mint bármely pasinak.

Azért mert egy nő terhes, te nem tudod magadnak kiverni?

Miért kell ezért a másik embert megalázni azzal, hogy megcsalod????

Volt szó a prűd nőkről: minek vesznek el feleségül prűd nőket??? Ilyenkor kell a bevállalós macákat elvenni!

A prűd nő meg talál magának szerény fiút, nem ilyen perverz, komplex fas*zközpontú idi*ótákat, mint ti.

Mindenki megtalálja a magához illőt!

Azért a házasság előtt is látszódik egy nő hozzáállásán, hogy milyen a viszonyulása a szexhez.

Ilyenkor kell inkább a sarki disco-s bevállalós macát feleségül venni. Az tuti istennő lesz az ágyban, igaz, néha-néha megcsal, de a nőknek is kell a változatosság.

Különben a nők 55%-a hűtlen, és ez az érzelmi elhanyagolás, megbecsülés hiánya, tisztelet hiánya miatt van.

Legalább megírtam a másik oldalt is.

2009. dec. 28. 13:01
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
12:14: a reggeli válaszoló vagyok. Nem megsérteni akartalak, csak nekem az jött le az egész irományodból, hogy lenézed a nőket stb. Akartam még írni, de más dolgom volt, nem tudtam befejezni és nem tudok olyan hosszú irományokat írogatni. Szóval -ha nem haragszol- tömör leszek. A nők ugyanígy leírhatnák a gondolataikat. Pl. azt írtad, hogy a nők a gyerek megszületése után teljesen a gyerekkel foglalkoznak...nekem van egy 1 évesem és egy 6 évesem. Nem azért foglalkozom annyit velük, mert állandóan ezt akarom, hanem ezt kell, ugyanis egy pici babát nem lehet csak úgy ott hagyni önmagában, a nagyobbakkal meg ugye más a teendő, más örömök, más gondok. Van, amikor ez már sok, ez nem mindig élvezet a nőnek. De mit csináljon az ember, ha nincs segítsége (anya, anyós, más rokonok)? Muszáj neki vezetni a háztartást, a gyereket nevelni illetve még dolgozni is emellett, amikor eljön az ideje. És a gyerek nevelésben nincs hétvége, ünnepnap. Az egy 24 órás munka. Mikor gyereked lesz, szerintem jobban megérted mindezt. Egy nő nem magának szül gyereket. A felelősséget ketten vállalták. Akkor miért probléma a férfinek, ha az Ő gyerekével foglalkozik a feleség? Utána már nem biztos, hogy lesz kedve a párjához. És ettől máris más után kell nézni? Nem paradox egy kicsit, hogy van egy nő, aki a férfi gyerekét (is) neveli és ez nem elég jó a férfinek? Szerintem ha lesz gyereked, bizonyos dolgokat át fogsz értékelni az életben. A másik pedig, hogy azzal sem megbántani akartalak, hogy ilyen mentalitással nehéz lesz, őszinte voltam, ahogy te is. Segíteni akartam, hogy gondold át, mert talán ha picit toleránsabb vagy és elnézőbb a nők hibáival szemben, akkor könnyebb lesz párt találnod. Tökéletes ember nincs. Mindenesetre amit leírtál, az egy vélemény, nem pedig egy kinyiltatkoztatás az összes férfi érzelmeiről. Az én férjem pl. teljesen más alkat, mint te, ő biztos, hogy mást mondana a témáról.
2009. dec. 28. 13:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
És még azt akartam hozzátenni, hogy fenntartom, hogy az írásod borzasztóan egyoldalú, nem érzed át a nők helyzetét, csak a sajátodat látod.
2009. dec. 28. 13:05
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Az is érdekes, hogy én boldog házasságban élek, sosem csaltuk meg a férjemmel egymást, de te azt mondod, hogy leírtad a férfiak véleményét, a tutit. Mégis te vagy az, akinek nincs párja. Akkor szerinted hol van a hiba?
2009. dec. 28. 13:07
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

jesszusom tényleg ilyen hímsoviniszta szöveg...nekem sajnos elég magas a libidóm és nő vagyok és igencsak vágyom arra h a barátom egyszer-2szer a héten jól elkapjon, lesöpörjön az asztalról mindent,ráfektessen és jol megdöngessen..beszéltünk is róla h ezt szeretném,de ő nem ilyen. ő szerényebb, neki elég napi 1szex,nekem 2-3kéne.Most én is mondhatnám, h igen nőbe is vannak olyanok akiknek saaajnos belevan kódolva a génjeikbe h kell a változatosság és ha nem kapom meg a kemény szexet akkor megkeresem máshol.és jajj szegény én hát nem tehetek róla mert (kanos) nőből vagyok... a nagy LÓSZ*RT!!!Nekem ér annyit a párom,h nem alázom meg és nem okozok eki ekkora fájdalmat 1 jó f*sz miatt sem akik lehet h igen vadul meg...ak!!akkor inkább otthagynám a fenébe mint h hazugságok és rettegés közepette éljem az éltem a másikat megalázva aki megsem érdemli!!

21L

2009. dec. 28. 13:36
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, 12:37. Csak mert férfi vagy, nem tudod, hogy minden férfi a világon hogy érez. Én pl. nő vagyok, nem szeretem a gyerekeket, tehát ha most írnék egy fogalmazást a babákról, az nem tükrözné minden nő véleményét.

Vannak hűséges és hűtlen férfiak. Te mégis úgy állítod be, mintha mindegyikőtök egyforma lenne. Egy totál idióta ösztönállat, aki minden élő és élettelen résbe bedugja.

Bár én hiszem, hogy egy nő magának szül, mégis ismerek olyan férfit, aki ugyanannyit törődik az újszülött kislányával, mint a felesége. Sőt, barátnőm mesélte, hogy éjjelente felkel, hogy megnézze, vesz-e a pici levegőt.

Vannak olyan férfiak, akiknek fejődött az agyuk, és felfogják, hogy egy babát ellátni valahogy fontosabb, mint szexelni. Együtt vállalták, együtt nevelik. Nem ilyen kis nyápicok, hogy "jaj, nem figyelnek rám, most megyek dugni egyet". Ezek szerint szerinted egy kutya értelmesebb egy férfinál?

Nem. Nem és nem. Nem minden férfi hűtlen és amennyi rossz van, van annyi jó is.

Ezt feministaként mondom.

2009. dec. 28. 15:56
 27/41 anonim ***** válasza:

33 éves palinak:

Te egy barom vagy, már bocs; de komolyan. Oka van annak, hogy nincs még mindig párod. Te meg az a kategória vagy, aki úgy gondolkodik, hogy "mindenki szar, csak én nem!"

Amúgy meg lehet terhesen is szexelni, csak óvatosabban. Meg létezik kézzel mókázás, és orális szex is. Szóval a terhesség rossz duma arra, hogy miért csalja meg a férfi a nőt.

Nőjj fel, b*szd meg!

2009. dec. 28. 16:23
 28/41 anonim ***** válasza:
32%
Férfi lévén én is válaszolnék. Mert a kérdés a férfiaknak szólt, nem a nőknek. Én egyetértek a fentebb válaszoló férfival. Bár ő nem személyeskedett, azért én leírnám mit gondolok rólatok. Az a baj, hogy túl sok ilyen ostoba nő él a Mo-on, valószínűleg már mindegyik elég öreg, soha nem volt orgazmusa (sajnos ez van a frigideknél) és feltehetően elég dagi, aki csak otthon ül, és csak annyit bírt megtanulni ebből a komputerizéből is, hogyan kell másokat név nélkül ócsárolni. Sok ilyen felbőszült ostoba nő van, akinek csak úgy fröcsög és habzik a szája a sok rosszindulattól, és még mindig nem érti a férfiakat, pedig a 12:37 jól összefoglalta. Az ilyeneket még bottal sem piszkálnám meg.
2009. dec. 29. 10:48
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

10:48 és 12:37 -nek.

Vékony vagyok, fiatal, de megválogatom milyen hímet engedek közel magamhoz.

1., Frigid nő nincs (ha meg van, azt biztos hidegen hagyja ha csalják, és nem fog ide írni).

2, Frigid nő nincs, csak aszexuális (mert ha az lenne soha, semmilyen szinten nem érdekelné a szex és nem is nedvesedne be!)

3,. Frigid nő nincs, csak rossz férfi! Mekkora igazság ez!

Mennyi tipikus példa van erre is.... mihelyst a frigidnek titulált nő párt cserél egyből nem lesz frigid...Nahát! Ez hogy is van????

4., Nézzetek magatokba! Ide nem írnak olyan nők, akiket nem érdekel a szex, vagy a megcsalás! Minket az önző, farokcentrikus aggyal rendelkező, hímsoviniszta, nőgyűlölő barmok nem érdekelnek!

5., Amúgy meg ha ennyire utáljátok a nőket (minket nem zavar:D ) lehet homoszexuálisnak is lenni!

Aki 6 nővel ellentmondásba ütközik, az 60.000-rel is!

Fiúk! Szeressétek egymást!

2009. dec. 29. 12:23
 30/41 anonim ***** válasza:

A 10:48-as válaszolóban egy volt heterót olvashattunk, aki ma már meleg.

Vajon te, és a 12:37-as pajtásod a világon élő mintegy hat milliárd főjéből minden egyes férfi nemű illetővel elbeszélgettetek? Mert ha igen, bár biztosan nem, akkor hitelesek vagytok.

Amúgy meg nem kell fikázni a hazai nőket; nézd meg pl. az angolokat. Na ők sokkal rosszabbak!

2009. dec. 29. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!