Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok az alábbi helyzetet ha nagyon szerettek egy férfit?
Figyelt kérdés
3 éve terhes lettem véletlenül gyógyszer mellett. A párom abortuszra akart cipelni, én megmondtam ha el is hagy megtartom a babát. Végül belenyugodott s együtt vártuk, én megbocsátottam, de már nem volt olyan, mégis szerettem. A fiunk 8 hós volt amikor lelépett. Azt mondta nem törődöm vele eleget, pedig kértem hogy keljünk éjjel felváltva és akkor nem leszek nappal olyan fáradt. 9hós volt a kicsi mikor ő kavarászni kezdett egy csajjal. Az orromra kötötte, hogy nem olyan jó vele a csók, meg külsőre se jön be annyira mint én, de vele legalább nincs veszekedés. Együtt mentek ki külföldre, nekem pedig sok pénzt küldött haza, amiből jobban éltünk mint az itthoni keresetéből. Többet küldött mint ami a gyereknek jár. Nem rég jött haza akkor felkeresett, és udvarolni kezdett. Én persze még mindig szeretem, de nem tudom képes lennék e felejteni.2013. okt. 15. 08:09
41/42 anonim válasza:
A kérdező neve Feri :) Csak nekem fura, hogy "3 éve terhes lettem" ????
42/42 anonim válasza:
Ebben az esetben pedig van ertelme megbocsatani, mert elonyere valtozott.
Nem akarta a gyereket eredetileg, mivel nem erezte meg kesznek magat az apasagra. Igaza lett, valoban nem volt meg kesz ra, de hal Istennek te megmentetted a kicsi eletet.
Azota atment egy s mason, ugy latszik benott a feje lagya, es beerett az apasagra, elindult benne az aminek el kell, felebredt az apai oszton.
En azt mondom hogy ebben a kiveeteles eseteben adhatsz neki egy eselyt, foleg ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!