Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok munkát továbbra is a volt férjeteknek így?
Figyelt kérdés
Abban az esetben ha ez nem tetszik az új párotoknak? Közös gyerekünk nincs a férjemmel akivel most válunk, de van neki is gyereke akit el kell tartani. A másik dolog hogy ragaszkodna ahhoz hogy a fiamat néha láthassa, a fiam is szereti (nincs apukája mert meghalt) ezért sem akarok kellemetlenséget vele. Azt mondja tudna velem dolgozni úgy is hogy elhagytam. Szereti a munkát, jól fizetek. Nem valami nagy munkaerö nem emiatt vettem fel. Ennyit máshol nem keresne, tényleg nem a legjobb alkalmazott. Páromnak nem tetszik hogy együtt dolgozunk amit részben megértek, korábban már elhagytam a férjem miatta aztán mégis visszamentem.. Azt mondja kezdjünk mindent tisztalappal nélküle2013. nov. 5. 12:22
21/25 anonim válasza:
Ne rúgja ki, mert egy 13 éves gyerek se rúgná ki???
Akinek mik is a tapasztalatai, referenciái munkaadás ügyében?
22/25 anonim válasza:
21-es!
Elég komoly referenciái vannak a gyereknek, a kiírásban szerepelt:
"a fiam is szereti (nincs apukája mert meghalt) "
23/25 anonim válasza:
Attól még igen, hogy a párom féltékeny, de akkor már nem, ha rossz alkalmazott is lenne, nem fizetném túl szívességből, és nem járna neki alanyi jogon a más apától származó gyereked társasága.
24/25 anonim válasza:
Azért meg főleg ne te hozz áldozatokat, mert NEKI kell ez a munka, és Ő a közeledben akar lenni. Ha neki van szüksége a segítségedre, ne arra törekedjen, hogy minél több gondot okozzon neked.
25/25 anonim válasza:
"Elég komoly referenciái vannak a gyereknek, a kiírásban szerepelt:
"a fiam is szereti (nincs apukája mert meghalt)"
Te ezt komolyan írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!