Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy viselte gyermeketek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselte gyermeketek a válást? Mi volt az első reakciója? Hány éeves volt akkor? Mennyi idő kellet, ahhoz hogy elfogadja a helyzetet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19:42 És anyukádban nem volt annyi "gerinc", hogy belássa, hogy talán nem csak kéthetente volt szükséged apára? Hihetetlen :( Komolyan annyira utálom az ilyen kétheti láthatást pártolást, hogy nem igaz :(:(:( Egy gyereknek ugyanannyi szüksége van az apjára, mint az anyjára :(
2010. márc. 7. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nincs akkora törés, hogyha többször látja az apját, mert akkor nem érzi a hiányát.

Amikor az én szüleim váltak, akkor 99%ban, az anyának ítélték a gyereket s csakis ilyen feltételekkel, hogy 2 hetente láthatással.

2010. márc. 7. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Régen nem létezett közös megegyezés?? És mi történt, ha többször is elengedett volna apukádhoz? Ismerek olyan párt, akinél az anyánál helyezték el a gyerekeket, és 2hetente hétvégén láthatná őket az apa, de azt mondta a nő, hogy akkor látja, amikor akarja, ő tudja, hogy csak a gyerekek rovására menne ha nem láthatná, és tényleg akkor viszi őket az apa amikor akarja. Régen mi történt ha többször elvitte? Nem lehetett megegyezni?
2010. márc. 7. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is elváltak, engem ez egyáltalán nem érdekelt akkoriban.Később összeházasodtak újból, azóta minden oks :)
2010. márc. 8. 06:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi 1éve vagyunk külön a párommal, a 4,5éves fiamat bármikor láthatom, jöhetek hozzá, és vihetem is amikor csak akarom. De persze azért ö is érzi és látja hogy APU ritkán van otthon. olyan is van hogy egész hétvégén ott vagyok a fiammal a néhai nálunk, tehát 3asban töltjük a hétvégét. Akkor meg is jegyzi "hogy te most itt alszol" és hogy "most 3an vagyunk". Igyekezni kell nem balhézni a gyerek elött.
2010. márc. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!