Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti megbocsátanátok a férjetekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok a férjeteknek, hogy magára hagy egy babával?

Figyelt kérdés

5 hónapos volt a lányunk amikor kiakadt, hogy ez neki nem megy és lelépett. Ennek már 3 hónapja. 1 hónapig nem beszéltünk, aztán elkezdte látogatni a babát. Most hétvégén bevallotta, hogy nagyon megbánta, hiányzunk neki és szeretné újra megpróbálni.

5 éve vagyunk házasok, a baba tervezett volt, majdnem 2 évet vártunk rá.

Én 32 vagyok, ő 35.

Ti mit tennétek?

2012. jún. 25. 09:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
Elsősorban a gyerek érdekét nézd,ne a magadét! Neki apára is szüksége van! De előtte beszéljétek meg,hogy miért sokallt be? Te törődtél vele is,vagy csak a gyerekkel,mint sok mai anyuka? A házasságért mindkettőtöknek tenni kell!
2012. jún. 25. 10:34
 12/28 A kérdező kommentje:
Ha a gyerek érdekét nézem, nem fogadom vissza. Én hálát adtam volna az égnek, ha a szüleim elválnak.....
2012. jún. 25. 10:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Azért lépett le, mert nem erre számított. Azt hitte, sokkal kevésbé fog megváltozni az életünk; hogy 6 hetesen már átalussza az éjszakát, újra járunk erre-arra, én szexistennő leszek stb. Azt hitte, csak az első 6 hét lesz "húzós".
2012. jún. 25. 10:38
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
?? Nem túl okos ember...
2012. jún. 25. 10:40
 15/28 anonim ***** válasza:

A szülőszerepre illik felkészülni, néha sikerül, néha nem.

Nem könnyű valóban. Jó jel, ha a személyiségünk alakul a szülés után és bekerül a "lemondás" szó a szótárunkba valamint tudomásul veszi mindkét fél, hogy nem lesz semmi ugyanolyan, mint azelőtt.Persze ez egy hosszabb folyamat, de a legszebb szerep, amit megélhetünk. Kár lenne kimaradni belőle.

Sok sikert!

2012. jún. 25. 10:42
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy baba egy férfi életében nagy változás, és mivel nem benne fejlődik, hirtelenebb is. Nem kellemes, de valaki ilyenkor zavarodik össze, megijed, hogy belekerült egy helyzetbe, amit nem lehet visszacsinálni, és ami talán nem olyan, mint amire számított. Kívülről könnyű tanácsokat osztogatni, de a döntés minden következményével együtt a Tiéd. Ha szereted, és tudod, hogy ő is szeret, csak elkövetett egy hatalmas baklövést, akkor fogadd vissza. De beszéljetek erről. Értesd meg vele, hogy felnőttek nem úgy oldják meg a problémákat, hogy lelépnek, hanem együtt, egymást segítve, a gondokat kibeszélve. Szögezd le, hogy ez volt az utolsó, ha több ilyen lesz, akkor nem is fogsz elgondolkozni azon, hogy visszafogadod e. Viszont az is igaz, amit előttem írtak, hogy akkor teljesen meg kell bocsátanod, ez nem lehet ütőlap a kezedben, és nagyjából soha nem vághatod a fejéhez, hiszen megbocsátottad. Ha bizonyít, akkor ezt nem lesz nehéz Neked sem betartani. Másfelől ismered, ezért vedd számításba az addigi viselkedését is. (Mennyire állt melletted, ha bajban voltál, a terhesség idején mennyit segített, stb.)
2012. jún. 25. 10:45
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

Megijedt. Buta dolog, de ez van. Nyilván megviselte a lelked, ez természetes. Most az a kérdés, hogy

1. Mit érzel iránta? Szereted?

2. Elképzelhető, hogy később meg tudsz bízni benne újra?

Két igen válasz esetén én visszaengedném - bár nem virágesővel és tűzijátékkal várnám. Ha így döntesz, tegyél meg valamit a kedvemért: ha később vita alakul ki köztetek bármiben, ne olvasd a fejére, hogy egyszer már elment...

40/F

2012. jún. 25. 10:45
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

Na azért álljunk már meg egy pillanatra.

35 éves a hapsi. Ne mondja már nekem senki, hogy józan paraszti ésszel nem látta előre, hogy a gyereket, akire 2 évig várt, nem 6 hétig kell nevelni és gondoskodni róla.

Emberek, ha látott már gyereket, vagy szülőt, ha van testvére vagy csak a bolygón él, ezért egy borsónyi aggyal is előre láthatta, hogy itt nem 6 hétről lesz szó.

2012. jún. 25. 10:47
 19/28 anonim ***** válasza:
38%
Lesznek még nehézségek! Nem csak a baba születése az egyetlen kritikus pont! Mindegyiknél magadra hagy, átsunyítja valami nőcskével szórakozva, aztán megint visszajön!? Na neee... Legyen tartásod!
2012. jún. 25. 10:48
 20/28 anonim válasza:
Lehet, hogy volt valaki, akit ki akart probalni.. De az is lehet, hogy igazat mond. Hogy viselkedett 5 even keresztul? Arra az 5 evre es az erzelmeidre alapozz. Az teny, hogy a gyerek megdolgoztatja a kapcsolatot, es mindent megvaltoztat. Sokan megijednek ettol, persze a reakcioja mindenkinek mas.
2012. jún. 25. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!