Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adnátok munkát továbbra is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok munkát továbbra is a volt férjeteknek így?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha ez nem tetszik az új párotoknak? Közös gyerekünk nincs a férjemmel akivel most válunk, de van neki is gyereke akit el kell tartani. A másik dolog hogy ragaszkodna ahhoz hogy a fiamat néha láthassa, a fiam is szereti (nincs apukája mert meghalt) ezért sem akarok kellemetlenséget vele. Azt mondja tudna velem dolgozni úgy is hogy elhagytam. Szereti a munkát, jól fizetek. Nem valami nagy munkaerö nem emiatt vettem fel. Ennyit máshol nem keresne, tényleg nem a legjobb alkalmazott. Páromnak nem tetszik hogy együtt dolgozunk amit részben megértek, korábban már elhagytam a férjem miatta aztán mégis visszamentem.. Azt mondja kezdjünk mindent tisztalappal nélküle
2013. nov. 5. 12:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%
Én nem, ha tényleg el akarnám engedni. Nekem az az érzésem, nem tudtál még tőle elszakadni, és ez bizonyára feltűnt az új párodnak is.
2013. nov. 5. 12:25
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem rúgnám ki az exet. 1.Az új pár ne féltékenykedjen,hanem bízzon benned. 2. Az exnek is kell a munka és a fizetés, ha más nem a gyereke miatt nem rúgnám ki, ki tudja mikor találni új munkahelyet.
2013. nov. 5. 12:27
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Hány éves a fiad? Meddig éltetek együtt a volt férjeddel? A fiad apaként tekint rá, vagy nem olyan szoros a kapcsolatuk?

Egyébként csak azért nem rúgnék ki egy bevált munkaerőt, mert az új párom fújjol rá. Valószínűleg inkább az új párt dobnám ki, aki egy szakmai kapcsolatból féltékenykedési hisztit ver. Ugyanis gondolom nem kedvtelésből váltok a férjeddel, hanem azért mert nem szeretitek egymást és nem működött a kapcsolat...

2013. nov. 5. 12:29
 4/25 anonim ***** válasza:
42%
Bizony, csak a saját, és a párod szívét fájdítod. Ha nem akarod hogy ez a kapcsolatod is a volt férjed miatt menjen tönkre, akkor küldd el! Nem tartozol neki semmivel, vegyél fel egy olyan munkaerőt, aki meg is keresi a pénzét nem csak azért van ott mert csókos.
 5/25 A kérdező kommentje:
Már döntöttem nem őt akarom, de nem szetetném megbántani. Még jobban. Ő lehet még remél, de részemről tényleg lezárva
 6/25 A kérdező kommentje:
A fiam 13, 6 éves kora óta vagyunk együtt. Inkább egy jo nagybácsi szrerű mint apa, de amúgy tényleg szeretik egymást
2013. nov. 5. 12:32
 7/25 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem mondd neki, hogy keressen mas munkat! Amig nem lesz mas munkaja, ne dobd ki, de el kellene mennie. Ezt foleg arra alapozom, hogy o meg remenykedik es ki tudja mit tenne, ha allandoan a kozeledben lenne. Bevallom, az uj par helyeben en is feltekeny lennek igy.
2013. nov. 5. 12:35
 8/25 anonim ***** válasza:
45%
Pontosan! Elhiszem hogy sajnálod, de ezt le kell zárni, nehogy a kapcsolatod rovàsára menjen! Akik azt a butaságot írták, hogy a mostanit kellene kidobni, mert hogy mire fel féltékenykedik, hát megnézném hasonló helyzetben mekkora hisztit csapnának le! Az egy dolog, hog a kapcsolat bizalomra épül, nade azzal miért szavaztál bizalmat az új párod irányába, ha a volt párodnak sajnálatból adsz munkát, pedig mindenki tudja hoy jobb munkaerővel is lehet pótolni?
2013. nov. 5. 12:39
 9/25 anonim ***** válasza:
51%
Az üzlet az üzlet, a kapcsolat az kapcsolat. Ha nincs kapcsolat csak üzlet, és lenne aki jobban teljesít, akkor nem értem miért kellene munkát adni neki.
2013. nov. 5. 12:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúgnám ki. És ha már tényleg nincs köztetek semmi, akkor az új párodnak sincs joga ilyent kérni.
2013. nov. 5. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!