Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a férjeteknek, hogy magára hagy egy babával?
5 hónapos volt a lányunk amikor kiakadt, hogy ez neki nem megy és lelépett. Ennek már 3 hónapja. 1 hónapig nem beszéltünk, aztán elkezdte látogatni a babát. Most hétvégén bevallotta, hogy nagyon megbánta, hiányzunk neki és szeretné újra megpróbálni.
5 éve vagyunk házasok, a baba tervezett volt, majdnem 2 évet vártunk rá.
Én 32 vagyok, ő 35.
Ti mit tennétek?
A szülőszerepre illik felkészülni, néha sikerül, néha nem.
Nem könnyű valóban. Jó jel, ha a személyiségünk alakul a szülés után és bekerül a "lemondás" szó a szótárunkba valamint tudomásul veszi mindkét fél, hogy nem lesz semmi ugyanolyan, mint azelőtt.Persze ez egy hosszabb folyamat, de a legszebb szerep, amit megélhetünk. Kár lenne kimaradni belőle.
Sok sikert!
Megijedt. Buta dolog, de ez van. Nyilván megviselte a lelked, ez természetes. Most az a kérdés, hogy
1. Mit érzel iránta? Szereted?
2. Elképzelhető, hogy később meg tudsz bízni benne újra?
Két igen válasz esetén én visszaengedném - bár nem virágesővel és tűzijátékkal várnám. Ha így döntesz, tegyél meg valamit a kedvemért: ha később vita alakul ki köztetek bármiben, ne olvasd a fejére, hogy egyszer már elment...
40/F
Na azért álljunk már meg egy pillanatra.
35 éves a hapsi. Ne mondja már nekem senki, hogy józan paraszti ésszel nem látta előre, hogy a gyereket, akire 2 évig várt, nem 6 hétig kell nevelni és gondoskodni róla.
Emberek, ha látott már gyereket, vagy szülőt, ha van testvére vagy csak a bolygón él, ezért egy borsónyi aggyal is előre láthatta, hogy itt nem 6 hétről lesz szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!