Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adnátok munkát továbbra is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok munkát továbbra is a volt férjeteknek így?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha ez nem tetszik az új párotoknak? Közös gyerekünk nincs a férjemmel akivel most válunk, de van neki is gyereke akit el kell tartani. A másik dolog hogy ragaszkodna ahhoz hogy a fiamat néha láthassa, a fiam is szereti (nincs apukája mert meghalt) ezért sem akarok kellemetlenséget vele. Azt mondja tudna velem dolgozni úgy is hogy elhagytam. Szereti a munkát, jól fizetek. Nem valami nagy munkaerö nem emiatt vettem fel. Ennyit máshol nem keresne, tényleg nem a legjobb alkalmazott. Páromnak nem tetszik hogy együtt dolgozunk amit részben megértek, korábban már elhagytam a férjem miatta aztán mégis visszamentem.. Azt mondja kezdjünk mindent tisztalappal nélküle
2013. nov. 5. 12:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyen nőszemélyektől kapok hány ingert akik cserélgetik a fiúkat másik fiúért :D

Ne aggódj, majd téged is lecserélnek ;)

2013. nov. 5. 13:12
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó, mondd csak te szűzen mentél férjhez?:)
2013. nov. 5. 13:13
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
Először leülnék velük hármasban, hogy tisztázzuk a felállást.
2013. nov. 5. 13:57
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

"Nem valami nagy munkaerö", "tényleg nem a legjobb alkalmazott", "korábban már elhagytam a férjem miatta (mármint a mostani párja miatt) aztán mégis visszamentem"

Komolyan, néha azt hiszem, hogy pár válaszoló el se olvassa a kérdést. Erre azt válaszolni, hogy bevált munkaerő, meg a párod bízzon benned, meg hogy hisztizik... Eszem megáll. Nem hiszem, hogy ilyen helyzetben van jó döntés, nem irigyellek.

2013. nov. 5. 14:53
 15/25 anonim ***** válasza:
38%

ha könnyen találsz helyette mást (pl nem bizalmi a munkakör, vagy nem értékel tapasztalatot igazán, tehát könnyen betanulható)még az is lehet hogy jobbat találsz aki előbbre is fog vinni.

viszont ha valami muszáj-elvégzendő papírmunka pl, szóval ami nem vár el teljesítményt, vagy szellemi kapacitást, kreativitást akkor felajánlanék egy határidőt, hogy x ideig még alkalmazom, szerződésben kikötném, addig meg kereshet másik munkát, nem munkanélkül. mert a volt férj, legyen már mégis csak volt férj.

2013. nov. 5. 16:18
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha jól dolgozna, maradhatna. De így, hogy még szarul is dolgozik, de meg ott tartod, szép, hogy reménykedik.
2013. nov. 5. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Ez munkajogi kérdés is. Mert ha amiatt rúgod ki, mert a párod volt és most már nem az, akkor jogosan nyerne pert a munkajogi bíróságon. Viszont semmiképpen sem szerencsés az ex-szel együtt dolgozni. Egy normális ember ilyenkor más munkát keres magától.
2013. nov. 5. 18:12
 18/25 anonim ***** válasza:
A mai világban az egyik legnagyobb kincs a munkahely. Ha egyébként olyan nagy gond nincs vele és elvégzi a munkáját rendesen, akkor ne bántsd, főleg, ha anyagilag megteheted. Még maradhattok barátok, akár a fiadnak is tud még segíteni, valamint gondolj a gyermekére, őt is fel kell nevelnie. Csak ezért, mert az újjnak nem tetszik, biztos nem rugnám ki. Inkább elgondolkoznék azon, hogy milyen ember az, aki pusztán csak önös érdekből, megfoszt egy családot a munkától.
2013. nov. 5. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Túl van fizetve, rosszul dolgozik, de ne dobja ki, mert a munka kincs.

Hát ezt ezentúl mindenki írja bele az önéletrajzába.

PS: ujj vs új

2013. nov. 6. 01:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem rúgnám ki, és szerintem a fiad sem.
2013. nov. 7. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!