Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elválnak de egy házon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elválnak de egy házon belül laknak továbbra is?

Figyelt kérdés

náluk is van gyerektartás? Vagy ez jogilag csak akkor érvényes ha anyuka vagy apuka nem ott él ahol a gyerek?

Csak kíváncsiságból kérdezem az én szüleim szerencsére együtt vannak, viszont hallottam már olyanról hogy szülők elváltak de továbbra is egy helyen laknak. Gondolom más szobában, vagy ha családi ház akkor egy másik szinten.

2013. márc. 17. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:
mi panelban lakunk, 2 szobás lakás. 15 voltam mikor szüleim elváltak. anyum átköltözött a mi szobánkba aludni meg "élni" de a cuccai a másik szobában voltak, meg ha fater nem volt itthon akkor ott aludt meg ilyenek. a rezsit ugy fizették ahogy előtte: apámé volt a melegviz(+fűtés) áram, anyámé a hidegviz, közös költség, kábel tv, internet, meg faterom ujságja. Apám fizetéséből ugyanugy vonták a gyerektartást mintha nem lakna velünk. (hiszen a rezsit akkor is kellene fizetnie ha nem itthon lakna)
2013. márc. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!