Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselte gyermeketek a válást? Mi volt az első reakciója? Hány éeves volt akkor? Mennyi idő kellet, ahhoz hogy elfogadja a helyzetet?
Csak ismerőseim váltak el.Tapasztalatom,hogy mindenütt nagyon megviselte a gyerekeket a válás,akár kicsik,akár nagyok voltak.Akkor volt elviselhető számukra,ha mindkét szülővel akkor tarthattak kapcsolatot,amikor akartak.Csak ilyen család kevés van.A válás tanulási,magatartási gondokat okozott náluk,Ha az anyuka még az apa ellen is hangolta a gyereket,akkor kamaszkorban elviselhetetlenek lettek.Ezért kellene meggondolni a válás helyett inkább a házasság rendbehozását.
Természetesen ez csak akkor igaz,ha a szülő nem alkoholista,drogos stb.Ebben az esetben jobb a válás a gyereknek is.
Én 8 éves voltam, mikor váltak a szüleim. Nagyon megviselt, mert én nagyon apás voltam. a tanulmányi eredményem le is romlott akkoriban.És minden 2ik 7végén sírt, a láthatáson.
A fiam 2 éves volt mikor elváltunk. az apát azóta sem láttuk (szerencsére), a fiam a nevelőapját tekinti az apjának, és szerencsére kiváló tanuló 13 évesen.
Mint mondtam, én nagyon apás voltam. Mint mondtam minden 2ik 7vége sírás volt, mert el kellett válni az aputól és 2 hétig nem láthattam. 14 éves koromig volt szar. 16 évesen apuhoz költöztem.
De azért hozzáteszem, az én szüleim csúnyán váltak el. veszekedés, verekedés és ocsmány gyerekelhelyezési perek.
ma 19:33
Ugyanez a cipő. Nekem is ez a véleményem. Én örültem volna, ha elváltak volna. Így megy a macska-egér harc. Ez szörnyű. Állítom, egy ilyen jobban megvisel egy gyermeket, mint a vállás.
Az első hozzászólást meg nem kívánom kommentelni... nem tudnék jól nevelten fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!