Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti megbocsátanátok a férjetekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok a férjeteknek, hogy magára hagy egy babával?

Figyelt kérdés

5 hónapos volt a lányunk amikor kiakadt, hogy ez neki nem megy és lelépett. Ennek már 3 hónapja. 1 hónapig nem beszéltünk, aztán elkezdte látogatni a babát. Most hétvégén bevallotta, hogy nagyon megbánta, hiányzunk neki és szeretné újra megpróbálni.

5 éve vagyunk házasok, a baba tervezett volt, majdnem 2 évet vártunk rá.

Én 32 vagyok, ő 35.

Ti mit tennétek?

2012. jún. 25. 09:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Tévedett, megbánta. Ha szeretem, megbocsájtanék, ha látom rajta is, hogy igyekszik.
2012. jún. 25. 09:50
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Meg lehet próbálni.
 3/28 anonim ***** válasza:
62%
Nem biztos, hogy belemennék. De ha bele is mennék akkor nem költöznék vele újra össze mindjárt, hanem hagynám, hogy többször jöjjön ilyesmi.
 4/28 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz neked megbocsátani, azt gondolom. Rombolta az önbecsülésed is, na meg közel sem korrekt lépés. DE most visszajött, mert rájött nem szeretne nélkületek élni. Szerintem adj neki még egy esélyt. De ha már adsz neki egy esélyt, egyszer beszéljétek át jó alaposan ezt az ügyet, aztán ne b@szogasd ezzel évekig, mivel az megkeserítheti a kapcsolatotokat.
2012. jún. 25. 09:51
 5/28 anonim ***** válasza:
42%

Lelépett most meg visszasündörögne?

Nem egyszerű eset,én a helyedben hagynám,hogy kicsit udvaroljon,nem engedném rögtön vissza.Ha pedig visszaengeded,beszéljétek meg alaposan,mert ez nem olyan dolog amit az ember a szőnyeg alá söpör.Ha látod rajta,hogy őszintén bánja a dolgot és igyekszik mindent rendbehozni akkor hajrá,kívánom a legjobbakat:)

2012. jún. 25. 09:58
 6/28 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy legy egy kicsit onzo es teddbfel magadnak azt a kerdest, hogyha nem adsz eselyt, akkor kesobbiekben hogy erezned magad?

Lenne-e lelkiismeretfurdalasod, kinozna-e a gondolat huzamosabb ideig, hogy mi tortent volna-e ha megprobaljatok es minden rendben megy; vagy tudnad-e azt mondani nyugodt szivvel a gyereknek mondjuk tiz ev mulva, hogy te mindent megprobaltal azert, hogy az apjaval egy csalad legyetek.

Azert mondom, hogy ez ugy ond onzoseg, mert ha a te lelked igy lenne nyugodt, akkor most gondolj magadra (is) es sajat magad miatt adj meg egy eselyt.

Engem nem elhagyott a ferjem, hanem megcsalt, az sem volt szebb. Ket gyermekunk volt mar es sunyiban csinalta abszolut. En magam miatt mondtam azt elsosorban, hogy kap egy eselyt, mert tudtam jol, hogy igy lesz tiszta a lelkiismeretem. Ha igy sem mukodott volna a kapcsolat tovabb, akkor onmarcangolas nelkul tudtam volna kimondani barkinek, a gyerekeknek is, hogy en mindent megtettem es semmi sem az en hibam. Vegul nalunk megerte megprobalni, igy a legjobb.

2012. jún. 25. 10:08
 7/28 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon meg tudom érteni. A szülés után egy bizonyos időszakban nagyon sok családban bekövetkezik a férfinél egy szakadás, és nem tud mit kezdeni az új helyzettel. A nő lehet, hogy nem is veszi észre és nem kezelik a problémát. A férfi nem bírja tovább, elmegy. De nyilván később lehiggad, ha csak nem végleges benne az elszakadás végya. De a legtöbbször nem az. Csak nem tudott még alkalmazkodni az új helyzethez. Ez nem hiba, inkább figyelmetlenség.

Férfi vagyok.

2012. jún. 25. 10:09
 8/28 anonim ***** válasza:
66%
Én is hagynám még egy ideig, hogy kepeszkedjen. Udvaroltass magadnak, ne add be rögtön a derekadat, mert akkor máskor is megcsinálja ezt. Ha nem tetszik neki valami, akkor lelép, mert tudja, hogy te azonnal visszafogadod őt. Hagy pedálozzon még egy kicsit.
2012. jún. 25. 10:19
 9/28 anonim ***** válasza:
62%
Megbocsájtanék. Megbánta, gondolom nekem is hiányozna a férjem, miért szakítanám szét a családunkat ha mindketten együtt akarunk lenni?
2012. jún. 25. 10:27
 10/28 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy szívem szerint visszafogadnám, de ott van a kérdés hogy vajon sikerül-e őszintén megbocsájtanom neki? Mert azt sem akarom, amit az egyik válaszoló írt, hogy egy durva vitánál ezt hozzam fel.

Amikor elment magamat hibáztattam, de most úgy érzem lehetett volna türelmesebb. Nagyon akartuk és vártuk mindketten a babát, az első pár hétben tényleg csak ő volt, de ha újrakezdeném akkor sem csinálnám máshogy. Ő azt várta, hogy amíg ő dolgozik én "letudom" a gyereket és a délutánok-esték szinte ugyanolyanok lesznek, mint korábban.

Ami pedig nagyon furcsa, hogy pont akkor lépett le, amikor kezdtek helyrejönni a dolgok: elmentünk kettesben is, én jártam fodrászhoz és kozmetikushoz, a baba átaludta az éjszakát. Még ha akkor teszi, amikor a baba 2 hónapos, azt mondom értem. De így?

2012. jún. 25. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!